ΣΟΚ: Νεκρός ο Κόμπε Μπράιαντ, και σίγουρα η μία από τις 4 κόρες του (συνεχής ενημέρωση)

  • Κατηγορία: ΚΟΣΜΟΣ
  • Δημοσιεύθηκε : Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2020 22:40

 Σοκ στον παγκόσμιο αθλητισμό με την τραγική κατάληξη που είχε ο Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε συντριβή ελικοπτέρου στην Καλαμπάσα της Καλιφόρνια.

 Σοκ στον παγκόσμιο αθλητισμό με την τραγική κατάληξη που είχε ο Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε συντριβή ελικοπτέρου στην Καλαμπάσα της Καλιφόρνια.

Οι πληροφορίες για την υπόλοιπη οικογένεια του πρώην άσου του Μπάσκετ είναι πλέον συγκεχυμένες μιας και ενώ στην αρχή το ACB News ανέφερε ότι νεκρές μετά την πτώση του μοιραίου ελικοπτέρου είναι κι οι τέσσερις κόρες του, αυτή την στιγμή επιβεβαιώνεται ο θάνατος μόνος της μίας.

Σύμφωνα με το TMZ, η κόρη του Κόμπι η 13χρονη Γκιάνα Μαρία ήταν στο ελικόπτερο και έχασε κι αυτή τη ζωή της.

Το ACB News ανέφερε ότι στην ίδια πτήση ήταν παρούσες και οι τέσσερις κόρες του, Τζιάνα, Ναταλία, Μπιάνκα και Κάπρι!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μάλιστα γνωστά, η σύζυγός του, Βανέσα δεν ήταν μέσα στο ελικόπτερο.

Ο Κόμπι Μπράιαντ ήταν μόλις 41 ετών.

Ποια είναι τελικά η αλήθεια, θα την μάθουμε στη συνέχεια, αλλά σε κάθε περίπτωση μιλάμε πλέον για οικογενειακή τραγωδία που δεν ξέρουμε τις διαστάσεις της.

 

Ποιος ήταν ο Κόμπι Μπράιαντ


Ο Κόμπι Μπράιαντ, γιος του καλαθοσφαιριστή του NBA Τζο Μπράιαντ -και ο νεότερος από τα τρία παιδιά της οικογένειας-, γεννήθηκε στη Φιλαδέλφεια της Πενσυλβάνια και ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ από την ηλικία των 3.Σύμφωνα με την οικογένειά του, από μικρός θαύμαζε του Λος Αντζελες Λέικερς και το όνειρό του ήταν να φορέσει τη φανέλα τους.

Ο Κόμπι Μπράιαντ πήρε το «εισιτήριό» του για τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ απευθείας από το Λύκειό του, το Lower Merion High School.

Ολη η καριέρα του Κόμπι Μπράιαντ αφιερώθηκε στους Λος Αντζελες Λέικερς, οι οποίοι προς τιμήν του, το 2017, απέσυραν τις φανέλες με τους αριθμούς 8 και 24 που φόρεσε κατά τη συναρπαστική διαδρομή του με την ομάδα.