×

Προειδοποίηση

Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Δεν ήταν δυνατόν να δημιουργηθεί φάκελοςPath: /home/www/slumdg16/alithianews.gr/www/cache/widgetkit

Εγκαίνια στην Galerie f...

  • Κατηγορία: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2018 00:52

Παρουσία πλήθος φίλων της τέχνης, έγιναν το σαββατόβραδο τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της Μάρθας Κορίτσογλου...

Παρουσία πλήθος φίλων της τέχνης, έγιναν το σαββατόβραδο τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της Μάρθας Κορίτσογλου galerie f, στην Καρδίτσα.

Παρόν στα εγκαίνια έδωσε και ο βουλευτής Καρδίτσας της ΝΔ και γραμματέας της Κ.Ο. κ. Κώστας Τσιάρας.

Τουε καλεσμένους υποδέχθηκε ο κ. Χαρίλαος Φατόλας που εδώ και δεκάδες χρόνια έχει βάλει την δική του σφραγίδα στον χώρο των εικαστικών του νομού μας.

Η Μάρθα Κορίτσογλου σπούδασε Συντήρηση Έργων Τέχνης στη Σχολή Δοξιάδη και Ζωγραφική και Χαρακτική στην Accademia di Belle Arti της Φλωρεντίας. Έχει εργαστεί ως συντηρήτρια σε αρχαιολογικές ανασκαφές και σημαντικά βυζαντινά και νεώτερα μνημεία, ενώ έχει ασχοληθεί και με την εικονογράφηση βιβλίων και τη σκηνογραφία. Για 26 χρόνια εργάστηκε ως καθηγήτρια εικαστικών στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Έχει πραγματοποιήσει έξι ατομικές εκθέσεις ενώ έχει λάβει μέρος σε πολλές ομαδικές εκθέσεις και πολιτιστικά προγράμματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό

Στην έκθεση παρουσιάζεται μία ενότητα από 35 περίπου ακουαρέλες φιλοτεχνημένες (οι περισσότερες) κατά την περίοδο 2011-2018, στις οποίες η καλλιτέχνιδα απεικονίζει κυρίως το φυσικό τοπίο, μέσα από τις διάφανες αποχρώσεις της υδατογραφίας και με την υπαινικτική ή άμεση ανθρώπινη παρουσία ως αναπόσπαστο μέρος του.

Διάρκεια έκθεσης: 3 έως 22 Φεβρουαρίου 2018

Galerie ‘f’

Β.Τζέλλα 31 , Τ.Κ. 43132 ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Τηλ. επικοινωνίας: 24410 71222 κιν . 6972098848

http://www.galerief.gr

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ώρες λειτουργίας:

10:00 – 14:00 και 18:00 – 21:30