Γιόρτασαν οι αστυνομικοί...

  • Κατηγορία: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2017 20:13

Με λαμπρότητα γιόρτασε η αστυνομία και στην Καρδίτσα την μνήμη του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου...

Την μνήμη του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, γιόρτασε η Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας παράλληλα με την «ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ».

Με επικεφαλής τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Βασίλη Καραπιπέρη, τους διοικητές των τμημάτων, εν ενεργεία, αλλά και απόστρατους αστυνομικούς, η τοπική αστυνομία υποδέχθηκε στον μητροπολιτικό ναό του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης τους επίσημους που τίμησαν με την παρουσία τους την μεγάλη αυτή γιορτή.

Τη δοξολογία τέλεσε ο μητροπολίτης μας κ.κ. Τιμόθεος και σε αυτήν παρευρέθηκαν ακόμη η εισαγγελέας πρωτοδικών Καρδίτσας κ. Δήμητρα Παπαχρήστου, η αντιεισαγγελέας κ. Αγορή Παπακώστα, ο πρόεδρος της ΠΕΔ και δήμαρχος Μουζακίου κ. Γιώργος Κωτσός, ο δήμαρχος Καρδίτσας κ. Φώτης Αλεξάκος, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Μάττας, η πρώην βουλευτής κ. Ασημίνα Σκόνδρα, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι.

Αξιωματικός τους σώματος, διάβασε την ημερήσια διαταγή του αρχηγού της αστυνομίας, Αντιστράτηγου κ. Κωνσταντίνου Τσουβάλα.

Σημειώνεται ότι η «ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ» θεσπίστηκε από την Πολιτεία ως αναγνώριση του έργου και της προσφοράς της Ελληνικής Αστυνομίας στο κοινωνικό σύνολο.