Πρεμιέρα με ισοπαλία...

  • Κατηγορία: ΤΟΠΙΚΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Κυριακή, 01 Οκτωβρίου 2017 22:51

Άριστο ξεκίνημα για τον Α.Ο. Σελλάνων στη Γ΄ Εθνική, που κατάφερε μια άνετη ισοπαλία 1-1 στη Θήβα και δικαιούταν τη νίκη...

Άριστο ήταν το ξεκίνημα του Α.Ο. Σελλάνων στη Γ΄ Εθνική, που κατάφερε μια άνετη ισοπαλία 1-1 στη Θήβα και δικαιούταν τη νίκη... η ομάδα του Προαστίου να προηγηθεί στο σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με τον Αρχοντή και δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης στο 71' με τον Τόπι.

Η Θήβα αν και δέχθηκε γρήγορο, γκολ, προσπάθησε αμέσως να γυρίσει το παιγνίδι, αλλά οι παίκτες του Γιάννη Μπουρνάκα έκαναν μια πολύ καλή εμφάνιση και περιόρισαν τους γηπεδούχους.

Μάλιστα στο δεύτερο ημίχρονο τα Σέλλανα έλεγχαν τον αγώνα, αλλά δεν μπόρεσαν να αποφύγουν την ισοφάριση.

Οι συνθέσεις

ΑΟ Θήβα (Θόδωρος Παχατουρίδης): Μόνος, Τόπι, Καραλής (78' Γεωργάκης), Ζυγογιάννης, Μπρένκα, Μαυρόπουλος (60' Ρόππας), Αργυρίου, Κοτωρός (21' Πλατέλλας), Βεζυρτζόγλου, Σενγκά, Κάρλο.

ΑΟ Σελλάνων (Γιάννης Μπουρνάκας): Κουτσόπουλος, Μετούσι, Αρχοντής, Κουρκουλάς, Καραγκούνης, Θεοδωρόπουλος, Μάττας, Κοντός, Δανιήλ (88’ Γιαγιάκος), Χαδιάρη (63’ Παπαδημητρόπουλος), Μαρουδάς (78’ Μπακρατσάς).

4ος όμιλος αποτελέσματα

Οπούντιος Μαρτίνου - Αχιλλέας Φαρσάλων 1-0

Θήβα - Α.Ο. Σελλάνων 1-1

Βελούχι - Ολυμπιακός Βόλου 1-0

Νίκη Βόλου - Ρήγας Φεραίος 0-1

Διγενής Νεοχωρίου - Αμβρυσσέας 0-1

(30/9) ΝΠΣ Βόλος - Αστέρας Ιτέας 5-0

Ρεπό: Αλμυρός

Οι δηλώσεις

Προπονητής ΑΟ Θήβα (Θόδωρος Παχατουρίδης)

Είμαστε μια νέα ομάδα που θέλει το χρόνο της. Θέλουμε από παιγνίδι σε παιγνίδι να γινόμαστε καλύτεροι. Καλή Ποδοσφαιρική χρονιά.

Προπονητής ΑΟ Σελλάνων (Μπουρνάκας Γιάννης)

Κρίνω δίκαιο το αποτέλεσμα. Η Θήβα είναι μια πολύ καλή ομάδα. Είχαμε την ευκαιρία να προηγηθούμε πολύ γρήγορα και αν ήμασταν περισσότερο αποτελεσματικοί και προσεκτικοί στο δεύτερο ημίχρονο θα φεύγαμε από τη Θήβα με μια μεγάλη νίκη.