Γλέντησαν οι Τρίτεκνοι...

  • Κατηγορία: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • Δημοσιεύθηκε : Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2017 20:18

Σε μια κατάμεστη ΚΕΝΤΙΑ, οι πολυμελείς οικογένειες του νομού μας το έριξαν έξω το Σαββατόβραδο και έστειλαν μήνυμα στους κυβερνώντες...

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή του κόσμου στο χορό του Συλλόγου Τριτέκνων Νομού Καρδίτσας το Σαββατόβραδο στην ΚΕΝΤΙΑ.

Οι πολυμελείς οικογένειες του νομού μας, κατέκλυσαν το κέντρο και γλέντησαν μέχρι αργά τη νύχτα.

Ταυτόχρονα όμως έστειλαν και μήνυμα στους κυβερνώντες ότι οι τρίτεκνοι δεν επαιτούν, αλλά απαιτούν και ζητάνε την εξίσωση με τους πολύτεκνους.

Αυτό βροντοφώναξε για μια ακόμη φορά ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Θεόδωρος Θεοδωρόπουλος στην σύντομη ομιλία του που έκανε και μια αναδρομή στην ιστορία του συλλόγου που φέτος συμπλήρωσε δέκα χρόνια ζωής.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κ.κ. Σπύρος Λάππας και Χρυσούλα Κατσιαβριά – Σιωροπούλου, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Βασίλης Τσιάκος και ο αντιπεριφερειάρχης κ. Κώστας Νούσιος, ο πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας και Δήμαρχος Μουζακίου κ. Γιώργος Κωτσός, ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Φώτης Αλεξάκος, ο αντιδήμαρχος Καρδίτσας κ. Κώστας Ψημμένος, η πρώην βουλευτής κ. Ασημίνα Σκόνδρα, ο επικεφαλής παράταξης και δημοτικός σύμβουλος Καρδίτσας κ. Ευάγγελος Λέμμας, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μουζακίου κ. Σοφία Τόλια, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν.Δ. κ. Λάμπρος Τσιούκης.

Επίσης, παρέστη ο νομικός Σύμβουλος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Τριτέκνων κ. Βαγγέλης Αυγουλάς, καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων Τριτέκνων από άλλες πόλεις της Θεσσαλίας.

Στην εκδήλωση, τιμήθηκε στο πρόσωπο όλων των αιμοδοτών της τράπεζας αίματος, ο κ. Παύλος Καπνογιάννης.