Άγριος ξυλοδαρμός της Super Kiki: Την έδειραν 30 άνδρες και τραβούσαν βίvτεο (Vid)

Γράφτηκε από τον/την Alithianews.gr Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021 21:11

Βίvτεο-γροθιά στο στομάχι.

Τον ξυλοδαρμό της από 30 άνδρες για οπαδικούς λόγους κατήγγειλε η Super Kiki.

Όπως είπε, η ίδια και μια φίλη της δέχτηκαν επίθεση από ομάδα αvδρών, οι οποίοι τις κλωτσούσαν και τους έριχναν μπουνιές στο πρόσωπο και το στομάχι, με αφορμή παλιότερη τηλεοπτική εμφάνιση της ίδιας με φανέλα του Παναθηναϊκού.

Όπως τόνισε, είναι σοκαρισμένη καθώς κόσμος έβγαζε βίvτεο αντί να σπεύσει για βοήθεια.

«Φάγαμε ξύλο από 30 αγόρια, εγώ και η φίλη μου η Φαίη. Μπουνιές, κλωτσιές στα στομάχια, στο στόμα κλπ. Ο λόγος ήταν οπαδικός ξεκάθαρα. Εγώ δεν έχω καμία σχέση με ομάδες, αλλά είχα πριν από 11 χρόνια. Είχα βγει πριν από χρόνια με τη μπλούζα του Παναθηναϊκού και με γυρισμένη πλάτη στη συνέντευξη του Σταύρου Θεοδωράκη και όταν έγινε η σύνδεση με τη συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όλοι κατάλαβαν ποια ήταν εκείνη η κοπέλα.

Η αλήθεια είναι ότι κάνω αυτά τα stories γιατί είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη και σοκαρισμένη. Περιμέναμε ότι υπάρχουν κάποιοι που χτυπάνε κοπέλες. Αλλά δεν περίμενα ότι υπάρχουν άνθρωποι με τόσο γερό στομάχι, που να τραβάνε βίντεο, να κοιτάνε και να μη βοηθάνε. Δεν γίνεται να βλέπεις στον δρόμο να βαράνε είτε άνθρωπο είτε ζώο και να μην βοηθάς. Είσαι το ίδιο με αυτόν που βαράει», είπε μεταξύ άλλων η γνωστή διαδικτυακή περσόνα.