×

Προειδοποίηση

Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Δεν ήταν δυνατόν να δημιουργηθεί φάκελοςPath: /home/www/slumdg16/alithianews.gr/www/cache/widgetkit

Αναγέννηση από ατσάλι...

  • Κατηγορία: ΤΟΠΙΚΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2017 17:32

Πήρε έναν ακόμη βαθμό εκτός έδρας από τον Πανσερραϊκό (0-0) και κρατάει το αήττητο μακριά από την Καρδίτσα.

Ο αγώνας της Αναγέννησης στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό, από την αρχή είχε χαρακτηριστεί ως επικίνδυνος και τελικά έτσι είχαν τα πράγματα. Οι Σερραίοι προσπάθησαν με πάθος να πάρουν τη νίκη, αλλά τελικά οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0.

Η Αναγέννηση έδειξε για μια ακόμη φορά ότι στα εκτός έδρας παιγνίδια δείχνει φοβερή ψυχαιμία. Έτσι έκανε και στις Σέρρες και τελικά έφυγε από έναν ακόμη αγώνα αήττητη εκτός έδρας και έδειξε ότι αν παίρνει τα εύκολα παιγνίδια στην έδρα της, θα σωθεί αεράτα.

Ο Πανσερραϊκός έμεινε σε ακόμη ένα ματς άκαπνος, καθώς δεν κατάφερε να επικρατήσει για πέμπτο σερί ματς (μετράει τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες) και μοιραία όσοι οπαδοί έδωσαν το παρών στο γήπεδο των Σερρών να ξεκινήσουν τις αποδοκιμασίες, κυρίως προς το πρόσωπο του προπονητή Παναγιώτη Διλμπέρη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Πανσερραϊκός είχε τις ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου, με πιο σημαντική τη φάση του 39’, όταν οι Ρούτσης και Κάκκο δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Πρίφτη. Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν καλά και έχασαν ευκαιρία με τον Τζέκο στο 10’.

Πολύ κακό το δεύτερο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να έχουν ελάχιστες φάσεις. Μοναδική ευκαιρία αυτή στο 79’ όταν οι Γκούρτσας, Κανούλας δεν βρήκαν στόχο. Η κακή εμφάνιση της ομάδας των Σερρών προκάλεσε τις αποδοκιμασίες των οπαδών, ζητώντας από τον Παναγιώτη Διλμπέρη να αποχωρήσει: «Φύγε, φύγε» φώναζαν οι οργανωμένοι οπαδοί.

Το φιλμ του αγώνα

Ξεκίνησε το παιχνίδι, με τον Πανσερραϊκό να έχει μπει πολύ καλά και στο πρώτο 5λεπτο να έχει δύο καλά σουτ με τους Κάκκο και Ρούτση που δε βρήκαν όμως στόχο.

8' ξαφνική αντεπίθεση των φιλοξενούμενων, μετά από παράλληλη σέντρα από δεξιά του Ντανκουά, ο Τζέκος πιάνει κοντινή κεφαλιά αλλά αποκρούει ο Ρίστιτς.

13' ο Ρούτσης αμαρκάριστος από το ημικύκλιο δέχεται μια ωραία πάσα του Τσούτση αλλά το σουτ που πιάνει είναι χλιαρό και αποκρούει εύκολα ο Πρίφτης.

15' ένα πολύ καλό και ανοιχτό παιχνίδι διεξάγεται σ' αυτά τα πρώτα 15 λεπτά στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να φτάσουν στο γκολ.

22' σουτ του Ιωαννίδη έξω απ' την περιοχή, μπλοκάρει ο Πρίφτης.

30' κίτρινη κάρτα στον Καψάλη.

33' ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ για τους φιλοξενούμενους, μετά από ξαφνική αντεπίθεση Τζέκος και Χαλκιαδάκης μέσα απ' την περιοχή δε μπόρεσαν να πετύχουν το γκολ, με τους αμυνόμενους τελικά να απομακρύνουν και να αποσοβούν τον κίνδυνο.

38' ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ για τον Πανσερραϊκό, ο Γκούρτσας έγινε κάτοχος της μπάλας με ωραίο τρόπο κι έβγαλε μόνο του τον Ρούτση τετ α τετ με τον τερματοφύλακα ο οποίος με εναέριο πλασέ επιχείρησε να νικήσει τον Πρίφτη που απέκρουσε εντυπωσιακά, η μπάλα έφτασε αριστερά στον Κάκκο που έπιασε δυνατό σουτ και πάλι ο Πρίφτης απέκρουσε, αποσοβώντας ένα βέβαιο γκολ.

42' ωραία αντεπίθεση του Πανσερραϊκού με τον Γκούρτσα να μπαίνει στην περιοχή, ντριπλάρει τον Κισκαμπάνη, αυτός φαίνεται να τον ανατρέπει, ο Σερραίος φορ πέφτει κάτω, ο διαιτητής όμως δείχνει "παίζετε" και στο τέλος της φάσης δείχνει κίτρινη κάρτα.

44' κίτρινη κάρτα στον Τζέσι.

Ολοκληρώθηκε το Α' ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται με το στείρο 0-0 στα αποδυτήρια, με το ρυθμό του αγώνα σταδιακά να πέφτει μετά το πρώτο καλό 20λεπτο...

Β' ημίχρονο

Ξεκίνησε το Β' ημίχρονο με μια αλλαγή για τους φιλοξενούμενους - ο Κρητικός στη θέση του Χαλκιαδάκη.

47' πολύ δυνατά μπήκε ο Πανσερραϊκός στο Β' ημίχρονο και μετά από ωραίο 1-2 του Κάκκο με τον Τσούτση, ο τελευταίος με ωραίο τακουνάκι έσπασε τη μπάλα προς τον Κάκκο αλλά την τελευταία στιγμή οι αμυνόμενοι με αυτοθυσία απομάκρυναν αποσοβώντας ένα μεγάλο κίνδυνο.

53' αλλαγή για τον Πανσερραϊκό - ο Κανούλας στη θέση του Ρούτση.

58' σουτ απ' το ύψος της περιοχής και δεξιά ο Ντανκουά, αποκρούει ωραία σε κόρνερ στη δεξιά του γωνία ο Πρίφτης.

63' φάουλ εις βάρος του Πανσερραϊκού σφυρίζει ο διαιτητής, με τους Σερραίους να διαμαρτύρονται και πιο έντονα απ' όλους ο Στέβιτς που δέχεται την κίτρινη κάρτα από το διαιτητή.

67' ωραίο σουτ του Κάκκο απ' το ύψος της περιοχής, περνάει λίγο άουτ απ' το δεξί κάθετο δοκάρι του Πρίφτη..

68' αλλαγή για τον Πανσερραϊκό - ο Σιάκκας στη θέση του Τζέσι και ο Κτιστόπουλος στη θέση του Τσούτση.

69' αλλαγή για τους φιλοξενούμενους - ο Μπιτέλης στη θέση του Μπεμπελέ.

70' μετά το καλό ξεκίνημα του Πανσερραϊκού στο Β' ημίχρονο, έχει πέσει ο ρυθμός αλλά και πάλι οι παίκτες του Πανσερραϊκού είναι αυτοί που προσπαθούν να φτάσουν στην επίτευξη του γκολ. Aπό την άλλη ενδιαφέρον έχει η στάση των οργανωμένων φιλάθλων του Πανσερραϊκού (Che Guevara Club), οι οποίοι από την αρχή του αγώνα έμεναν σιωπηλοί στο παιχνίδι, μετά τα μισά του Β' ημιχρόνου όμως φώναξαν το σύνθημα "Βάλτε επιτέλους ένα γκολ", ενώ από κει και πέρα φωνάζουν εν χορώ "Φύγε φύγε" (υπονοώντας το Διλμπέρη).

78' ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ για τον Πανσερραϊκό, μετά από φάση διαρκείας ο Κανούλας από το σημείο του πέναλτi σουτάρει και ο Πρίφτης που μοιάζει σήμερα ανίκητος αποκρούει για μια ακόμα φορά

Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, με την ομάδα του Πανσερραϊκού για ένα ακόμα παιχνίδι, όχι μόνο να μην έχει καταφέρει να κερδίσει, αλλά να μην πετυχαίνει γκολ, με τους φιλάθλους να αποδοκιμάζουν έντονα τους παίκτες και τον προπονητή του Πανσερραϊκού...

Οι συνθέσεις

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ(Π. Διλμπέρης): Ρίστιτς, Καψάλης, Τζέσι(68' Σιάκκας), Βοσκόπουλος, Στέβιτς, Ρούτσης(53' Κανούλας), Ιωαννίδης, Τσιμίκας, Τσούτσης968' Κτιστόπουλος), Γκούρτσας, Κάκκο

ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ(Γ. Μάγγος): Πρίφτης, Τσόπελας, Μπλέντι, Δημόπουλος, Κισκαμπάνης, Μπεμπελέ(69' Μπιτέλης), Σμίλτος, Τζέκος, Τσιλούλης, Χαλκιαδάκης(46' Κρητικός), Ντανκουά

Διαιτητής: Κιγιτζή (Θράκης)

Βοηθοί: Εμπλιούκ (Ξάνθης), Γκιόση (Θράκης)

4ος: Τεβεκέλης (Μακεδονίας)

Τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής

Τρίκαλα - Απόλλων Σμύρνης 0-1

Λαμία - Άρης 1-0

Πανελευσινιακός - Χανιά 1-3

ΟΦΗ - Πανθρακικός 3-0 α.α.

Καλλονή - Καλλιθέα 2-0

Αχαρναϊκός - Σπάρτη 1-2

Κισσαμικός - Παναιγιάλειος 2-1

Πανσερραϊκός - Αναγέννηση Καρδ. 0-0

Αγροτικός Αστέρας - Αιγινιακός 1-0

H βαθμολογία

Απόλλων Σμύρνης 36

Λαμία 31

Άρης 29

Αγροτικός Αστέρας 25

ΟΦΗ 24

Σπάρτη 21

Τρίκαλα 18

Χανιά 18

Αχαρναϊκός 17

Κισσαμικός 16

Παναιγιάλειος 16

Πανσερραϊκός 15

Καλλιθέα 14

Αναγέννηση Καρδ. 13

Αιγινιακός 11

Καλλονή 9

Πανελευσινιακός 6

Πανθρακικός 0

Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής

Απόλλων Σμύρνης - Άρης

Χανιά - Τρίκαλα

Πανθρακικός - Λαμία 0-3 α.α.

Καλλιθέα - Πανελευσινιακός

Σπάρτη - ΟΦΗ

Παναιγιάλειος - Καλλονή

Αναγέννηση Καρδ. - Αχαρναϊκός

Αγροτικός Αστέρας - Κισσαμικός

Αιγινιακός - Πανσερραϊκός