×

Προειδοποίηση

Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Δεν ήταν δυνατόν να δημιουργηθεί φάκελοςPath: /home/www/slumdg16/alithianews.gr/www/cache/widgetkit

Εκτός TV η Αναγέννηση...

  • Κατηγορία: ΤΟΠΙΚΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017 23:11

Κανένας αγώνας της Αναγένησης Καρδίτσας εντός ή εκτός έδρας δεν ματαδόθηκε μέχρι σήμερα από την ΕΡΤ που φέτος καλύπτει αγώνες της Football League

Ο Άρης είναι μακράν πρώτος σε τηλεοπτικές καλύψεις έως τώρα στη Football League.

Από την 5η αγωνιστική και έπειτα η ΕΡΤ άρχισε να καλύπτει αγώνες της Football League. Το πρωτάθλημα θέλει μία ακόμα στροφή για να κλείσει ο πρώτος γύρος και στα 48 ματς που προγραμματίστηκαν τηλεοπτικά (συμπεριλαμβανομένων των δύο αναβληθέντων της 10ης αγωνιστικής), ο Άρης είναι μακράν πρώτος σε μεταδόσεις.

Είναι όμως ενδεικτικό ότι στα 48 αυτά παιγνίδια, κανένα δεν ήταν της Αναγέννησης μιας και το κρατικό κανάλι δεν έχει μεταδώσει κανέναν αγώνα μας.

Έως και τη 16η αγωνιστική δεν έχουν μεταδοθεί, είτε εντός, είτε εκτός έδρας αναμετρήσεις των Αναγέννησης Καρδίτσας, Καλλονής, Πανελευσινιακού, Κισσαμικού, και Αιγινιακού.

Το ερώτημα λοιπόν είναι το εξής. Ποιος είναι ο λόγος που δεν μεταδίδονται αγώνες όλων των ομάδων; Το κρατικό κανάλι που το πληρώνει όλος ο Ελληνικός λαός, δεν μπορεί να μας δείχνει κάθε Σαββατοκύριακο μόνο τον Άρη, τον ΟΔΗ, την Λαμία και τον Απόλλωνα Σμύρνης. Όλες οι ομάδες πυ μεταδόθηκαν αγώνες τους, αυτό έγινε όταν έπαιξαν με μια από τις παραπάνω ομάδες. Ακόμη και το Θεσσαλικό ντέρμπι Τρίκαλα – Αναγέννηση, δεν κρίθηκε ότι θα έπρεπε να μεταδοθεί, ενώ μεταδίδονται όλοι οι αγώνες του Άρη Θεσσαλονίκης.

Πως όμως κρίνεται ότι π.χ. το ματς του Άρη με την τελευταία Καλονή, θα έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον από το Τρίκαλα – Αναγέννηση;

Αυτά είναι πρωτόγνωρα και δεν ουσιαστικά δείχνουν ότι το κρατικό κανάλι δεν δείχνει σεβασμό σε ομάδες με ιστορία και μεγάλη ποδοσφαιρική αξία.

Αριθμών τηλεοπτικών καλύψεων

Άρης 10

ΟΦΗ 7

Λαμία 7

Απόλλων 6

Αγροτικός Αστ. 4

Καλλιθέα 3

Χανιά 3

Τρίκαλα 2

Πανσερραϊκός 2

Σπάρτη 2

Παναιγιάλειος 1

Αχαρναϊκός 1

Αναλυτικά οι αγώνες

5η αγωνιστική

ΟΦΗ - ΑΟ Χανιά

Απόλλων - Αγροτικός Αστέρας

6η αγωνιστική

Άρης - Τρίκαλα

Καλλιθέα - ΟΦΗ

7η αγωνιστική

Άρης - ΑΟ Χανιά

Λαμία - Καλλιθέα

8η αγωνιστική

Καλλιθέα - Άρης

Αγροτικός Αστέρας - ΟΦΗ

9η αγωνιστική

Άρης - Παναιγιάλειος

Λαμία - Αγροτικός Αστέρας

10η αγωνιστική

Αγροτικός Αστέρας - Άρης

Πανσερραϊκός - Λαμία

11η αγωνιστική

Άρης - Πανσερραϊκός

Απόλλων Σμύρνης - ΟΦΗ

12η αγωνιστική

Αχαρναϊκός - Άρης

ΟΦΗ - Λαμία

13η αγωνιστική

Άρης - ΟΦΗ

Απόλλων Σμύρνης - Λαμία

14η αγωνιστική

Λαμία - Άρης

Τρίκαλα - Απόλλων Σμύρνης

15η αγωνιστική

Σπάρτη - ΟΦΗ

Απόλλων Σμύρνης - Άρης

16η αγωνιστική

Λαμία - Σπάρτη

Χανιά - Απόλλων