Θρησκευτική Πανήγυρις Ιερού Ναόυ Αγίου Δημητρίου – Παρεκκλήσιον Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Σοφάδων

  • Κατηγορία: ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2023 13:23

Την Πέμπτη 26η του μηνός Οκτωβρίου 2023 η εκκλησία μας εορτάζει και πανηγυρίζει την μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλήτου.

Ως εκ τούτου εορτάζει και πανηγυρίζει το Παρεκκλήσιο της Αγίας Παρασκευής Σοφάδων «Ο Άγιος Δημήτριος» που βρίσκεται κοντά στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Σοφάδων και κάτω από την Αερογέφυρα του Εθνικού δρόμο Καρδίτσης -Αθηνών

Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Α) Την Τετάρτη 25η Οκτωβρίου 2023 το εσπέρας και περί ώραν 5:30μ.μ θα τελεσθεί στο ως άνω Ιερό Παρεκκλήσιον Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ' Αρτοκλασίας και Θείου κηρύγματος .

Β) Την Πέμπτη 26η του μηνός κυριώνυμος ημέρα της εορτής του Αγίου Δημητρίου θα τελεσθεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετά Θείου Κηρύγματος από ώρα 7:30 π.μ. έως 10:30 π.μ. περίπου.

Καλούνται οι ευσεβείς και φιλέορτοι ορθόδοξοι Χριστιανοί να συμμετάσχουν στις ως άνω Εορταστικές Εκδηλώσεις εις μνήμην του Αγίου Δημητρίου του Μυροβλήτου .

Για τη μεταφορά στο ως άνω Παρεκκλήσιον σε όσους δεν διαθέτουν Ι.Χ θα βρίσκεται Λεωφορείο μπροστά στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Σοφάδων ώρα 5:20 μ.μ