Είναι αδύνατον να κρυφτεί η αλήθεια...

  • Κατηγορία: ΑΠΟΨΕΙΣ
  • Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017 16:03

Γράφει ο Γεώργιος Μακρυνίκας – Μαθηματικός - Πρ. Νομάρχης Γρεβενών

Πριν από λίγες ημέρες σε άρθρο μου με τίτλο :

« Η κυβέρνηση στήνει σόου αποπροσανατολισμού» έγραψα : Αν η κυβέρνηση προσπαθήσει να παρέμβει στη Δικαιοσύνη και να ελέγξει τις υποθέσεις που θέλει... Η Νέα Δημοκρατία οφείλει με κάθε τρόπο να προστατέψει τους αδιάφθορους δικαστές που έχουν γίνει στόχος για την ψευτοαριστερά.

Δεν είχα αποκαλύψει το όνομα του δικαστικού, για ευνόητους λόγους… Το… αποκάλυψε, όπως και τις προθέσεις της μαφίας του Μαξίμου για άλωση της Δικαιοσύνης με χτυπήματα κατά δικαστών οι οποίοι δεν είναι της αρεσκείας του ΣΥΡΙΖΑ και της παρέας του Μαξίμου, η εφημερίδα Documento του Κώστα Βαξεβάνη.

Ο εν λόγω δημοσιογράφος (πληρωμένο πιστόλι του Σύριζα ) εκτέλεσε μια ακόμη καλοσχεδιασμένη αποστολή , με τον καλύτερο τρόπο.

Η εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Ράϊκου παραιτήθηκε από τη θέση της και με μια επιστολή – κόλαφο τονίζει ότι η ίδια έγινε αντικείμενο στοχοποίησης από "συγκεκριμένη εφημερίδα" και ότι αυτή δεν πρόκειται να γίνει Ιφιγένεια «στο βωμό των συμφερόντων των διεφθαρμένων κρατικών λειτουργών και των μεγάλων συμφερόντων στο χώρο του φαρμάκου, οι οποίοι ενόψει των αποκαλύψεων που προφανώς διέρρευσαν και οποίες με βεβαιότητα θα τους οδηγούσαν να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη και ίσως κάποιους από αυτούς στη φυλακή, δεν δίστασαν να σχεδιάσουν την ηθική μου εξόντωση, έτσι ώστε να είναι δυνατή η αποδόμηση της έρευνάς μας».

Η γνωστή παλιό-φυλλάδα… κατηγόρησε τη Ράϊκου για απόκρυψη στοιχείων σε υποθέσεις όπως η Novartis ή αυτή του Παπαντωνίου.

Η βρόμικη αυτή επίθεση κατά της δικαστικού στήθηκε στα υπόγεια του Μαξίμου ,εκεί που ο Βαξεβάνης συναντάται με τον Κρέτσο, τον Καρτερό και άλλους πολλούς κυβερνητικούς και μη οι οποίοι ήθελαν πάντα μια αριστερή «Αυριανή» για να εκτελούν συμβόλαια.

Η κ. Ράϊκου ζήτησε από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, την αντικατάσταση της από τη θέση που κατέχει επί σειρά ετών, αναφέροντας, πως αισθάνεται ότι δεν απολαμβάνει τη θεσμική προστασία που δικαιούται.

Η Εισαγγελέας Διαφθοράς στην επιστολή της προς την Προϊσταμένη της, υποστηρίζει ότι από την αξιολόγηση των στοιχείων αυτών προκύπτει ότι μεγάλος αριθμός κρατικών αξιωματούχων, κυρίως γιατρών, δωροδοκούνταν απευθείας από λογαριασμό της φαρμακευτικής στην Ελβετία, ενώ αντίστοιχα φαίνεται να έχουν εντοπιστεί και απευθείας πληρωμές σε νομικά πρόσωπα.

Το ποσό για το οποίο βρέθηκαν στοιχεία δωροδοκίας από τη φαρμακευτική είναι περίπου 28 εκατομμύρια ευρώ με τα μέχρι στιγμής στοιχεία.

Η παραίτηση, όπως φαίνεται , δεν έγινε γιατί η εισαγγελέας φοβήθηκε ότι θα έβγαινε κάτι εναντίον της. Έγινε διότι κατάλαβε ότι η ηγεσία της Δικαιοσύνης, η οποία έχει διοριστεί από την παρούσα κυβέρνηση, την «άδειασε» και δεν την προστατεύει απέναντι σε επιθέσεις σαν κι αυτές της εν λόγω εφημερίδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες , η κ. Ράικου φέρεται να έχει βρει συγκλονιστικά στοιχεία που συνδέουν την φαρμακευτική εταιρεία με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ενδεχομένως η Novartis να έχει δραστηριότητα και τα τελευταία δύο χρόνια, με χρηματοδοτήσεις συγκεκριμένων κομμάτων και προσώπων.

Κάποιοι θέλησαν να κλείσουν το στόμα της Ράϊκου και να αποτρέψουν την αποκάλυψη των στοιχείων αυτών. Σχεδίασαν και χτύπησαν τη κ. Ράϊκου για να μη βγει στη φόρα κανένα πόρισμα – φωτιά που θα εμπλέκει και στελέχη της παρούσας κυβέρνησης.

Όμως, αυτά δεν μένουν εύκολα κρυφά...

Περιμένουμε να δούμε:

1ον : Το τι έχει συμβεί με τις xρηματοδοτήσεις και αν υπάρχει εμπλοκή της κυβέρνησης! Ποιά είναι τα πολιτικά πρόσωπα που τόσο φόβισαν τα ... παράκεντρα εξουσίας; Έχουν σίγουρα ονοματεπώνυμο. Αυτό θέλουμε να μάθουμε.

2ον : Ποιοι ήθελαν εσπευσμένα να βουλώσουν το στόμα της κ.Ράϊκου.

Υ1.Είναι αδύνατον να κρυφτεί η αλήθεια. Και είναι σίγουρο πως ολόκληρη η αλήθεια για την υπόθεση της παραίτησης της Ελένης Ράικου κάποια στιγμή θα αποκαλυφθεί.

Υ2. Η κοινωνία δεν αντέχει άλλες σκιές και απαιτεί πλήρη διαφάνεια και άπλετο φως σε όλες τις υποθέσεις διαφθοράς. Και όλοι οι πολιτικοί ας προσέξουν!

Κανείς πλέον δεν είναι εκ προοιμίου ...αναμάρτητος.

Υ3.Είναι θέμα τιμής και προπαντός αποτελεσματικής λειτουργίας των θεσμών να ξεκαθαρίσει το συντομότερο δυνατό αυτή η υπόθεση.