Ρόβας, Τίκας και άλλοι...

  • Κατηγορία: ΤΟΠΙΚΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017 14:23

Την τιμητική του είχε το Καρδιτσιώτικο Ποδόσφαιρο στο ματς Κυπέλλου μεταξύ ΑΡΗ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Αρχηγός του Άρη ήταν ο Καρδιτσιώτης ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΟΒΑΣ.

Στον ίδιο αγώνα διαιτητής ήταν ο επίσης Καρδιτσιώτης Τριαντάφυλλος Τίκας που όμως απέβαλε τον Ρόβα με δύο κίτρινες κάρτες. Αρχηγός ήταν στην ομάδα του και ο επίσης Καρδιτσιώτης, ΚΩΣΤΑΣ ΦΛΙΣΚΑΣ στην ομάδα της ΞΑΝΘΗΣ… Στον αγώνα Λεβαδειακός – ΑΕΚ, βασικός ήταν ο Ζήσης Καραχάλιος που πέρασε από την ΑΕΚ. Να που η Καρδίτσα έχει πλέον σημαντικές παρουσίες σε υψηλό επίπεδο.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 94,6 μίλησε ο αρχηγός του Άρη, Βασίλης Ρόβας για το ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Ο μέσος των «κίτρινων» υποστήριξε ότι μετά την πρώτη κίτρινη που πήρε, ήξερε μέσα του ότι θα αποβληθεί, ενώ μίλησε για τη φιλία του με τον διαιτητή Τίκα και τα παράπονα για το πέναλτι που αρνήθηκε στη φάση των Ρέτσου - Καπνίδη. Προέβλεψε, μάλιστα, ότι οι Θεσσαλονικείς θα πάρουν καλό αποτέλεσμα στη ρεβάνς.

Για την αποβολή του δήλωσε: «Είναι στενάχωρο. Ό,τι και να γινόταν πίστευα μέσα μου ότι μετά την πρώτη κίτρινη κάποια στιγμή θα έπαιρνα και κόκκινη. Δεν ξέρω γιατί. Είμαστε φίλοι με τον διαιτητή Τίκα, μεγαλώσαμε μαζί. Δεν ήθελα να με βοηθήσει. Είναι αδιανόητο, ένας φίλος να σου βγάζει κόκκινη κάρτα. Δεν έβρισα. Διαμαρτυρήθηκα και μου έδειξε την πρώτη κίτρινη».

Αν του είπε κάτι μετά το τέλος του αγώνα: «Ήμουν πολύ στενοχωρημένος. Θα τον δω στην Καρδίτσα, αλλά δεν θα τον κεράσω καφέ. Η πρώτη κάρτα ήταν αδικαιολόγητη. Τη δεύτερη, εντάξει, αν ήθελε την έδινε».