×

Προειδοποίηση

Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Δεν ήταν δυνατόν να δημιουργηθεί φάκελοςPath: /home/www/slumdg16/alithianews.gr/www/cache/widgetkit

Όρθια στην Καλλιθέα...

  • Κατηγορία: ΤΟΠΙΚΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017 17:31

Στάθηκε η Αναγέννηση που έδειξε να μην επηρεάζεται από την μεγάλη αποχή και τελικά έφερε ισοπαλία 2-2 στην Καλλιθέα.

Διαβάστε αναλυτικά τι έγινε σε όλους τους υπόλοιπους αγώνες της football league.

Καλλιθέα και Αναγέννηση κράτησαν τον βαθμό της ισοπαλίας από ένα ματς που θα μπορούσαν να διεκδικήσουν και οι δύο.

Η ισοπαλία σπάνια μοιάζει βολική και για τους δύο αντιπάλους, αλλά στην αναμέτρηση της Καλλιθέας με την Αναγέννηση Καρδίτσας είναι από τις φορές που μπορεί να ικανοποιήσει και τους δύο.

Την Καλλιθέα που δεν πλήρωσε πάλι την κακή της αμυντική λειτουργία στο πρώτο ημίχρονο, που έφερνε διαδοχικούς κινδύνους για την εστία της, αλλά και την Αναγέννηση, που έπαιξε για ένα ημίχρονο με δέκα ποδοσφαιριστές και κατάφερε να κρατήσει τον βαθμό.

Ο Ντάνκουα στο 10ο λεπτό άνοιξε το σκορ για την Αναγέννηση, ο Σμυρλής ισοφάρισε σε 1-1 μόλις οκτώ λεπτά αργότερα και στη συνέχεια ο Ντιατά (27') έβαλε πάλι μπροστά στο σκορ την ομάδα της Καρδίτσας.

Η Καλλιθέα είχε δοκάρι στο 50ό λεπτό με τον Κατσικογιάννη, ενώ η ισοφάριση ήρθε από τον Πάτα στο 75ο λεπτό.

Η Αναγέννηση, παρά το γεγονός ότι δεν έπαιξε σε δύο σερί ματς λόγο κακοκαιρίας και προπονούνταν στο κλειστό γυμναστήριο, έδειξε έτοιμη και αν δεν έμεινε με παίκτη λιγότερο μπορούσε να πάρει και την νίκη.

Η ομάδα μας σε έναν ακόμη εκτός έδρας αγώνα, πέτυχε να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Αν τα κατάφερνε λίγο και στην έδρα της όλα θα ήταν καλύτερα.

Το φιλμ του αγώνα

4΄ Σουτ του Μπέλη έξω από την περιοχή, η μπάλα λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι της Αναγέννησης.

10΄ ΓΚΟΛ 0-1 Παράλληλη σέντρα του Μπλέντι από αριστερά στην άμυνα της Καλλιθέας, ο Ντάνγκουα με σουτ στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

13΄ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιάννης Τσόπελας

18΄ ΓΚΟΛ 1-1 Ο Σμυρλής έκανε σέντρα σουτ από αριστερά, ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης αιφνιδιάστηκε και αφού η μπάλα μετά την επαφή του πέρασε την γραμμή της εστίας.

22΄ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Στέργιος Δημόπουλος

27΄ ΓΚΟΛ 1-2 Ο Ντιατά μόνος στο δεύτερο δοκάρι μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπιτέλη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να δώσει πάλι προβάδισμα στην Αναγέννηση.

29΄ Εκτέλεση φάουλ του Μπέλη έξω από την περιοχή, ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.

40΄ Κόντρα επίθεση της Αναγέννησης με ωραίο συνδυασμό του Ντιατά με τον Μπιτέλη, αλλά το γύρισμα του Μπιτέλη στην μεγάλη περιοχή έδιωξε ο Πάτας.

48΄ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Τσόπελα με δεύτερη κίτρινη, αφού κράτησε τον Τσίπρα που έφευγε από αριστερά στην αντεπίθεση.

49΄ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - Ζδράβος αντί Ντάνγκουα

50΄ ΔΟΚΑΡΙ για την Καλλιθέα - Ο Σταμόπουλος έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Σταματάκος έστρωσε στον Κατσικογιάννη, αλλά το σουτ που έκανε ο τελευταίος χτύπησε στη ρίζα του δοκαριού και επέστρεψε προς την περιοχή όπου έδιωξαν οι αμυντικοί.

58΄ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Γουόρντεν αντί Κατσικογιάννη

62΄ Ωραίο γύρισμα του Γουόρτεν από αριστερά, πάλι στρώσιμο από τον Σταματάκο, αλλά αυτή τη φορά το σουτ του Μπέλη κόντραρε στα σώματα των αμυντικών της Αναγέννησης.

66΄ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Μάκο αντί Συριόπουλου

69΄Ο Σμυρλής προσπάθησε πάλι με σέντρα σουτ να αιφνιδιάσει τον τερματοφύλακα της Αναγέννησης που αυτή τη φορά μπλόκαρε.

70΄ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Ηλιάδης αντί Μάκο που έφυγε με πρόβλημα τραυματισμού.

71΄ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - Τζέκος αντί Ντιατά.

75΄ ΓΚΟΛ 2-2 Ο Σμυρλής έκανε την σέντρα στην περιοχή από αριστερά, οι αμυντικοί της Αναγέννησης έδιωξαν την μπάλα που έφτασε στον Πάτα και εκείνος με σουτ από το ύψος του πέναλτι την έστειλε στα δίχτυα.

79΄ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - Καραγιάννης αντί Τσιλούλη

85΄ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δημήτρης Κουτσόπουλος

86΄Ο Ηλιάδης γύρισε πολύ καλά την μπάλα στο σημείο του πέναλτι, αλλά εκεί δεν υπήρχε ποδοσφαιριστής της Καλλιθέας.

Οι συνθέσεις

Καλλιθέα (Ν. Κουρμπανάς): Σταυριανός, Σταμόπουλος, Πάτας, Συριόπουλος (68′ Μάκο, 70′ Ηλιάδης)), Τσώνης, Γκίνη, Κατσικογιάννης (58′ Γουόρντεν), Μπέλης, Τσίπρας, Σταματάκος, Σμυρλής.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Γ. Μάγγος): Κουτσόπουλος, Τσόπελας, Δημόπουλος, Μάιγκα, Κισκαμπάνης, Σμίλτος, Ντάνγκουα (49′ Ζδράβος), Τσιλούλης (79′ Καραγιάννης), Ντιατά (71′ Τζέκος), Μπιτέλης, Μπλέντι.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. 27

ΛΑΜΙΑ 25

ΑΡΗΣ 21

ΟΦΗ 21

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ 19

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 14

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ 14

ΣΠΑΡΤΗ 14

ΤΡΙΚΑΛΑ 12

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ 12

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ 12

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 11

ΑΟ ΧΑΝΙΩΝ 10

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ 10

ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 9

ΚΑΛΛΙΘΕΑ 8

ΕΛΕΥΣΙΝΑ 6

ΚΑΛΛΟΝΗ 6

Τα υπόλοιπα παιγνίδια

Τρίκαλα – Κισσαμικός

Αναβλήθηκε λόγω κακών καιρικών συνθηκών

Απόλλων Σμύρνης – ΟΦΗ 0-0

3′ Δοκάρι για τον ΟΦΗ με τον Μιλοσάβλιεφ.

Παιχνίδι με ένταση και δυνατές μονομαχίες στη Ριζούπολη ανάμεσα σε Απόλλωνα και ΟΦΗ. Ντέρμπι ανάμεσα σε ομάδες που έχουν στόχο την άνοδο, για την 11η αγωνιστική της Football League. Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση (0-0), η οποία πήγε στο πάθος. Δεν υπήρξαν πολλές ευκαιρίες, αν και οι Κρητικοί θα μπορούσαν νωρίς στον αγώνα, στο 3'. Ο Μιλοσάβλιεβ με ωραίο σκαφτό πλασέ μέσα από την περιοχή και αριστερά, έστειλε τη μπάλα στο δεξί δοκάρι. Αυτή ήταν η σπουδαιότερη φάση του ματς.

Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο, αλλά στο δεύτερο η Ελαφρά Ταξιαρχία είχε την υπεροχή, χωρίς όμως να πιέσει ασφυκτικά τον ΟΦΗ. Η καλύτερη στιγμή της ήταν το πολύ δυνατό σουτ του Αλμπάνη έξω από την περιοχή, με τη μπάλα να περνά ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι, ενώ αξιοσημείωτη ήταν και η κεφαλιά του Πετρόπουλου ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Κονέ, την οποία εξουδετέρωσε ο Δερμιτζάκης. Γενικά η ισοπαλία βόλεψε και τις δύο ομάδες. Ο Απόλλων έμεινε αήττητος για ένα ακόμα ματς στο πρωτάθλημα. Μελανό σημείο του αγώνα ο τραυματισμός του Κώτσιου, ύστερα από εναέρια σύγκρουση με τον Όστοϊτς.

Ο στόπερ του ΟΦΗ έχασε προσωρινά τις αισθήσεις του και έγινε αλλαγή. Αργότερα ο γιατρός ενημέρωσε ότι ο έμπειρος αμυντικός συνήλθε, αν και πήγε στα αποδυτήρια συνοδεία φορείου.

Απόλλων (Α. Μάντζιος): Γεωργακόπουλος, Πάνος, Βαλεριάνος, Κύργιας (55′ Τσιάρας), Δεληζήσης, Ντάσιος (78′ ΤζάΟΦΗ (Ν. Νιόπλιας): νης), Κάσσος, Κρητικός (89′ Σιατραβάνης), Πετρόπουλος, Κονέ, Αλμπάνης

Δερμιτζάκης, Κομεσίδης, Κοιλιάρας, Κώτσιος (78′ Νάστος), Όστοιτς, Χίσι (60′ Μητρόπουλος), Αντουκόρ, Χαντί, Ραντί (67′ Μάνος), Μιλοσάβλιεβ, Βουό

Λαμία – Αχαρναϊκός 3-0

ΣΚΟΡΕΡ: 14′ Καραγιάννης σουτ, 50′ Ντουρμισάι σουτ, 62′ Βασιλόγιαννης πεν.

Την έκτη εντός έδρας νίκη της φέτος πανηγύρισε η Λαμία, με 3-0 επί του Αχαρναϊκού, και βρέθηκε στο -2 από την κορυφή

Παντοδύναμη είναι στην έδρα της η Λαμία, η οποία είχε εύκολο έργο απέναντι στον Αχαρναϊκό των πολλών προβλημάτων, επικρατώντας 3-0. Ο Καραγιάννης στο 15’ άνοιξε το σκορ και στο 50’ ο Ντουρμισάι έκανε το 2-0. Στο 63’ με πέναλτι ο Βασιλόγιαννης έγραψε το 3-0, που ήταν και το τελικό σκορ.

Αυτή ήταν η έκτη εντός έδρας νίκη για τη Λαμία, που έφτασε τους 25 βαθμούς, και μείωσε στους 2 βαθμούς την απόστασή του από τον Απόλλωνα που έμεινε στο 0-0 με τον ΟΦΗ. Και η ομάδα της Φθιώτιδας έχει κι ένα παιχνίδι λιγότερο. Ο Αχαρναϊκός παρουσιάστηκε αδύναμος και γνώρισε την τέταρτη σερί ήττα του, μένοντας στους 14 βαθμούς.

Δυνατά ξεκίνησε το παιχνίδι η Λαμία αποφασισμένη να διατηρήσει το απόλυτο εντός έδρας και απέναντι στον Αχαρναϊκό. Παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο, λόγω της βροχής, οι γηπεδούχοι πίεζαν συνεχώς την εστία του Αποστολίδη και στο 15’ ο Καραγιάννης με πλασέ, μετά από πάσα του Βάντερσον, πέτυχε το 1-0. Ο ίδιος συνέχισε να απειλεί, όπως και οι Ντουρμισάι, Βασιλόγιαννης, αλλά δεν μπόρεσαν να σημειώσουν άλλο γκολ. Ο Αχαρναϊκός είχε περιοριστεί στα αμυντικά του καθήκοντα, αλλά στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Πλαβούκος σκόραρε, όμως το τέρμα δεν μέτρησε γιατί ο Τζέφερσον υποδείχτηκε οφσάιντ στην αρχή της φάσης.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε η εικόνα, με τη Λαμία στο 50’ να πετυχαίνει το 2-0 με τον Ντουρμισάι. Ο Αχαρναϊκός προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά δεν μπορούσε να γίνει απειλητικός στα καρέ του Πίτκα. Αν και η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ είχε δώσει γήπεδο στους «πράσινους», απειλούσε με αντεπιθέσεις και στο 63’ πέτυχε το 3-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Βάντερσον.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στη συνέχεια, με τους «κυανόλευκους» να ελέγχουν απόλυτα το παιχνίδι και να είναι εκείνοι που δημιουργούσαν ευκαιρίες. Στα τελευταία λεπτά ο Αχαρναϊκός προσπάθησε για το γκολ της τιμής, αλλά δεν δημιούργησε τη μεγάλη φάση με το 3-0 υπέρ της Λαμίας να είναι το τελικό αποτέλεσμα

Λαμία (Μ. Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Αναστασιάδης, Κοτσώνης (75′ Mπουλούλης), Όμο, Μπλάζιτς, Καραγιάννης (51′ Τζόκιτς), Βασιλόγιαννης, Ντουρμισάι (61′ Φερφελής), Βάντερσον

Αχαρναϊκός (Μ. Κόστιτς): Αποστολίδης, Σωτηράκος, Χριστοφιλέας, Καραντασιάδης (41′ λ.τ. Κυριαζόπουλος), Μουστάκης, Παπατόλιος, Τζέφερσον (84′ Μεγαλοοικονόμου), Σταμούλης, Ντάγκρας (58′ Ζαχαρός), Ματσούκας, Πλαβούκος

Πανελευσινιακός – Καλλονή 3-1

ΣΚΟΡΕΡ: 1′ Αγγελούδης σουτ, 71′ Πρίντεμπς κεφ., 76′ Σταματάκης σουτ – 55′ Ευαγγελιδάκης σουτ

62′: Χαμένο πέναλτι για την Καλλονή σε εκτέλεση του Φράγκου, που απέκρουσε ο Μακρυωνίτης.

Αφού γλίτωσε την ανατροπή, ο Πανελευσινιακός επικράτησε 3-1 της Καλλονής και πανηγύρισε νίκη μετά από 8 μήνες!

Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Χρειάστηκε να περάσουν 10 αγωνιστικές για να πανηγυρίσει ο Πανελευσινιακός την πρώτη του νίκη. Οι «σταχυοφόροι» επικράτησαν με 3-1 της Καλλονής σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, με εκατέρωθεν ευκαιρίες και έδωσαν αξία στον βαθμό της περασμένης Κυριακής στον Κίσσαμο. Μάλιστα, αυτό ήταν το πρώτο τρίποντο σε επίσημο ματς μετά από 8 μήνες (22/5 απέναντι στην Καλλιθέα) και αποτέλεσε το καλύτερο δώρο για τον εορτάζοντα, Θανάση Δημόπουλο!

Έτσι, οι νησιώτες παραμένουν η μοναδική ομάδα που δεν έχει κατακτήσει ακόμα νίκη. Θα μπορούσε βέβαια, να είχε φύγει από την Ελευσίνα ακόμα και με τη νίκη, αν ο Φράγκος δεν αστοχούσε από την άσπρη βούλα στο 62’, με τον Μακρυωνίτη να αποκρούει και γενικά να πραγματοποιεί μία από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν γρήγορα με τον Αγγελούδη (2’), έχασαν ευκαιρίες για να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, αλλά η Καλλονή στη συνέχεια ήταν ανώτερη. Έφτασε στην ισοφάριση στις αρχές της επανάληψης με τον Ευαγγελιδάκη (55’) και κοντά στην ανατροπή με το χαμένο πέναλτι του Φράγκου.

Μέσα σε πέντε λεπτά τελικά «καθάρισε» το ματς με τέρματα των Πρίντεμπς και Σταματάκη και πήρε ανάσα στη μάχη της παραμονής.

Πανελευσινιακός (Δημόπουλος): Μακυρωνίτης, Γραικός, Καμπούρης, Τσούπρος, Σιλιγαρδάκης, Σταματάκης (80′ Κορομηλάς), Ζέλιος (58′ Κωνσταντινίδης), Κασνέτση, Νίασον, Πρίντεμπς, Αγγελούδης (65′ Δημόπουλος).

Καλλονή (Γαβαλάς): Μανιάτης, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Σάββα, Αποστόλου, Ευαγγελιδάκης (83′ Τριανταφύλλου), Αγριμάκης, Λίταινας, Γιουκαρής (81′ Γιώργου), Λαμπράκης, Φράγκος.

Σπάρτη – Παναιγιάλειος 0-0

Στο 61′ χαμένο πέναλτι για τη Σπάρτη, ο Στρέζος απέκρουσε την εκτέλεση του Λώττα.

Ο Παναιγιάλειος έμεινε στο 0-0 με τη Σπάρτη και πήρε τον πρώτο του βαθμό εκτός έδρας χάρη στην απόκρουση πέναλτι του Στρέζου

Σπουδαίο βαθμό πήρε μέσα στην έδρα της Σπάρτης ο Παναιγιάλειος, ο οποίος θα πρέπει να… ανάψει λαμπάδα στο όνομα του Γιώργου Στρέζου, που ήταν ο πρωταγωνιστής του αγώνα για τους «μελανόλευκους» χάρη στην σωτήρια επέμβασή του στο πέναλτι του Λώττα στο 63’.

Σπάρτη (Σ. Αντωνίου): Μελίσσας, Σιώπης (81′ Καρτσαμπάς), Γκαλίτσιος, Γιαννίτσης, Παπαχρήστος, Κατσίκης, Μπανούσης, Αναστασόπουλος, Οικονομόπουλος (65′ Αναστασάκος), Λώττας, Ηλιόπουλος

Παναιγιάλειος (Δ. Σπανός): Στρέζος, Στίκας,Ρότα, Καζβιρόπουλος (59′ Ρέλλας), Καζναφέρης, Μπούζας, Μωυσίδης, Κατίδης (65′ Ξόμπλιος), Τσιλιγγίρης, Σκρατσίλας, Κρητικός (78′ Κοντοές)

Κίτρινες: Λώττας / Καζβιρόπουλος, Μωυσίδης, Κρητικός, Ρέλλας.

ΑΟ Χανιά – Αιγινιακός 3-2

ΣΚΟΡΕΡ: 8′, 76′ Αποστολόπουλος σουτ, 73′ Γεωργακόπουλος σουτ – 22′ Ζούρκος σουτ, 53′ Ρανγκέλοφ σουτ.

Ο ΑΟ Χανιά πανηγύρισε το πρώτο εντός έδρας τρίποντο (3-2) σε ματς... ανατροπών απέναντι στον Αιγινιακό.

Εντυπωσιακή εξέλιξη είχε το ματς της Τετάρτης (18/01) στα Περιβόλια μεταξύ του ΑΟ Χανιά και του Αιγινιακού. Οι Κρητικοί πήραν το προβάδισμα, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν απαντήσεις και πήραν κεφάλι στο σκορ, όμως μέσα σε τρία λεπτά οι γηπεδούχοι μετέτρεψαν το 1-2 σε 3-2 και πανηγύρισαν έξαλλα το πρώτο εντός έδρας τρίποντο στο πρωτάθλημα, δείχνοντας ότι θα πάρουν πολύτιμες βοήθειες από τους νεοαποκτηθέντες.

Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας από ένα απόκτημα στη σύνθεσή τους. Ο Βασιλείου από πλευράς ΑΟΧ και ο Μπουρντουζάν από πλευράς φιλοξενούμενων ήταν τα νέα πρόσωπα. Οι Κρητικοί πέτυχαν τον στόχο τους, που ήταν ένα γρήγορο γκολ, καθώς ο Αποστολόπουλος στο 8' βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα μετά από απόκρουση του Τόλιου.

Η ομάδα της βόρειας Πιερίας, πάντως, δεν το έβαλε κάτω. Ήταν «φωτιά» στις αντεπιθέσεις και σε μία από αυτές ο Ζούρκος με σουτ ισοφάρισε και αφού η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά μετά από κόντρα στο 22'. Το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου επεφύλασσε και ένταση στο ματς, όταν ο Πατράλης έκανε φάουλ στον Ζέρη, με αποτέλεσμα ο Σωτηριάδης (Λασιθίου) να βγάλει τρεις κίτρινες κάρτες.

Το δεύτερο 45λεπτο ξεκίνησε ιδανικά για τον Αιγινιακό. Συγκεκριμένα, στο 53' ο Ρανγκέλοφ έπειτα από σέντρα νίκησε με σουτ τον Αθανασίου και έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η πρώτη ανατροπή στο ματς... Οι Κρητικοί μέσα σε τρία λεπτά κατάφεραν να φέρουν τα πάνω κάτω. Ο νεοεισελθών Γεωργακόπουλος στο 73' ισοφάρισε και τρία λεπτά μετά έπειτα από φάση διαρκείας ο Αποστολόπουλος σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ, δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στον ΑΟΧ με 3-2. Ένα προβάδισμα που οι ποδοσφαιριστές του Σάκη Παπαβασιλείου κράτησαν μέχρι το φινάλε και πήραν μεγάλη βαθμολογική ανάσα.

Χανιά (Σ. Παπαβασιλείου): Αθανασίου, Ζέρης, Δαμιανάκης, Ηρακλής, Βασιλείου, Φουρλάνος, Τσουκάνης, Ντούμος (58′ Γεωργακόπουλος), Βαρούχας (58′ Μηλιώτης), Αποστολόπουλος, Σταματής

Αιγινιακός (Π. Αμανατίδης): Τόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Λιόλιος, Πατράλης, Παντεκίδης, Πασαλίδης, Ζούρκος, Γκατσολάρι, Ζγκούρη (71′ Παπαδόπουλος), Ρανγκέλοφ, Μπουρντουζάν

Κίτρινες: Σταματής, Κοζάκης / Πατράλης.

Πανθρακικός – Αγροτικός Αστέρας 0-1

ΣΚΟΡΕΡ: 4′ Γκέσιος σουτ

Πανθρακικός (Κ. Βασιλακάκης): Γκαραβέλης, Κάρδαρης, Πετρούσης, Μπουγαΐδης, Πολίμος, Ηλιάδης (28΄λ.τ. Χαλκιαδάκης, 74′ Κυριαλάνης)) , Γαβριηλίδης, Πλέγας, Μπεκατώρος, Μήλιος (65′ Νικόλτσης), Ζυγκερίδης.

Αγροτικός Αστέρας (Ν. Νεντίδης): Γιακουμής, Αργυρίου, Κουκόλης (46′ Δεινόπαπας), Βαφέας, Χατζής, Ουνγιαλίδης, Φιλίπε (81′ Πάτο), Θεοδωρίδης (73′ Εππας), Γκέσιος, Τεγούσης, Γκοτοβός.