Εντός με Αγροτικό Αστέρα

  • Κατηγορία: ΤΟΠΙΚΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017 23:05

Παίζει την Κυριακή (29/1, 15:00) η Αναγέννηση για την 13η αγωνιστική της Football League, έχοντας ετοιμοπόλεμους και τις τρεις μεταγραφές της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Στην Καρδίτσα με τον Αγροτικό Αστέρα, παίζει την Κυριακή η Αναγέννηση και θέλει ένα νικηφόρο αποτέλεσμα για να ξορκίσει την κατάρα που την κυνηγάει φέτος και έχει περισσότερους βαθμούς εκτός έδρας και ελάχιστους στην έδρα της.

Η ομάδα του Γιάννης Μάγγου, ενισχυμένη την χειμερινή μεταγραφική περίοδο με τρεις αξιόλογους παίκτες θα επιδιώξει την νίκη που θα την απομακρύνουν από τις τελευταίες θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό.

Αν και όπως δείχνουν τα πράγματα, μετά την αποχώρηση του Πανθρακικού και την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκονται ουκ ολίγες ομάδες, μέχρι το τέλος θα υπάρξουν και άλλες αποχωρήσεις και ίσως η παραμονή να είναι παιγνίδι.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η ομάδα δεν πρέπει να βρει το δρόμο της και να ζεστάνει και τους φιλάθλους της που θέλουν να βλέπουν καλό ποδόσφαιρο και νίκες. Έτσι θα έρθουν και έσοδα από εισιτήρια και όλα θα είναι καλύτερα.

Επίσημα και ο Χαλκιαδάκης

Ολοκληρώθηκε και το τυπικό κομμάτι της μεταγραφής του Μηνά Χαλκιαδάκη στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Μετά την αποχώρηση του Πανθρακικού από το πρωτάθλημα της Football League, ο 21 ετών επιθετικός δεν άργησε να δώσει τα χέρια με τους «κιτρινόμαυρους», με την ΠΑΕ να επιβεβαιώνει με την ανακοίνωση της απόκτησής.

Το δελτίο του Χαλκιαδάκη είναι έτοιμο, επομένως θα είναι κανονικά στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου για τον Αγροτικό Αστέρα την Κυριακή (29/1, 15:00) για την 13η αγωνιστική της Football League. Το ίδιο ισχύει και για τους επίσης νεοαποκτηθέντες Ντεμπελέ και Κρητικό.

Η ανακοίνωση της ΑΣΑ ήταν η εξής: «Η Αναγέννηση ολοκλήρωσε πριν απο λίγο και τα τυπικά για την τρίτη προσθήκη της χειμερινής περιόδου στα πλαίσια της προσπάθειας ενίσχυσης που καταβάλει. Η ομάδα απέκτησε και επίσημα τον επιθετικό Μηνά Χαλκιαδάκη 21 ετών που μέχρι πρόσφατα αγωνίζονταν στον Πανθρακικό.

Το δελτίο του όπως και αυτά των Ντεμπελέ και Κρητικού εκδόθηκε απο τα αρμόδια όργανα όπου δίνει το παρών από την Τετάρτη ο Γενικός Διευθυντής Κώστας Ραχαβέλιας κι έτσι και οι τρεις τίθενται στη διάθεση του προπονητή για τον αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα.

Η Αναγέννηση καλωσορίζει τους τρεις ποδοσφαιριστές στην οικογένειά της και εύχεται υγεία και δύναμη για ν' ανταποκριθούν στις απαιτήσεις».

Γίνεται δεκτό το αίτημα...

Όπως είναι γνωστό, έγινε αίτημα της Αναγέννησης Καρδίτσας να διεξαχθεί η αναμέτρηση με τον ΑΟ Τρίκαλα στις 15 Φεβρουαρίου και όχι στις 16/02 όπως το όρισε η διοργανώτρια. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτό αναμένεται να ικανοποιηθεί, οπότε το εξ αναβολής ματς της 9ης στροφής αναμένεται να διεξαχθεί την Τετάρτη (15/02). Σε ό,τι αφορά στην άλλη εκκρεμότητα, αυτή που αφορά στο εντός έδρας ματς με τον ΑΟ Χανιά, αυτό θα γίνει στις 8 Μαρτίου.