Έρχεται το πάρκο Δεινοσαύρων στο Παυσίλυπο..

  • Κατηγορία: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 07 Απριλίου 2023 12:54

Ενημέρωση πραγματοποιήθηκε τη Παρασκευή 7 Απριλίου στο Επιμελητήριο Καρδίτσας για τη δημιουργία πάρκου δεινοσαύρων που θα πραγματοποιηθεί στο Παυσίλυπο λίγο μετά το Πάσχα.

Ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος τόνισε πώς με τη δημιουργία του πάρκου θα υπάρξει σίγουρη αύξηση του τουρισμού στη πόλη από πολίτες όλης της χώρας.

Στη συνέχεια για το πάρκο μίλησε ο κ. Πέτρος Παπαδάκος Μέλος Δ.Σ. Επιμελητηρίου Καρδίτσας ο οποίος αφού ευχαρίστησε το Δήμο και τη Περιφέρεια Καρδίτσας για τη συνεργασία εξήγησε τι επρόκειτο να είναι το Πάρκο των Δεινοσαύρων..

Το πάρκο των δεινοσαύρων:

Το πάρκο των δεινοσαύρων θα βρίσκεται εντός του άλσους του Παυσιλύπου και θα πραγματοποιείται κάθε χρόνο, συγκεκριμένες ημερομηνίες στη πόλη της Καρδίτσας, με διαφορετική θεματολογία τη κάθε χρονιά.

Η έναρξη του πρωτοπόρου αυτού θεάματος για τη περιοχή της Καρδίτσας θα ξεκινήσει τη Παρασκευή στις 28 Απριλίου και θα διαρκέσει έως και τις 31 Μαΐου.

Η είσοδος και η ξενάγηση θα είναι δωρεάν προς όλους τους επισκέπτες, ενώ εντός του πάρκου θα υπάρχουν 11 εκθέματα δεινοσαύρων, καθώς και δύο σπιτάκια Καρδιτσιωτών επιχειρηματιών με αναμνηστικά αντικείμενα.

Τέλος, αναφέρθηκε πώς έχουν κλείσει ήδη την επίσκεψή τους 6000 παιδιά από όλη την Ελλάδα για τις πρωινές ώρες λειτουργίες του πάρκου με την έναρξη του.