ΑΣΑ: Έχασε έδαφος και Βαζάκα...

  • Κατηγορία: ΤΟΠΙΚΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 07 Μαρτίου 2018 17:57

Στο 0-0 έμειναν Παναιγιάλειος και Αναγέννηση Καρδίτσας, ένα αποτέλεσμα που δεν βολεύει καμία από τις δύο ομάδες στην προσπάθειά τους για παραμονή.

Ο Γιώργος Βαζάκας παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της Αναγέννησης Καρδίτσας και οι πληροφορίες λένε ότι το έκανε για να πάει στη Σπάρτη...

Οι κιτρινόμαυροι παραμένουν μόλις έναν βαθμό πάνω από τις θέσεις που οδηγούν στη Γ' Εθνική.

Με έναν βαθμό από το γήπεδο του Αιγίου έφυγαν ο Παναιγιάλειος και η Αναγέννηση Καρδίτσας, με τις δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο το θέαμα έπεσε κατακόρυφα.

Το 0-0 φαίνεται να μην βολεύει κανέναν από τους δύο αντιπάλους, αφού οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων έφυγαν σαφώς απογοητευμένοι από το γήπεδο. Σαφώς πιο καταδικαστικό, βέβαια, είναι το αποτέλεσμα για τον Παναιγιάλειο που ήθελε να κάνει άλμα παραμονής στα δύο διαδοχικά παιχνίδια που είχε στην έδρα του, αυτό με την Αναγέννηση Καρδίτσας και την ερχόμενη αγωνιστική με τον Αιγινιακό.

Πλέον τώρα υπάρχει μπροστά μόνο η νίκη κόντρα στην ομάδα της βόρειας Πιερίας, αφού ο βαθμός με την Αναγέννηση την κράτησε αρκετά κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Μοιραίος για τους γηπεδούχους μπορεί να χαρακτηριστεί ο Σταματής που βρέθηκε σε πολλές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο σε θέση για να σκοράρει, χωρίς να καταφέρει να τελειώσει καμία από τις ευκαιρίες.

Από την άλλη, η ομάδα της Καρδίτσας είχε δοκάρι στο 13ο λεπτό με τον Μπιτέλη και αρκετά επικίνδυνα σουτ έξω από την περιοχή που δεν κατέληξαν σε γκολ.

Η Αναγέννηση έδειξε καλή εικόνα, αλλά και πάλι δεν κατάφερε να πετύχει το πολυπόθητο γκολ. Στα θετικά, ότι έσπασε το αρνητικό σερί των πέντε διαδοχικών ηττών και πλέον έχει την ευκαιρία την επόμενη Κυριακή με τον Απόλλων Πόντου στην Καρδίτσα να διεκδικήσει τη νίκη που θα τις επιτρέπει να κάνει όνειρα για παραμονή στην κατηγορία.

Όμως, οι κιτρινόμαυροι παραμένουν μόλις έναν βαθμό πάνω από τις θέσεις που οδηγούν στη Γ' Εθνική.

Οι συνθέσεις

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Τσάπαλος Γραμματίκας, Μηλιώτης, Βλάχος Γαβρηιλίδης, Γκούμας, Τζουνουλίνος, Σκαρτσίλας, Ζαφειρακης (60' Κόκκορης), Αγιούποφ Σταματής (63' Καναβέτας - 70' Πολιανίδης).

ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Καρρίκι, Κωνσταντινόπουλος, Ρουσσάκης, Μπούσδρας, Σουντουρά, Σταματάκης (87' Καραγιάννης), Μπιτέλης, Κονέ, Τζέκος (74' Ντάγκρας), Πλαβούκος (88' Χαντζάρας).

Ο Γιώργος Βαζάκας παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Λίγο μετά το εκτός έρας 0-0 με τον Παναιγιάλειο, ο Γιώργος Βαζάκας, δήλωσε ότι παραιτείται από την τεχνική ηγεσία της Αναγέννησης Καρδίτσας. Ο έμπειρος τεχνικός ανέφερε:

«Αποχωρώ για οικογενειακούς λόγους, ζητάω συγνώμη από τους παίκτες μου που αποχωρώ. Εύχομαι στον Παναιγιάλειο να σωθεί. Είναι ιστορική ομάδα, με καλό προπονητή, εύχομαι να πετύχει ο Πέτρος (σ.σ. Δημητρίου), το στόχο του».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γρεβενιώτης τεχνικός δεδομένα θα θέσει υποψηφιότητα για τη θέση του προπονητή στη Σπάρτη. Σε 22 παιχνίδια στον πάγκο της θεσσαλικής ομάδας, ο Βαζάκας μέτρησε 5 νίκες, 5 ισοπαλίες και 12 ήττες.

Τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής

Αχαρναϊκός - Κισσαμικός 0-3 α.α.

Εργοτέλης - Παναχαϊκή (Πέμπτη 8/3)

Καραϊσκάκης - Βέροια 3-0 α.α.

Καλλιθέα - Άρης 0-0

Απόλλων Λάρισας - Σπάρτη 2-0

Τρίκαλα - Δόξα Δράμας 0-1

Απόλλων Πόντου - Πανσερραϊκός 2-1

Αιγινιακός - ΟΦΗ 0-3

Παναιγιάλειος - Αναγέννηση Καρδ. 0-0

Η βαθμολογία

Άρης 50

ΟΦΗ 48

Παναχαϊκή 43

Κισσαμικός 34

Δόξα Δράμας 34

Απ. Λάρισας 34

Καραϊσκάκης Άρτας 32

Απόλλων Πόντου 31

Τρίκαλα 31

Σπάρτη 25

Αιγινιακός 23

Αναγέννηση Καρδίτσας 22

Εργοτέλης 20

Παναιγιάλειος 17

Πανσερραϊκός 16

Καλλιθέα 15

Βέροια 11 19

Αχαρναϊκός -51

Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής

Κισσαμικός - Παναχαϊκή

Βέροια - Αχαρναϊκός 0-3 α.α.

Άρης - Εργοτέλης

Σπάρτη - Καραϊσκάκης

Δόξα Δράμας - Καλλιθέα

Πανσερραϊκός - Απόλλων Λάρισας

ΟΦΗ - Τρίκαλα

Αναγέννηση Καρδίτσας - Απόλλων Πόντου

Παναιγιάλειος - Αιγινιακός