Μια μεγάλη Συναυλία του Νίκου Ευθυμιάδη και της Μικτής Συμπεριληπτικής Χορωδίας Καρδίτσας στα Τίρανα

  • Κατηγορία: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 20 Ιουνίου 2023 11:28

Η Mικτή Συμπεριληπτική Χορωδία Καρδίτσας του Ωδείου Καρδίτσας- Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης υπό τη διεύθυνση του Νίκου Ευθυμιάδη θα βρίσκεται για σειρά δύο συναυλιών στα Τίρανα την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023 Παγκόσμια Ημέρα της Μουσικής.

Η νεοσύστατη Μικτή Συμπεριληπτική Χορωδία Καρδίτσας του Ωδείου Καρδίτσας- Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης, θα πραγματοποιήσει δύο συναυλίες, μια απογευματινή στο Κεντρικό Πάρκο Ρίνια των Τιράνων και μια επίσημη βραδινή στην μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων της Ορθόδοξης Αρχιεπισκοπής Αλβανίας, που παραχώρησε ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων , Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ. Αναστάσιος Γιαννουλάτος.

Για πρώτη φορά η Μικτή Συμπεριληπτική Χορωδία εμφανίζεται στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στα Τίρανα, ενώ έχουν προγραμματιστεί συναυλίες και στο Στρασβούργο στις αρχές Οκτωβρίου και στην Καρδίτσα το Σάββατο 1 Ιουλίου 2023 (στο ανοιχτό θέατρο Πεζούλας της Λίμνης Πλαστήρα), στο πλαίσιο του 41ου Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας.

H Mικτή Συμπεριληπτική Χορωδία Καρδίτσας του Ωδείου Καρδίτσας- Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης, που λειτουργεί στο πλαίσιο της Πανελλήνιας ΟμοσπονδίαςΧορωδιών και Διευθυντών Χορωδίας, που έχει έδρα την Καρδίτσα, συμπεριλαμβάνει χορωδούς με και χωρίς αναπηρία όρασης.

Συμμετέχουν παλαιοί και νέοι Καρδιτσιώτες Χορωδοί, ενώ συμμετέχουν και άτομα με προβλήματα στην όρασή τους.

Στη Χορωδία μπορούν πάντα να συμμετάσχουν χορωδοί από την Καρδίτσα με και χωρίς προβλήματα όρασης, από τη Θεσσαλία και από όλη την Ελλάδα.

Η πρωτοβουλία αυτή ανήκει στο Νίκο Ευθυμιάδη, Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Χορωδιών και Διευθυντών Χορωδίας , καλ/ικό Διευθυντή του Ωδείου Καρδίτσας – Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης, τ. Διοικητή του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων και Πρόεδρο του Συλλόγου οι

«Φίλοι του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων».

Η Μικτή Συμπεριληπτική Χορωδία Καρδίτσας του Ωδείου Καρδίτσας- Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης θα ερμηνεύσει στα Τίρανα ένα πρόγραμμα Ελληνικής και ξένης μουσικής , θρησκευτικής και κοσμικής.