Φοιτητές από το Ισραήλ στη Λίμνης Πλαστήρα

  • Κατηγορία: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2017 11:03

Διέμεναν στο ξενοδοχείο NEVROS HOTEL στο Νεοχώρι και ενημερώθηκαν για την φυσική και τουριστική ανάπτυξη της Λίμνης Πλαστήρα.

Την δυναμική της περιοχής της Λίμνης Νικολάου Πλαστήρα, αποδεικνύει μεταξύ άλλων και η επίσκεψη και διαμονή φοιτητών του τμήματος διοίκησης τουριστικών επιχειρήσεων του university Ben Gurian city of Beer -Sheva του Ισραήλ στην περιοχή μας.

Οι φοιτητές διαμένουν στο ξενοδοχείο NEVROS HOTEL στο Νεοχώρι και φυσικά, δεν βρέθηκαν τυχαία στην περιοχή, αλλά αποτελεί αποτέλεσμα μια κοπιώδους προσωπικής προσπάθειας του επιχειρηματία κ. Μιχάλη Καπετανάκη που τα τελευταία χρόνια καταφέρνει και προσελκύει επισκέπτες από το Ισραήλ, τη Ρωσία, τη Γερμανία και άλλες χώρες του κόσμου.

Φυσικά, όσοι έρχονται στην περιοχή φεύγουν ενθουσιασμένοι από το φυσικό κάλλος της Λίμνης, αλλά και από της υπηρεσίες που τους παρέχει το ξενοδοχείο.

Στα πλαίσια της επίσκεψης, οι φοιτητές το πρωί της Δευτέρας ενημερώθηκαν για την φυσική και τουριστική ανάπτυξη της περιοχής από τον Γεώργιο Καραντώνη πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέων Νεοχωρίου, και τον Θεόφιλο Μπρουζιώτη, στέλεχος του τμήματος Τμήματος Σχεδιασμού και μελετών της ΑN.KA. Α.Ε. Με ειδίκευση στην «Αειφορική Διαχείριση Υγροτοπικών Οικοσυστημάτων».