×

Προειδοποίηση

Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Δεν ήταν δυνατόν να δημιουργηθεί φάκελοςPath: /home/www/slumdg16/alithianews.gr/www/cache/widgetkit

Έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί

Γράφτηκε από τον/την Alithianews.gr Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023 14:55

Τι ισχυρίζονται οι δύο πλευρές

Το κατώφλι του ανακριτή πέρασε τη Δευτέρα η Εύη Βατίδου, συνοδευόμενη από τον δικηγόρο και πρώην σύζυγό της, Αλέξη Κούγια.Σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί για τον εμβολισμό της μηχανής τα ξημερώματα της Κυριακής στη Γλυφάδα, όπου τραυματίστηκαν οι δύο αναβάτες. Μέχρι την απολογία της, η κυρία Βατίδου θα παραμείνει κρατούμενη.
Υπενθυμίζεται πως σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη τετελεσμένη και σε απόπειρα.
Η εκδοχή της Εύης Βατίδου
Προσερχόμενος στην Ευελπίδων, ο δικηγόρος και πρώην σύζυγός της κύριος Κούγιας ανέφερε τα εξής: «Το πρόβλημα της δικαιοσύνης είναι οι λανθασμένες ποινικές διώξεις. Αντί να είναι κατηγορούμενος αυτός ο αλήτης που ακολούθησε μια μόνη της ανυπεράσπιστη γυναίκα, την ακολούθησε, την έκλεισε με τη μηχανή του, της ξεκόλλησε τον καθρέφτη του αυτοκινήτου. Στη συνέχεια άρχισε να την βρίζει χυδαία λόγια και χτυπούσε το αυτοκίνητο με το κράνος. Ακολούθως μόλις αντιλήφθηκε ότι τηλεφωνούσε στην αστυνομία, ανέβηκε πάλι στη μηχανή που δεν είχε αριθμό. Και δεν περίμενε ποτέ ότι η πρώην σύζυγός μου -που έχει μια δική της αντίληψη για την δικαιοσύνη καθώς είναι ένα δίκαιο κορίτσι- κατοικεί εκεί, αυτός πήγε να κρυφτεί στο σπίτι του. Όταν κατάλαβε ότι τον ακολουθεί η σύζυγός μου την οδήγησε στα κατσάβραχα του Υμηττού, όπου δεν μπορεί να ακολουθήσει το αυτοκίνητό της. Η μηχανή ανετράπη και για αυτό το λόγο έπεσε.