Η επένδυση του Σάκη Ρουβά

Αναλύθηκε από τον ίδιο στην ΚΕΝΤΙΑ όπου συνομίλησε με ανθρώπους του πρωτογενή τομέα και αποκάλυψε ότι μετά την μονάδα βιοαερίου, ακολουθεί και υδροπονικό θερμοκήπιο.

Όπως έγραψε την Κυριακή Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ο Σάκης Ρουβάς παρουσίασε το βράδυ του Σαββάτου το επενδυτικό του σχέδιο για την Καρδίτσα και συγκεκριμένα την περιοχή του Αγίου Βησσαρίου όπου θα εγκαταστήσει μονάδα παραγωγής Βιοαερίου και το υδροπονικό θερμοκήπιο.

Ο Σάκης Ρουβάς παρουσίασε το επενδυτικό του πλάνο, τόσο σε πάνω από 100 κτηνοτρόφους που θα συνεργαστούν για να διαθέτουν τα απόβλητα των ζώων του για την μονάδα του βιοαερίου, όσο και στις αρχές του τόπου.

Στην συνάντηση απηύθυναν χαιρετισμό, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Κωστής Νούσιος, ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Θάνος Σκάρλος και ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κωστής, ενώ το παρόν έδωσε και δήμαρχος Καρδίτσας Φώτης Αλεξάκος.

Στην συνάντηση έγινε ανάλυση του επενδυτικού πλάνου της εταιρείας που θα κατασκευαστεί στην περιοχή του Αγ. Βησσαρίου, κοντά σε υφιστάμενη επιχείρηση επεξεργασίας κρεάτων και συγκεκριμένα σε ιδιωτικά σφαγεία. Η εταιρεία θα φέρει την "Ερρίκος" και θα έχει ολοκληρωθεί στο τέλος Ιουλίου.

Κοντά στην μονάδα βιαερίου θα αναπτυχθεί αρχικά υδροπονικό θερμοκήπιο που θα ξεκινήσει με καλλιέργεια ντομάτας.

Ακολούθως, ο Σάκης Ρουβάς έκανε την εμφάνισή του και δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί με όποιον του το ζήτησε, ενώ έδειξε ενθουσιασμένος με την επένδυση αυτή που όπως είπε μαζί με την γυναίκα του την θεωρούν σαν το πέμπτο παιδί τους.

Επίσης, ανέφερε χαρακτηριστικά: “Μετά από 25 χρόνια σε έναν τελείως διαφορετικό χώρο αυτό είναι το πρώτο μου εγχείρημα και θέλω την βοήθειά σας”.

Επίσης, αποκάλυψε ότι η απόφαση του να αποκτήσει επενδυτικούς δεσμούς με την Καρδίτσα είναι τέτοια που θέλει να έχει μέλλον και για το λόγο αυτό αποφάσισε να γίνει δευτεροδημότης, ενώ αναρωτήθηκε. Μήπως πρέπει να φέρω και τα εκλογικά μου δικαιώματα;