Τρελό 3-3 της ΑΣΑ με Κισσαμικό

  • Κατηγορία: ΤΟΠΙΚΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018 17:10

Η Αναγέννηση έχανε με 0-3 στο πρώτο ημίχρονο και ισοφάρισε στο δεύτερο ημίχρονο σε 3-3.

Ένα ακόμα τρελό παιχνίδι στη Football League... Ο ΑΟΧ Κισσαμικός έκανε περίπατο στο πρώτο 45λεπτο στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας, σημείωσε τρία γκολ και στο δεύτερο τον ρόλο του... δαιμονισμένου πήρε η Αναγέννηση Καρδίτσας και μέσα σε 26 λεπτά μετέτρεψε το 0-3 σε 3-3!

Στο 22' και από σέντρα του Ξύδα ο Κωνσταντινόπουλος με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Το γκολ αυτό «έκοψε» τα πόδια των γηπεδούχων, οι οποίοι πήγαν στο ημίχρονο πίσω στο σκορ με 0-3. Ο Ξύδας στο 32' από ασίστ του Σάλιακα έκανε το 0-2 με σουτ και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Λέο με νέο σουτ νίκησε για 3η φορά τον Γκέκα.

Ο τεχνικός της ΑΣΑ, Γιώργος Βαζάκας ολοκλήρωσε τις αλλαγές του στο 61' και δύο λεπτά μετά ο Σουντουρά σημείωσε το γκολ της τιμής για τους «κιτρινόμαυρους».

Οι φιλοξενούμενοι δεν άκουσαν το καμπανάκι και στο 72' είδαν τη γηπεδούχο να μπαίνει για τα καλά στο ματς. Από φάουλ του Σταματάκη ο Τζέκος με κεφαλιά νίκησε τον Παπαδόπουλο και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Το 3-3 διαμόρφωσε ο Πλαβούκος στο 89' με πέναλτι που είχε κερδίσει ο Σουντουρά από τον Ζιούλη και έδωσε ελπίδες παραμονής στην ομάδα του.

Όσο για τον ΑΟΧ Κισσαμικό; Στο πρώτο 45λεπτο έκανε ιστορικό ρεκόρ, σημειώνοντας για πρώτη φορά τρία τέρματα σε πρώτο 45λεπτο εκτός έδρας αγώνα και στο δεύτερο έγινε έρμαιο στις ορέξεις της ΑΣΑ. Εννοείται ότι έτσι έχασε μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσει την Παναχαϊκή...

Το φιλμ του αγώνα

8΄ Η Αναγέννηση Καρδίτσας χάνει την πρώτη ευκαιρία με άστοχο σουτ του Κονέ από πάσα του Πλαβούκου.

12΄ Γύρισμα του Χαλκιαδάκη, ο Γκίνη δεν μπορεί να πιάσει το σουτ.

15΄ Άστοχο πλασέ του Κονέ από πλάγια θέση.

22΄ ΓΚΟΛ 0-1! Ο ΑΟΧ Κισσαμικός παίρνει προβάδισμα με αυτογκόλ του Κωνσταντινόπουλου έπειτα από σέντρα του Ξύδα.

24΄ Cooling break λόγω ζέστης στο παιχνίδι...

32΄ ΓΚΟΛ 0-2! Νέο γκολ για τον ΑΟΧ Κισσαμικό! Ο Σάλιακας έβγαλε ωραία μπαλιά για τον Ξύδα και αυτός με πλασέ νικά τον Γκέκα.

45΄ ΓΚΟΛ 0-3! Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων οι Κρητικοί βρίσκουν δίχτυα για 3η φορά και «κλειδώνουν» το τρίποντο! Ο Μαρκοπουλιώτης πασάρει στον Λέο και αυτός με σουτ εκτός περιοχής σκοράρει.

46΄ ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΑ. Στη θέση του γκολκίπερ Γκέκα ο Κατσίκας και αντί του Παπαευθυμίου ο Ρουσσάκης. Η αλλαγή του Γκέκα έγινε λόγω ενοχλήσεων στον αντίχειρα.

63΄ ΓΚΟΛ 1-3! Μειώνει η Αναγέννηση με σουτ του Σουντουρά.

72΄ ΓΚΟΛ 2-3! Η Αναγέννηση σημειώνει και δεύτερο τέρμα και δίνει νέο ενδιαφέρον στο ματς! Ο Σταματάκης εκτέλεσε φάουλ και ο Τζέκος με κεφαλιά νικά τον Παπαδόπουλο.

86΄ Σουτ του Πλαβούκου, ο Παπαδόπουλος σώζει την εστία του και γλιτώνει τον ΑΟΧ Κισσαμικό από την ισοφάριση.

88΄ ΠΕΝΑΛΤΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ για ανατροπή του Σουντουρά από τον Ζιούλη! Δεύτερη κίτρινη ο αμυντικός του ΑΟΧ Κισσαμικού!

89΄ ΓΚΟΛ 3-3! Ο Πλαβούκος με εκτέλεση πέναλτι φέρνει το ματς στα ίσα!

Οι συνθέσεις

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας (46' Κατσίκας), Καρρίκι (61' Καραγιάννης), Κωνσταντινόπουλος, Τζέκος, Θεοδωράκης, Βατουσιάδης, Πλαβούκος, Σταματάκης, Κονέ, Σουντουρά, Παπαευθυμίου (46' Ρουσσάκης).

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Παπαδόπουλος, Μαρκοπουλιώτης, Παντελάκης, Φουάσης, Ζιούλης, Σάλιακας (68' Αποστολίδης), Σελινιωτάκης, Γκίνη, Χαλκιαδάκης, Ξύδας (80' Βρεττός), Λέο (84' Νικόλτσης).

Υποβίβασε τον Πανσερραϊκό ο Αιγινιακός

Σπουδαία νίκη μακριά από την έδρα του που τον κρατά ζωντανό στην μάχη της παραμονής πέτυχε ο Αιγινιακός, εν αντιθέσει με τον Πανσερραϊκό ο οποίος πολύ δύσκολα θα παραμείνει μετά την σημερινή του στην κατηγορία.Όσον αφορά τα του αγώνα η ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στα πρώτα λεπτά του αγώνα.

Αυτό είχε σαν συνέπεια στο 7΄ τα «λιοντάρια» να φτάσουν κοντά στο γκολ το σουτ όμως του Ρούσσου αποκρούστηκε με τα πόδια από τον Τόλιο.