Γνώρισαν την Καρδίτσα, τα παιδιά του ειδικού σχολείου Λαμίας

  • Κατηγορία: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017 21:45

Παιδιά από το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Λαμίας επισκέφτηκε την Καρδίτσα και ξεναγήθηκε στα γραφεία της εφημερίδας ΑΛΗΘΕΙΑ, όπου ενημερώθηκαν για τον τρόπο σύνταξης μια εφημερίδας.

Την ευκαιρία να ενημερωθούν από κοντά για τον τρόπο σύνταξης και γενικότερα την λειτουργία μιας εφημερίδας, είχα τα παιδιά από το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Λαμίας που επισκέφτηκαν την Καρδίτσα και ξεναγήθηκαν στα γραφεία της εφημερίδας ΑΛΗΘΕΙΑ.

Τα παιδιά ενημέρωσε ο εκδότης της εφημερίδας κ. Γιώργος Αμβροσίου όπου και εξήγησε στα παιδιά όλα όσα αφορούν την έκδοση μια εφημερίδας και απάντησε στις ερωτήσεις τους.

Τα παιδιά επισκέφτηκαν επίσης την Παυσιλυπούπολη, μουσεία της πόλης μας, την Δημοτική Αγορά, ενώ είπαν και τα κάλαντα στον μητροπολίτη μας κ.κ. Τιμόθεο.

Τα παιδιά, συνόδευε ο διευθυντής του σχολείου κ. Σκιαδάς Χρήστος και ακόμη οι Καρδιτσιώτες στην καταγωγή Γιωτοπούλου Αντιγόνη και Κόκκας Ηλίας, αλλά και οι Σεργιάννης Αλέξανδρος, Βαρελοπούλου Αναστασία – Μαρία, Γεωργούλας Γεώργιος, Γιακοβής Στάθης, Ζυγοπούλου Στεργιαννή, Καψάλη Αλεξάνδρα, Κλημασδά Αφροδίτη, Κουτσιρίμπα Ελένη, Πλάτανου Μαρία, Παπαηλιού Βασιλική και Καψοπούλου Ελένη.