ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΔΗΜΟΥΛΑΣ: ΓΙΑΤΙ ΥΠΕΒΑΛΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜ.ΤΟ ΣΟΦΑΔΩΝ

  • Κατηγορία: ΑΠΟΨΕΙΣ
  • Δημοσιεύθηκε : Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021 05:17

Το δικό του μήνυμα για τις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας απεύθυνε ο υποψήφιος για το αξίωμα του Προέδρου της ΔΗΜ.ΤΟ Σοφάδων Βαγγέλης Δημουλάς.

«Φίλες και φίλοι,

Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021 διεξάγονται οι εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας για την ανάδειξη των Προέδρων ΔΕΕΠ και ΔΗΜΤΟ αντίστοιχα, των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των κομματικών οργανώσεων και των Συνέδρων.

Μετά από μια μακρά περίοδο συμμετοχής μου ως μέλος της Ν.Δ., αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για το αξίωμα του Προέδρου στη Δημοτική Τοπική Οργάνωση Σοφάδων έχοντας ως μοναδικό κίνητρο την ανιδιοτελή προσφορά από μέρους μου για μια φιλόξενη και ανοιχτή σε όλους τοπική οργάνωση και απώτερο στόχο την άμεση επαφή της κοινωνίας μας με την παράταξη της ΝΔ.

Οι τοπικές οργανώσεις αποτελούν ιδιαίτερα σημαντικά όργανα γιατί εκφράζουν ευρύτερες πλειοψηφίες πολιτών και οφείλουν να διαδραματίσουν το δικό τους, πολύ σπουδαίο ρόλο.

Η ψήφος μας στις 24 Οκτωβρίου 2021 κρίνεται καθοριστικής σημασίας, διότι μαζί θα διαμορφώσουμε την εσωκομματική διάρθρωση του κόμματός μας.

Η επόμενη μέρα, μας χρειάζεται όλους και δεν περισσεύει κανείς. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους και καλώ όλα τα εγγεγραμμένα μέλη της ΝΔ να στηρίξουν την εκλογική διαδικασία που θα διεξαχθεί αυτή την Κυριακή από τις 08:00 π.μ. έως τις 19:00 μ.μ. στην αίθουσα γυμναστικής του Γενικού Λυκείου Σοφάδων.

 

Ευάγγελος Δημουλάς

Προϊστάμενος Εργαστηρίων Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας

Υποψήφιος Πρόεδρος ΔΗΜ. Τ.Ο. Σοφάδων