ΑΣΑ: Ήττα από Δόξα Δράμας

  • Κατηγορία: ΤΟΠΙΚΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018 21:45

Η Αναγέννηση υπέστη μια ακόμη εντός έδρας ήττα, αυτή τη φορά από τη Δόξα Δράμας με 0-1 για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Νέα εντός έδρας ήττα για την Αναγέννηση, αυτή τη φορά από τη Δόξα Δράμας με 0-1 για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Οι κιτρινόμαυροι παρέμειναν χωρίς τρίποντο για ακόμα ένα παιχνίδι και απέχουν πέντε βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.

Αντιθέτως, οι «μαυραετοί» σημείωσαν την τέταρτη νίκη τους μακριά από το σπίτι τους και πλέον ισοβαθμούν στην Τρίτη θέση της βαθμολογίας με ΑΟΧ/Κισσαμικό και Τρίκαλα.

Το παιχνίδι ήταν κακό σε θέαμα και σε αυτό συνέβαλε και ο λασπώδης αγωνιστικός χώρος.

Η πρώτη κλασική ευκαιρία στο πρώτο 45λεπτο ανήκε στους φιλοξενούμενους… Στο 32’ ο Βιτλής έκανε τη σέντρα σουτ αλλά η μπάλα χτύπησε στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού και κατέληξε άουτ ενώ στο 39’ ο Γκέκας εξουδετέρωσε με τα πόδια το σουτ του Μαρκόπουλου.

Λίγο πριν από το φινάλε του πρώτου μέρους, οι Δραμινοί διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε χέρι του Σουντουρά αλλά ο ρέφερι δεν είδε παράβαση.

Το γκολ για την ομάδα του Νίκου Κωστένογλου ήρθε με την έναρξη του δεύτερου μέρους. Συγκεκριμένα στο 47’, ο Γουνδουλάκης έκανε τη μπαλιά, ο Καρρίκι έπιασε αέρα και ο Κουσκουνάς, που έγινε αποδέκτης της μπάλας, με πλασέ εντός περιοχής την έστειλε στα δίχτυα.

Στο 53’ η Δόξα Δράμας είχε άλλη μια καλή στιγμή με το δυνατό στου του Βαλλιάνου και κάπου εκεί ο ρυθμός έπεσε δραματικά…

Χαρακτηριστικό το γεγονός ότι η τελευταία καλή φάση του ματς σημειώθηκε στο 70’ όταν ο Βούρας απέκρουσε την κεφαλιά του Τζέκου.

Στα υπόλοιπα λεπτά δεν έγινε κάτι το αξιοσημείωτο, με το 0-1 να μένει μέχρι τέλους.

Σημειώνεται πως το ματς παρακολούθησαν από τις εξέδρες του γηπέδου ο πρόεδρος της Ένωσης Β’ Εθνικής, Λεωνίδας Λεουτσάκος, καθώς και αυτός της ΑΣΑ, Κλάους Ντίτερ Μίλερ.

Διαιτητής ήταν ο Βουρνέλης (Μακεδονίας), με βοηθούς τους Τσιότσιο (Μακεδονίας) και Καλύβα (Φθιώτιδας).

Κίτρινες: 56’ Κουσκουνάς

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Κωνσταντινόπουλος, Θεοδωράκης (4’ Καραγιάννης), Μπούσδρας, Καρρίκι, Σουντουρά, Σταματάκης (73’ Ντάγκρας), Μπιτέλης, Πλαβούκος, Χαντζάρας (50’ Τζέκος), Κονέ.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Νίκος Κωστένογλου): Βούρας, Γκότοβος, Όστοϊτς, Σιώπης, Βαλλιάνος, Μαρκόπουλος, Βιτλής (84’ Ντατίδης), Ματσούκας (62’ Μπαϊκαρά), Γουνδουλάκης (77’ Ντιμιτρόφσκι), Κουσκουνάς, Ριζογιάννης.

Τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής

Καραϊσκάκης - Κισσαμικός (Δευτέρα)

Καλλιθέα - Εργοτέλης (Δευτέρα)

Απόλλων Λάρισας - Αχαρναϊκός 3-0 α.α.

Τρίκαλα - Παναχαϊκή 0-1

Απόλλων - Βέροια 3-0 α.α.

Αιγινιακός - Άρης 1-4

Παναιγιάλειος - Σπάρτη 1-0

Αναγέννηση Καρδ. - Δόξα Δράμας 0-1

ΟΦΗ - Πανσερραϊκός 2-0

Η βαθμολογία

Άρης 48

ΟΦΗ 42

Παναχαϊκή 40

Κισσαμικός 30

Δόξα Δράμας 30

Τρίκαλα 30

Απόλλων Λάρισας 28

Καραϊσκάκης Άρτας 25

Απόλλων Πόντου 25

Σπάρτη 25

Αιγινιακός 22

Αναγέννηση Καρδ. 21

Εργοτέλης 16

Παναιγιάλειος 16

Καλλιθέα 13

Πανσερραϊκός 13

Βέροια 11

Αχαρναϊκός -51

Το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής

Κισσαμικός - Εργοτέλης

Αχαρναϊκός - Καραϊσκάκης 0-3 α.α.

Παναχαϊκή - Καλλιθέα

Βέροια - Απόλλων Λάρισας 0-3 α.α.

Άρης - Τρίκαλα

Σπάρτη - Απόλλων

Δόξα Δράμας - Αιγινιακός

Πανσερραϊκός - Παναιγιάλειος

ΟΦΗ - Αναγέννηση Καρδ.