Θα σταθούμε στο πλευρό κάθε Επιχειρηματία

  • Κατηγορία: ΑΠΟΨΕΙΣ
  • Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 05 Δεκεμβρίου 2017 19:42

Γράφει ο ΠΛΑΚΙΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ, Υποψήφιος στο Τμήμα Υπηρεσιών με τον συνδυασμό «ΝΕΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ» με Επικεφαλής τον κ. Ευάγγελο Λέμα.

Στις 10 και 11 Δεκεμβρίου τα Επιμελητήρια της χώρας διεξάγουν εκλογές για την ανάδειξη τόσων νέων διοικήσεων, όσο και νέων προσώπων, όπου βασικό τους μέλημα είναι η στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων και κατ’ επέκταση της τοπικής οικονομίας.

Στις εκλογές του Επιμελητηρίου Καρδίτσας, ο Ευάγγελος Λέμας δημιούργησε ένα ισχυρό ψηφοδέλτιο θέτοντας ως στόχο τη λειτουργία ενός θεσμού ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. Ο συνδυασμός απαρτίζεται στην πλειοψηφία του από νέα άτομα, με διάθεση και όρεξη για δουλειά, που ασχολούνται πρώτη φορά με τα θέματα διοίκησης του Επιμελητηρίου, χωρίς να «κουβαλούν» το παρελθόν προγενέστερων Διοικήσεων, γεγονός που αποτελεί και το βασικό πλεονέκτημα του συνδυασμού μας.

Σκοπός μας είναι ο εκσυγχρονισμός των δομών και των λειτουργιών τους για να υπηρετηθεί εντατικά η οικονομία του τόπου, καθώς και η ενίσχυση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας που θα οδηγήσει σε ένα αναπτυξιακό περιβάλλον.

Με σαφής και αντικειμενικούς στόχους δεσμευόμαστε να σταθούμε στο πλευρό κάθε Επιχειρηματία με επιμονή και υπομονή για έναν αποτελεσματικότερο θεσμό στην επιχειρηματική κοινότητα.

Καλούμε όλους τους επιχειρηματίες του Νομού Καρδίτσας να μας στηρίξουν για ένα Επιμελητήριο με στόχο τη συνεργασία και το αποτέλεσμα.

Υποψήφιος στο Τμήμα Υπηρεσιών

Πλακιάς Ευθύμιος

Αυτοκινητιστής

Γραμματέας Αλληλασφαλιστικού Συνεταιρισμού Μετόχων ΔΧ Λεωφορείων ΚΤΕΛ Νομού Καρδίτσας...