Λιονέλ Μέσι: Δίνουν και παίρνουν οι φήμες για την απιστία, λόγω της… υπερβολικής οικειότητας με τη δημοσιογράφο Σόφι Μαρτίνες

Γράφτηκε από τον/την Alithianews.gr Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2023 11:59

Οι ‘’κλεφτές ματιές’’ μεταξύ του Λιονέλ Μέσι και της δημοσιογράφου Σόφι Μαρτίνες, ‘’τροφοδοτούν’’ τα σενάρια περί απιστίας.

‘’Φουντώνουν’’ οι φήμες για την εξωσυζυγική σχέση του Λιονέλ Μέσι, με την δημοσιογράφο Σόφι Μαρτίνες, μετά από ένα βίντεο από την τελετή απονομής της Χρυσής Μπάλας στο Παρίσι, όπου και οι δύο πάντως, εμφανίζονται να έχουν οικειότητα.

Ο Αργεντίνος σουπερσταρ, πριν λίγες εβδομάδες κατά την απονομή στο Παρίσι κάλεσε στην σκηνή τα τρία αγόρια του για να σηκώσουν μαζί την 8η Χρυσή Μπάλα της καριέρας του αλλά δεν έκανε το ίδιο και με την απαστράπουσα σύζυγό του, Αντονέλα Ροκούζο.

Οι ματιές που αντάλλαξαν Μέσι- Μαρτίνες και οι… αποκλειστικές δηλώσεις

Μετά από την τελετή απονομής κλήθηκε να κάνει δηλώσεις στα ΜΜΕ. Ενώ μιλούσε με τους δημοσιογράφους δικτύων από όλο τον κόσμο η κάμερα τον έπιασε να ανταλλάσει κλεφτές και πονηρές ματιές με την Αργεντινή δημοσιογράφο η οποία περίμενε τη σειρά της για να του μιλήσει αποκλειστικά.