ΑΣΑ: Η κατηφόρα συνεχίζεται (video)

  • Κατηγορία: ΤΟΠΙΚΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Κυριακή, 11 Μαρτίου 2018 22:18

Η Αναγέννηση δεν μπήκε καν στον αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου, έχασε με 2-0 και πλέον βλέπει το φάσμα του υποβιβασμού περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά.

Μεγάλα ερωτηματικά προκαλεί η διοικητική απραξία που αφήνει τους παίκτες απλήρωτους, ενώ κανείς δεν βγήκε ακόμη να πει την αλήθεια για το ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Δεν έχει τέλος η κατηφόρα της Αναγέννησης που στην κυριολεξία ξεφούσκωσε με το έμπα της νέας χρονιάς. Η ΑΣΑ για έβδομο συνεχόμενο παιχνίδι έμεινε μακριά από τις επιτυχίες με απολογισμό έξι ήττες και μία ισοπαλία, παιχνίδια στα οποία αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στην επίθεση αφού έχει σημειώσει μόνο ένα γκολ ενώ έχει δεχθεί 10.

Οι παίκτες της Αναγέννησης δείχνουν πλέον να μην έχουν όρεξη και κίνητρο, ο προπονητής παραιτείται την Κυριακή και παραμένει την Τετάρτη. Κανείς δεν βγαίνει να πει την αλήθεια στους φιλάθλους που και αυτοί όλο και λιγοστεύουν, σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ομάδας που ενώ ο Μίλερ λέει ότι έχει τις μετοχές, οι φήμες λένε ότι αυτές είναι ακόμη στην κυριότητα του Μπούρμπου.

Ο αγώνας

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό με πέναλτι που κέρδισε ο Συμελίδης από τον Σουντουρά. Ο Μπρίτο το εκτέλεσε εύστοχα και σημείωσε το 1-0 ενώ πριν προλάβουν να συνέλθουν οι παίκτες της Αναγέννησης, δέχθηκαν και δεύτερο γκολ. Στο 25’ Συμελίδης έπιασε δυνατό σουτ, έπειτα από ασίστ του Ηλιάδη, και έγραψε το 2-0. Στο 43’ μάλιστα, λίγο έλειψε να γίνει και το 0-3 αλλά το δυνατό σουτ του Καλογέρη, πέρασε ελάχιστα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.

Οι παίκτες του Δημήτρη Καλαϊτζίδη εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν κάτι που δεν έκαναν οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Στο 2’ ένα σουτ του Καρίκι κατέληξε άουτ και στο 14’ κεφαλιά του Τζέκου είχε την ίδια κατάληξη.

Το σκηνικό δεν άλλαξε στο β’ ημίχρονο που ήταν κακό ποιοτικά με ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Σε μία από αυτές, ο Απόλλων Καλαμαριάς (Πόντου) θα μπορούσε να πετύχει και τρίτο γκολ αλλά ο Γκέκας έδιωξε σε κόρνερ σουτ του Συμελίδη στο 76’.

Η Αναγέννηση αν και είχε την κατοχή της μπάλας, δεν μπόρεσε να απειλήσει στο δεύτερο 45λεπτο, διάστημα στο οποίο δεν έκανε ούτε μία τελική προσπάθεια.

Διαιτητής ήταν ο Δραγούσης (Κιλκίς) με βοηθούς τους Τίκα (Θεσπρωτίας), Μωϋσιάδη (Ηπείρου) και τέταρτο τον Σιδηρόπουλο (Πέλλας).

Κίτρινες κάρτες: 24’ Μπιτέλης, 66’ Σταματάκης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γ. Βαζάκας): Γκέκας, Καρρίκι, Κωνσταντινόπουλος, Ρουσσάκης, Μπούσδρας, Μπιτέλης (46′ Καραγιάννης), Σουντούρα, Σταματάκης, Τζέκος, Πλαβούκος (39′ Χαντζάρας), Κονέ (81′ Ντάγκρας).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ / ΠΟΝΤΟΥ (Δ. Καλαϊτζίδης): Λόπεζ, Αμαραντίδης, Καλί, Γεωργιάδης, Μπρίτο, Συμελίδης, Ηλιάδης (77′ Λιόνης), Τσεμπερίδης (69′ Βεργώνης), Καλογέρης, Σαμαράς, Χασομέρης (87′ Βλαχομήτρος).

Βαζάκας: «Σας διαβεβαιώνω για την παραμονή»

Ο Γιώργος Βαζάκας εμφανίστηκε βέβαιος για την παραμονή της Αναγέννησης στη Football League.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας γνώρισε εντός έδρας ήττα (0-2) από τον Απόλλωνα Πόντου. Έτσι, παραμένει σε τροχιά υποβιβασμού ύστερα από 21 αγωνιστικές, αν και ο προπονητής της, Γιώργος Βαζάκας, εξέφρασε τη σιγουριά πως η ομάδα του θα μείνει στην κατηγορία.

Στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε: «Μετά το θετικό αποτέλεσμα που είχαμε στον Παναιγιάλειο, θέλαμε οπωσδήποτε ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε να μπορέσουμε να ξεκολλήσουμε. Πλέον η βαθμολογία στις ομάδες που παλεύουν για την παραμονή έχει πάρει φωτιά. Δυστυχώς είχαμε κακό αποτέλεσμα. Υπάρχουν πολλές δικαιολογίες. Είχαμε δύσκολη εβδομάδα.

Έπρεπε να παίξουμε στην έδρα του ΟΦΗ, είχαμε δεύτερο ταξίδι μετά τον ΟΦΗ, στο Αίγιο, και κληθήκαμε ακολούθως να παίξουμε με μια από τις πιο έμπειρες ομάδες της κατηγορίας. Δυστυχώς το πληρώσαμε από ό,τι φάνηκε. Δεν είχε φρεσκάδα η ομάδα. Παρότι ξεκινήσαμε καλά στο πρώτο πεντάλεπτο, στο 7' έγινε ένα ανόητο πέναλτι και από εκεί και πέρα η Καλαμαριά διαχειρίστηκε πολύ καλά το αποτέλεσμα. Είναι πάρα πολύ έμπειρη ομάδα.

Υπήρξε με εμένα ένα θέμα, ξεπεράστηκε, θα συνεχίσω και θα παλέψουμε όλοι μαζί: εγώ, οι παίκτες, η διοίκηση, οι φίλαθλοι, όλοι μαζί για να μείνει στην κατηγορία η Αναγέννηση. Και θα μείνει, σας το διαβεβαιώνω. Ξεπεράστηκαν τα προβλήματα και θα συνεχίσουμε».

«Μπλόκο» στους φιλάθλους του Απόλλωνα

Οπαδοί του Απόλλωνα Πόντου ξεκίνησαν την Κυριακή (11/3) για την Καρδίτσα ωστόσο η Αστυνομία τους γύρισε πίσω στην Καλαμαριά.

Χωρίς τις προθέσεις της αστυνομίας λογάριαζαν οι οπαδοί του Απόλλωνα Πόντου. Συγκεκριμένα την Κυριακή (11/3) δύο λεωφορεία με φίλους των «Ποντίων» έφυγαν από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την Καρδίτσα, ώστε να συμπαρασταθούν στην ομάδας τους στο παιχνίδι με την Αναγέννηση.

Ωστόσο η Αστυνομία δεν επέτρεψε να ταξιδέψουν για την Θεσσαλία και τους... έστειλε πίσω στην Καλαμαριά.

Στο Αλκαζάρ κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας θα παίξει την επόμενη αγωνιστική η Αναγέννησης για την 22η αγωνιστική.

Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής

Βέροια - Κισσαμικός 0-3 α.α.

Παναχαϊκή - Άρης

Αχαρναϊκός - Σπάρτη 0-3 α.α.

Εργοτέλης - Δόξα Δράμας

Καραϊσκάκης - Πανσερραϊκός

Καλλιθέα - ΟΦΗ

Απόλλων Λάρισας - Αναγέννηση Καρδ.

Τρίκαλα - Παναιγιάλειος

Απόλλων - Αιγινιακός