Νίκη στο τέλος για την Αναγέννηση

  • Κατηγορία: ΤΟΠΙΚΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2017 17:26

Σε ένα παιχνίδι, χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις, η Αναγέννηση Καρδίτσας επικράτησε με 2-0, του Απόλλωνα Λάρισας, με τα γκολ να μπαίνουν στο τελευταίο τέταρτο.

Σε ένα παιχνίδι, χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις, η Αναγέννηση Καρδίτσας επικράτησε με 2-0, του Απόλλωνα Λάρισας, με τα γκολ να μπαίνουν στο τελευταίο τέταρτο.

Μπροστά σε περίπου 500 φιλάθλους, οι «κιτρινόμαυροι», χωρίς να εντυπωσιάσουν πήραν τη νίκη, αξιοποιώντας την εμπειρία τους στην κατηγορία. Από την άλλη οι παίκτες του Νίκου Θεοδοσιάδη δεν κατάφεραν να δώσουν συνέχεια στις νίκες.

Πολύ κακό από πλευράς θεάματος το πρώτο ημίχρονο. Η πρώτη τελική ήρθε στο 16’, με το Μαυριά, ο οποίος είδε τη μπάλα να κοντράρει και να φεύγει άουτ. Οι δύο ομάδες δεν απειλούσαν καθόλου, με τους φιλοξενούμενους να είναι ελαφρώς καλύτεροι, κερδίζοντας δύο κόρνερ, τα οποία όμως δεν αξιοποιήθηκαν. Στο 32’, ο Σταματάκης σούταρε, σε μια προσπάθεια της ΑΣΑ να γίνει επιθετική, η μπάλα όμως πέρασε ψηλά.

Χωρίς ρυθμό και το δεύτερο μέρος, με την πρώτη καλή στιγμή να έρχεται στο 59’. Ο Σταματάκης σέντραρε, ο Θεοδωρακάκης έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Παϊτέρης μπλόκαρε εύκολα. Στο 70’, ο Σουντουρά σούταρε, μετά από σέντρα του Πλαβούκου, η μπάλα κόντραρε και απομακρύνθηκε. Οι παίκτες του Γιώργου Βαζάκα, συνέχισαν να πιέζουν, απειλώντας ξανά με κεφαλιά του Τζέκου, όμως ο γκολκίπερ του Απόλλωνα ήταν στη θέση του. Μετά την προειδοποιητική βολή, ο Τζέκος κατάφερε και άνοιξε το σκορ. Στο 76’, με ωραίο σουτ, έστειλε τη μπάλα στο «παραθυράκι» του Παϊτέρη, για το 1-0. Ελάχιστα λεπτά μετά (81’) ο Χαντζάρας έκανε και το 2-0, με σουτ μέσα από την περιοχή.

Με την νέα αυτή νίκη της η Αναγέννηση, δείχνει ότι βρίσκει το δρόμο της και μέσα στην Καρδίτσας κερδίζει έστω και δύσκολα με αποτέλεσμα να είναι πλέον σε υψηλή βαθμολογική θέση. Επίσης, με δεδομένο ότι ο Αχαρναϊκός είναι ήδη η πρώτη ομάδα που αποχαιρέτησε την κατηγορία και ίσως ακολουθήσουν και άλλες, με μια νοικοκυρεμένη οικονομική διαχείριση και εκμεταλλευόμενη την εμπειρία της στην κατηγορία, η ΑΣΑ μπορεί να πετύχει άνετη παραμονή.

Το φιλμ του αγώνα

16΄ Πρώτη καλή ενέργεια στο παιχνίδι, με τον Μαυριά να κάνει το σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, την μπάλα να κοντράρει στον Ποζατζίδη και στη συνέχεια να φεύγει άουτ.

25΄ Πολύ κακό παιχνίδι μέχρι τώρα στην Καρδίτσα, με ελάχιστες φάσεις και τον αγωνιστικό χώρο να μην ευνοεί την δημιουργία για καμία από τις δύο ομάδες. Μέχρι τώρα πιο επιθετικός είναι ο Απόλλων Λάρισας που έχει κερδίσει και δύο κόρνερ.

32΄ Ο Σταματάκης δοκίμασε ένα σουτ, το οποίο πέρασε πάρα πολλά μέτρα πάνω από την εστία του Απόλλωνα Λάρισας.

39' Ο Σαχινίδης μπήκε στην περιοχή της Αναγέννησης Καρδίτσας μετά από συνδυασμό Τσιλούλη και Μαυριά, τον σταμάτησε ο Γκέκας με επέμβαση στα πόδια του. Ο επιθετικός του Απόλλωνα Λάρισας ζήτησε πέναλτι, αλλά είδε την κίτρινη κάρτα για θέατρο.

50΄ Σουτ του Ποζατζίδη μέσα από την περιοχή της Αναγέννησης, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικούς, επέστρεψε στα πόδια του και έφυγε πάλι άουτ.

59΄ Σέντρα του Σταματάκη, ο Θεοδωρακάκης έπιασε την κεφαλιά που μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα.

70΄ Ο Πλαβούκος έκανε το γέμισμα στην περιοχή του Απόλλωνα Λάρισας, ο Σουντουρά δοκίμασε το σουτ και η μπάλα κόντραρε στον Παπαζαχαρία.

75΄ Ο Καρρίκι έκανε την σέντρα, ο Τζέκος έπιασε την κεφαλιά και ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα έδιωξε.

76΄ ΓΚΟΛ 1-0 Ο Τζέκος με σουτ έστειλε την μπάλα στο "παραθυράκι" της εστίας του Απόλλωνα Λάρισας.

77΄ Σουτ του Σουντουρά, έδιωξε πάλι ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα Λάρισας.

81΄ ΓΚΟΛ 2-0 - Ο Χαντζάρας με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από σέντρα του Ποζατζίδη.

89΄ Σουτ του Μαυριά από τα όρια της περιοχής, η μπάλα πάνω από την εστία της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Οι συνθέσεις

ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Καρρίκι, Ποζατζίδης, Θεοδωράκης, Κισκαμπάνης, Σουντουρά, Σταματάκης (79’ Ρουσσάκης), Μπιτέλης, Πλαβούκος, Τζέκος (90’ Μπούσδρας), Κονέ (65’ Χατζάρας).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Β. Ανδρέου, Αγρόδημος, Μαυριάς, Τσιλούλης, Σαχινίδης, Σουλίδης (57’ Λαμπρόπουλος), Βουτσιάς (74’ Ανδρέου Γ.)

 

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής

Άρης - Παναχαϊκή 2-1

Πανσερραϊκός - ΠΑΕ Καραϊσκάκης 2-0

ΟΦΗ - Καλλιθέα 2-1

Αναγέννηση Καρδίτσας - Απόλλων Λάρισας 2-0

ΑΟΧ Κισσαμικός - Βέροια ΑΝΑΒΟΛΗ

ΓΣ Δόξα Δράμας - ΓΣ Εργοτέλης 88 4-0

Παναιγιάλειος - ΑΟ Τρίκαλα 0-1

Αιγινιακός - Απόλλων Πόντου 2-1

Η βαθμολογία

Άρης 15

ΓΣ Δόξα Δράμας 13

ΟΦΗ 11

Παναχαϊκή 10

ΠΑΕ Καραϊσκάκης 9

Απόλλων Πόντου 8

ΑΕ Σπάρτης 8

ΑΟΧ Κισσαμικός 8

Αναγέννηση Καρδίτσας 7

Βέροια 6

Παναιγιάλειος 5

ΑΟ Τρίκαλα 5

Πανσερραϊκός 4

Αιγινιακός 4

Απόλλων Λάρισας 3

Αχαρναϊκός 3

ΓΣ Εργοτέλης 88 2

Καλλιθέα 1

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής

Άρης - Κισσαμικός

Βέροια - Σπάρτη

Παναχαϊκή - Δόξα Δράμας

Αχαρναϊκός - Πανσερραϊκός 0-3 α.α.

Εργοτέλης - ΟΦΗ

Καραϊσκάκης - Αναγέννηση Καρδίτσας

Καλλιθέα - Παναιγιάλειος

Απόλλων Λάρισας - Αιγινιακός

Τρίκαλα - Απόλλων