Η κοπή πίτας των τριτέκνων Καρδίτσας…

  • Κατηγορία: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2024 12:42

Οι τρίτεκνοι της Καρδίτσας έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, χόρεψαν, διασκέδασαν, αλλά ταυτόχρονα ανέδειξαν και τα αιτήματα τους…

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν στο κέντρο ΚΕΝΤΙΑ οι τρίτρκνοι του νομού Καρδίτσας. Στην εκδήλωση που πήραν μέρος εκατοντάδες τρίτεκνοι τίμησαν με την παρουσία τους, οι βουλευτές του νομού μας, Κώστας Τσιάρας (πρώην υπουργός), Γιώργος Κωτσός, Ασημίνα Σκόνδρα και Αριστοτέλης Σπάνιας, ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Κώστας Τέλιος, ο Δήμαρχος Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος, η εκπρόσωπος της ομοσπονδίας Σούλα βακουφτσή και εκπρόσωποι Συλλόγων Τριτέκνων από όλη την Θεσσαλία.

Την πίτα ευλόγησε ο π. Στέφανος Σταμούλης, ως εκπρόσωπος του μητροπολίτη μας που τυγχάνει και τρίτεκνος.

Στην εκδήλωση, τιμήθηκαν για την προσφορά τους στον σύλλογο ο πρώην πρόεδρος Θεόδωρος Θεοδωρόπουλος και ο πρώην αντιπρόεδρος Θόδωρος Κοντός που ήταν και από τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου Τριτέκνων Καρδίτσας.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Καπράνας ανέδειξε όλα τα αιτήματα των τριτέκνων με κυριότερο αυτό της εξίσωσης με τους πολύτεκνους.

Το αίτημα αυτό στήριξαν στους χαιρετισμούς τους όλοι οι επίσημοι, βουλευτές, δήμαρχος Καρδίτσα, αντιπεριφερειάρχης κ.λ.π.

Ακολούθησε διασκέδαση με λαϊκοδημοτική ορχήστρα.