Η Μητρόπολη γιόρτασε την 28η Οκτωβρίου

  • Κατηγορία: ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2017 08:28

Με κάθε λαμπρότητα και επισημότητα η Τ.Κ Μητρόπολης τίμησε την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Οι δάσκαλοι του Δημοτικού Σχολείου Μητρόπολης και οι καθηγητές του Γυμνασίου-Λυκείου Μητρόπολης είχαν φροντίσει την παραμονή της επετείου να παρουσιάσουν οι μαθητές ωραία θεατρικά δρώμενα αναβιώνοντας τις δύσκολες εκείνες ημέρες του πολέμου 1940-41.

Το πρωί της 28ης Οκτωβρίου τελέστηκε δοξολογία και στη συνέχεια επιμνημόσυνη δέηση στο καλαίσθητο μνημείο των πεσόντων. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο διευθυντής του Δημ. Σχολείου Μητρόπολης κος Τσιρέπας Θωμάς. Οι εκδηλώσεις κορυφώθηκαν με την παρέλαση του Νηπιαγωγείου, Δημοτικού Σχολείου ,Γυμνασίου και Λυκειακών Τάξεων Μητρόπολης.

Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους ο αιδεσιμότατος πατήρ Δημήτριος, οι Αντιδήμαρχοι Καρδίτσας κ.κ. Ξυλομένος Κων/νος , Κουρκούνας Βασίλειος , ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μητρόπολης κ. Κουκουζέλης Βάιος ,το μέλος κ. Μορέλλας Βασίλειος, η πρόεδρος του Μ.Σ.Μ κα. Καρκαλέτσου Ελευθερία, ο Δ/ντής του Γυμνασίου-Λυκείου Μητρόπολης κ. Μαρκούτης Χρήστος, ο Δ/ντής του Δημοτικού Σχολείου Μητρόπολης κος Τσιρέπας Θωμάς , η Δ/ντρια του Νηπιαγωγείου Μητρόπολης κα. Αναστασίου Λαμπρινή , ο Πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ Καρδίτσας κ. Κουκουμτζής Βασίλειος καθώς και ο πρώην γραμματέας της Τ.Κ Μητρόπολης κ. Κακκάβας Αθανάσιος.