Σταματήσαμε την κακή διαχείριση στον Δήμο Λίμνης Πλαστήρα...

  • Κατηγορία: ΑΠΟΨΕΙΣ
  • Δημοσιεύθηκε : Σάββατο, 26 Μαϊος 2018 22:06

Επιστολή του Πέτρου Μπουραζά που αναφέρεται στα κακώς κείμενα του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα.

Με αφορμή τα όσα διαδίδονται τον τελευταίο καιρό στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα, νιώθουμε την ανάγκη να επικοινωνήσουμε με τους Δημότες μας και να αποσαφηνίσουμε τα όσα λέγονται και ακούγονται σχετικά με τη στάση κάποιων δημοτικών συμβούλων.

Εδώ και έξι μήνες περίπου, μια ομάδα Δημοτικών Συμβούλων, πήραμε κάποιες πρωτοβουλίες για να μπει μια τάξη στο Δήμο μας, σταματώντας την κακή διαχείριση και αξιοποιώντας τον προϋπολογισμό με τον πιο επωφελή για το Δήμο μας τρόπο. Αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας ήταν να εξοικονομηθούν 130.000 € περίπου, αποτρέποντας την αγορά πολυτελούς τζιπ αξίας 48.000 € και αφετέρου κάνοντας εξ ορθολογισμό στις εργασίες (οι οποίες πολλές φορές ήταν υπερτιμολογημένες και χωρίς ουσία) με όφελος για το Δήμο μας 80.000€.

Τα χρήματα που εξοικονομήθηκαν διατέθηκαν σε άλλες ανάγκες, του Δήμου μας όπως: βελτίωση του ηλεκτροφωτισμού, της Αγροτικής οδοποιίας, των δικτύων ύδρευσης και άρδευσης. Έγινε επίσης προσπάθεια να σταματήσουν οι «χωρίς επαρκή αιτιολογία» έκτακτες αναθέσεις και ν’ ανατίθενται τα έργα σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Οι φήμες λοιπόν που διαδίδονται από το περιβάλλον του Δημάρχου, ότι εμείς κωλυσιεργούμε και εμποδίζουμε τη λειτουργία του δήμου είναι ψευδείς κι ανυπόστατες. Θα συνεχίσουμε λοιπόν να ενημερώνουμε δια του τύπου τους Δημότες μας και τους καλούμε όταν έχουν τη δυνατότητα να παραβρίσκονται στα Δημοτικά Συμβούλια, για να έχουν πλήρη εικόνα των όσων λέγονται.

Εκ μέρους της ομάδας των Δημοτικών Συμβούλων

ο Δημοτικός Σύμβουλος

Πέτρος Μπουραζάς