×

Προειδοποίηση

Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Δεν ήταν δυνατόν να δημιουργηθεί φάκελοςPath: /home/www/slumdg16/alithianews.gr/www/cache/widgetkit

Στήριξη από τον κόσμο...

  • Κατηγορία: ΤΟΠΙΚΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017 23:02

Βροντερό «παρών» του κόσμου θέλουν οι «κιτρινόμαυροι» στον αγώνα με τον Αχαρναϊκό, την Κυριακή στις 3 το μεσημέρι...

Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα θέλει να δώσει την Κυριακή (12/02) η Αναγέννηση Καρδίτσας, που υποδέχεται τον Αχαρναϊκό για την 15η αγωνιστική της Football League.

Οι «κιτρινόμαυροι» προέρχονται από τη «λευκή» ισοπαλία με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες και απέναντι στους «πράσινους» θέλουν να επιστρέψουν στα «τρίποντα», προκειμένου να κρατηθούν σε απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Στην αναμέτρηση με την ομάδα του Μενιδίου, η διοίκηση της ΑΣΑ περιμένει τους φιλάθλους να δώσουν βροντερό «παρών» στο γήπεδο ώστε να σπρώξουν τους παίκτες του Γιάννη Μάγγου προς τη νίκη. Άλλωστε οι ιθύνοντες έχουν τονίσει πολλάκις ότι «δύναμη της ΑΣΑ είναι ο κόσμος της».

Ο Γιάννης Μάγγος προσπάθησε όλη την ενδομάδα να προετοιμάσει τους παίκτες του, τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά για να καταφέρουν και να κερδίσουν τον Αχαρναικό, βελτιώνοντας ακόμη περισσότερο την βαθμολογική τους θέση.

Η Αναγέννηση με δύο αγώνες λιγότερους, έχει συγκεντρώσει 13 βαθμούς και η Αχαρναϊκός έχει 17 βαθμούς. Οι μεγάλες απώλειες όμως είναι στην Καρδίτσα και όλοι γνωρίζουν ότι αν η ΑΣΑ βελτιώσει την απόδοσή της εντός έδρας, τότε όλα θα είναι καλύτερα...

Αγωνιστική 11/02/2017-12/02/2017

Α.Ο. Χανιά - Α.Ο. Τρίκαλα

ΑΕ Σπάρτη - ΟΦΗ

Αγροτικός Αστέρας - Κισσαμικός

Παναιγιάλειος - ΑΕΛ Καλλονής

Απόλλων Σμύρνης - Άρης

Καλλιθέα - Πανελευσινιακός

Αν. Καρδίτσας - Αχαρναϊκός

Αιγινιακός - Πανσερραϊκός

Πανθρακικός – Λαμία

Η βαθμολογία

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. 36

ΛΑΜΙΑ 31

ΑΡΗΣ 29

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ 25

ΟΦΗ 24

ΣΠΑΡΤΗ 21

ΑΟ ΧΑΝΙΩΝ 18

ΤΡΙΚΑΛΑ 18

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ 17

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ 16

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ 16

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 15

ΚΑΛΛΙΘΕΑ 14

ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 13

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ 11

ΚΑΛΛΟΝΗ 9

ΕΛΕΥΣΙΝΑ 6

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ -6

Στις 14 Φλεβάρη το επόμενο Δ.Σ. της Football League

Η διοργανώτρια παραμένει χωρίς πρόεδρο, αφού δεν έγιναν αρχαιρεσίες για την θέση για την οποία προοριζόταν ο Κωνσταντίνος Νικόλτσιος. Η Football League έκανε γνωστό ότι το νέο Δ.Σ. θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη (14/2).

Αναλυτικά: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Football League συνεδριάζει την Τρίτη 14/02/2017 και ώρα 13:00 στα γραφεία της (Θεμιστοκλέους 42, 4ος όροφος) με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης τα εξής:

1. Εκλογή Προέδρου

2. Εκλογή Αντιπροέδρου

3. Εκλογή Υπεύθυνου Οικονομικής Διαχείρισης

4. Εκκρεμότητες με Δ.Ο.Υ.

5. SUPER LEAGUE

6. Αγωνιστικά Θέματα

7. Ασφάλεια Ποδοσφαιριστών

8. Θέματα Προσωπικού (σ.σ. σύμφωνα με πληροφορίες επρόκειτο να φύγουν 12 υπάλληλοι

9. Διάφορα θέματα».