Το τρίτο ημίχρονο...

  • Κατηγορία: ΤΟΠΙΚΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Σάββατο, 03 Δεκεμβρίου 2016 08:58

Όσα έγιναν και δεν είδατε ή δεν μάθατε για τον αγώνα Αναγέννηση – ΑΕΚ...

Το βράδυ της Τρίτης 29 Νοεμβρίου 2016, έχει ήδη γραφεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Καρδιτσιώτικου ποδοσφαίρου. Η Αναγέννηση έγραψε για μια ακόμη φορά ιστορία. Κατάφερε να μην χάσει, αλλά και να γυρίσει το ματς με την μεγάλη ΑΕΚ. Την ΑΕΚ των μεγάλων αστεριών.

Η ισοπαλία, έφερε γιούχα...

Γιούχα για την εικόνα της ομάδας και τις φανέλες από τους Ενωσίτες που βρέθηκαν στην Καρδίτσα

Αρκετός κόσμος της ΑΕΚ μέσα στη βροχή, μέσα στο κρύο πήγαν Τρίτη βράδυ να δουν την ομάδα στο παιχνίδι με την Αναγέννηση. Σε όλο το παιχνίδι δεν σταμάτησαν να τραγουδούν και να στηρίζουν τους παίκτες, μέχρι τη στιγμή που είδαν το απίστευτο: από το 0-2 να γίνεται 2-2 για την Αναγέννηση. Στο τελευταίο 10λεπτο οι Ενωσίτες που βρέθηκαν στο γήπεδο δεν άντεξαν και ξέσπασαν. Αποδοκίμασαν έντονα την ομάδα φωνάζοντας «ΑΕΚ, ΑΕΚ, αυτό δεν είναι ΑΕΚ», ενώ έκραξαν και την εμφάνιση της ομάδας φωνάζοντας επίσης: «Ροζ φανέλα φοράνε στα μπ…».

Για μια ΑΕΚ που κάθισε πάνω στο υπέρ της 2-0 με αποτέλεσμα να το πληρώσει έκανε λόγο ο Ηλίας Τσέλιος μιλώντας μετά το ματς στην κάμερα του Cosmote tv. Συγκεκριμένα ο νεαρός χαφ είπε: Για την ισοπαλία με την Αναγέννηση Καρδίτσας: «Η αλήθεια είναι ότι οι συνθήκες στο γήπεδο δεν ήταν πολύ καλές. Στο πρώτο ημίχρονο εμείς παίξαμε αρκετά καλά, είχαμε ευκαιρίες, πετύχαμε δύο γκολ. Στη συνέχεια όμως καθησυχάσαμε, δεν πήραμε το ματς όσο σοβαρά θα έπρεπε και ο αντίπαλος μας ισοφάρισε».

Πολυμελής ήταν η παρουσία διοικητικών στελεχών της ΑΕΚ στο παιχνίδι Κυπέλλου στην Καρδίτσα. Στην πόλη της Θεσσαλίας βρέθηκε από την παραμονή του αγώνα ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, ακολουθώντας την αποστολή, ενώ την ημέρα του αγώνα μετέβησαν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο Μηνάς Λυσσάνδρου, η Αγγελική Αρκάδη και ο Ανδρέας Δημάτος. Δείγμα του ενδιαφέροντος που έδιεχνε η ΑΕΚ για τον αγώνα, αλλά κυρίως για την απόδοση που θα είχαν οι νέοι παίκτες που πήραν ευκαιρίες.

Κορυφαία στιγμή, αυτή της επίδοσης τιμητικής πλακέτας σε δύο μεγάλες προσωπικότητες του Καρδιτσιώτικου ποδοσφαίρου. Ο λόγος για τους Σπύρο Θώδη και Βάιο Καραγιάννη που τίμησαν και τις δύο κιτρινόμαυρες φανέλες. Αυτές της ΑΕΚ και της Αναγέννησης.

Την αναμνηστική πλακέτα, μαζί με την ανθοδέσμη στον Σπύρο Θώδη παρέδωσε ο πρόεδρος του Α.Σ. Αναγέννηση κ. Γιώργος Κατσίκης, ενώ στον Βάιο Καραγιάννη τη βράβευση πραγματοποίησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Βασίλης Μπούρμπος.

Η στιγμή καταχειροκροτήθηκε από τους 2.500 και πλέον φιλάθλους στο ΔΑΚ, τόσο από την κερκίδα των φιλάθλων της Αναγέννησης (σκεπαστή), όσο και από εκείνη των φίλων της ΑΕΚ, με τις δύο σπουδαίες φυσιογνωμίες, εμφανώς συγκινημένοι να ανταποδίδουν με υπόκλιση!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι εκπρόσωποι και από τον Σύνδεσμο της ΑΕΚ παρέδωσαν ανθοδέσμη στους Σπύρο Θώδη, Βάιο Καραγιάννη, αναγνωρίζοντας την προσφορά τους στον Σύλλογο και πήραν θέση για την αναμνηστική φωτογραφία.

Ο αθλητικός Τύπος της Τετάρτης σχολιάζει το ματς της ΑΕΚ στην Καρδίτσα. ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ: Με το ερώτημα «έτσι θα παίξετε στην ΑΕΚ;» να δεσπόζει στο πρώτη της θέμα η εφημερίδα γράφει για την εικόνα της ομάδας χθες στην Καρδίτσα: «Ξεκάθαρα τα συμπεράσματα από το «πατατράκ» στον βάλτο της Καρδίτσας. Κάποιοι δεν μπορούν να βοηθήσουν και καιρός να το πάρουν απόφαση και στην ομάδα. Κάποιοι άλλοι πρέπει να στρώσουν… πισινό για να γίνουν παίκτες, έστω και για να συμπληρώνουν τα οικογενειακά διπλά. Κι όλοι μαζί όντως δεν καταλαβαίνουν που βρίσκονται και επέτρεψαν να τους κράζει κάποιος… Μάγγος ενώ κέρδιζαν με 0-2 στο ημίχρονο. Τα δυο θετικά: «Σημάδι ζωής» από τον Πέκχαρτ με τα δυο γκολ που πέτυχε. Ο Πατίτο έπαιζε σαν να ήταν ντέρμπι μέσα στο βούρκο. Με δυο βασικούς (Πατίτο, Κολοβέτσιο) ξεκίνησε ο Μοράις αλλά και πάλι αυτό δεν μπορεί να είναι δικαιολογία για να σου κάνει η Αναγέννηση το 0-2… 2-2! Δικαιολογημένη η γιούχα στο τέλος από τον κόσμο που στήριξε την ομάδα μέσα στη βροχή και το ψοφόκρυο».

SPORTDAY: «Τα ίδια και τα ίδια», γράφει για την ΑΕΚ η SD: «Η ΑΕΚ το παράτησε από το 60’ και μετά και δεν κέρδισε στην Καρδίτσα (2-2 από 0-2). Πλησιάζει σε χαφ, μάχη με το Τορόντο για τον Ατζάρεβιτς».

LIVE SPORT: Για «άγριο κράξιμο», γράφει η LS : «Εντονες αποδοκιμασίες στην Καρδίτσα από τον κόσμο της ΑΕΚ που ξεφώνισε ακόμα και την επιλογή της ροζ φανέλας μετά το 2-2 με τη μαχητική Αναγέννηση. Οι απαράδεκτοι και ο τραγικός: Παράτησαν το ματς οι κιτρινόμαυροι μετά τα δυο γκολ του Πέκχαρτ. Νέα γκέλα Ανέστη, κάκιστο κοουτσάρισμα Μοράις».

GOAL: «Την έπνιξε», γράφει για τη χθεσινή εικόνα της ΑΕΚ στην Καρδίτσα η Goalκαι συνεχίζει: «Η Αναγέννηση πήρε παλικαρίσια ισοπαλία από την Ένωση που είχε προηγηθεί με 2-0».

Gazzetta: «Νόμιζε ότι κέρδισε…και την πάτησε»: Στην έλλειψη δικαιολογιών στάθηκε το gazzetta.gr για την ΑΕΚ, τονίζοντας ωστόσο την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου και τη διαφοροποιημένη 11άδα της Ένωσης. Για φλερτ με τη νίκη στο φινάλε η αναφορά του στην Αναγέννηση!

Sport24: «Βούλιαξε στη λάσπη»: Για αγγαρεία από τη στιγμή που προηγήθηκε με 0-2 και επαναπαύτηκε κάνει λόγο το Sport24 που αναφέρει ωστόσο και την προσπάθεια της Αναγέννησης για ολική ανατροπή!

Sport-fm: «ΑΕΚ, ΑΕΚ αυτό δεν είναι ΑΕΚ»: Για δίκαιο αποτέλεσμα κάνει λόγο το Sport-fm που χαρακτηρίζει μαχητική την Αναγέννηση, ενώ για την ΑΕΚ αναφέρει πως έχει…αυτοκαταστροφικές τάσεις!

Contra: «Δεν ήρθε η αναγέννηση για την ΑΕΚ»: Το λογοπαίγνιο με το όνομα της Αναγέννησης επέλεξε το Contra στον τίτλο του που μέσα στο ρεπορτάζ αναφέρεται στον κακό αγωνιστικό χώρο και το πάθος των γηπεδούχων που έφτασαν κοντά στην ολική ανατροπή!

Novasports: Υπάρχουν και «Χ»ειρότερα: Η αθλητική ιστοσελίδα του συνδρομητικού καναλιού σχολιάζει ότι η ΑΕΚ κινδύνεψε ακόμη και με ήττα χωρίς οι αλλαγές και ο αγωνιστικός χώρος να αποτελούν δικαιολογίες.

Sentragoal: «Κινδύνεψε και από την Αναγέννηση Καρδίτσας η ΑΕΚ»: Για απουσία άλλοθι, κακή νοοτροπία και αμυντική λειτουργία της ΑΕΚ κάνει λόγο η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Goal».

Onsports: «Αν. Καρδίτσας-ΑΕΚ 2-2: Ο Πέκχαρτ «ξεμπούκωσε», ΑΕΚ και Μοράις πάλι όχι!»: Για παλικαρίσια ισοπαλία της Αναγέννησης κάνει λόγο το onsports που τονίζει χαρακτηριστικά πως «Η Αναγέννηση Καρδίτσας πήρε πρέφα πως οι παίκτες της ΑΕΚ καθώς και ο προπονητής της νόμιζαν ότι τελείωσε το παιχνίδι από το 60′ και επαιξε τα ρέστα της»!

Sdna: «Πέκχαρτ, Ανέστης έφτασαν λίγο πριν την…Αναγέννηση»: Για την επιστροφή της Αναγέννησης στο ματς κάνει λόγο το Sdna που αποδίδει το ισόπαλο αποτέλεσμα σε απουσίες, φορτωμένο πρόγραμμα και εκτεταμένο… ροτέισον της ΑΕΚ

Sportdog: «Έφαγε γκλίτσα, “κηδεία” στην Καρδίτσα!»: Από τους πιο καυστικούς όσο και (καλοπροαίρετα) χιουμοριστικούς τίτλους χρησιμοποίησε το Sportdog που σχολιάζει ότι η Αναγέννηση «έκλεψε» την ισοπαλία από τα «πιτσιρίκια» της ΑΕΚ.

In.gr: «Κόλλησε στη λάσπη η ΑΕΚ»: Ένα από τα παλαιότερα αθλητικά σάιτ της Ελλάδας, το in.gr κάνει λόγο για τον βαρύ αγωνιστικό χώρο και το κίνητρο της Αναγέννησης που έφεραν το ισόπαλο αποτέλεσμα.

A-Sports: «ΑΣ(Τ)Α να… πάνε ΑΕΚ!»: Δε δικαιολόγησε τη διαφορά κατηγορίας γράφει το a-sports που μιλάει για αντεπίθεση της Αναγέννησης στην επανάληψη και πως η ΑΕΚ δεν άξιζε το προβάδισμα που πήρε.