Ραφήνα: Τρόμος για 15χρονη - Την άρπαξε και προσπάθησε να την βιάσει μέσα στο αυτοκίνητο

  • Κατηγορία: ΕΛΛΑΔΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2023 12:29

Έπειτα από έρευνες οι αστυνομικοί εντόπισαν τον κατηγορούμενο άμεσα.

Συνελήφθη, χθες (19/10) από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας – Πικερμίου της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής, 38χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για αρπαγή και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανήλικης στη Ραφήνα.

Αναγνωρίστηκε από την 15χρονη και συνελήφθη.

Ειδικότερα, χθες, Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023, το απόγευμα ο κατηγορούμενος προσέγγισε την ανήλικη με το όχημα του, στο οποίο την επιβίβασε με τη χρήση βίας. Κατά τη διαδρομή ο κατηγορούμενος επέδειξε τα γεννητικά του όργανα στην ανήλικη, η οποία ωστόσο κατάφερε να απεγκλωβιστεί και να αποβιβαστεί από το όχημα, καλώντας σε βοήθεια.

Εντοπίστηκε άμεσα

Άμεσα από το Τμήμα Ασφαλείας Ραφήνας – Πικερμίου συστήθηκε ειδική επιχειρησιακή ομάδα και έπειτα από επισταμένες έρευνες και από αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον κατηγορούμενο, ο οποίος και αναγνωρίστηκε από την ανήλικη ως δράστης της εγκληματικής πράξης και συνελήφθη.

Επίσης εντοπίσθηκε και κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα, ως μέσο τέλεσης της αξιόποινης πράξης. Ο συλληφθείς οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Πηγή: tanea.gr