Μιχάλη – Χριστίνα να ζήσετε ευτυχισμένοι

  • Κατηγορία: ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2023 11:38

Ο λαμπερός γάμος του Μιχάλη Θεοδωρόπουλου και της Χριστίνας Ζέφι.

Ήταν ένα όμορφο απόγευμα στο Κιάτο Κορινθίας, όπου βρεθήκαμε στις χαρές των αγαπημένων μας Μιχάλη Θεοδωρόπουλου και Χριστίνας Ζέφι. Δύο χαμογελαστών και καλόκαρδων παιδιών που ένωσαν τις ζωές τους στον ιερό ναό κοιμήσεως της Θεοτόκου, Κιάτου.

Όλα ήταν υπέροχα, μιας και για αυτό φρόντισαν τόσο οι νεόνυμφοι, τα αγαπημένα τους πρόσωπα, όσο και οι φίλοι του ζευγαριού που τους έπνιξαν στην κυριολεξία στο ρύζι με την ευχή ο γάμος τους να ριζώσει για τα καλά.

Ακολούθησε ένα ανεπανάληπτο γλέντι στο ΚΤΗΜΑ ΜΑΛΛΙΟΥ, με θέα στον πανέμορφο Κορινθιακό κόλπο που λούζονταν από ένα ολόγιομο φεγγάρι.

Με πυροτεχνήματα, μουσική που ικανοποιούσε τις επιθυμίες του καθενός, το κρασί να ρέει άφθονο και το φαγητό να είναι περίσσιο, η νύχτα πέρασε πολύ γρήγορα και το γλέντι δεν έλεγε να τελειώσει, ενώ κόντευε να βγει ο ήλιος.

Φυσικά, όλα αυτά έκαναν ευτυχισμένους και τους γονείς του ζευγαριού. Τον αγαπημένος μας φίλο Θόδωρο Θεοδωρόπουλο, τ. Πρόεδρο των τριτέκνων και τ. Αντιδήμαρχο Καρδίτσας και την Ζωή και τον Παύλο Ζέφι, αλλά και τα αδέλφια τους και όλους τους συγγενείς και φίλους.

Κουμπάροι ήταν ο Θόδωρος Τσαλίκης και η Γαρυφαλιά Βασιλή.

Ευχόμαστε στους νεόνυμφους να έχουν έναν βίο ανθόσπαρτο και ανέμελο και καλούς και πολλούς απογόνους...