Μορφωτικός Σύλλογος Σοφάδων

  • Κατηγορία: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • Δημοσιεύθηκε : Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2017 20:46

Στη μεγάλη ετήσια συνάντηση των Ηπειρωτών που οργανώνει η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος και στην εκδήλωση" Η πίτα του Ηπειρώτη" που θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την ερχόμενη Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017 θα μετάσχει ο Μορφωτικός Σύλλογος Σοφάδων.

Προσκεκλημένος της Πανθεσσαλικής Στέγης, του δευτεροβάθμιου οργάνου των Θεσσαλικών Συλλόγων της Αττικής θα πάρει μέρος στον μεγάλο κύκλο όλων των θεσσαλικών σωματείων και στην ενότητα του ειδικού αφιερώματος των διοργανωτών στη μουσική παράδοση της Θεσσαλίας.

Τα τελευταία χρόνια η Πανηπειρωτική έχει εντάξει κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μια ξεχωριστή ενότητα αφιερωμένη σε διαφορετικό τόπο για κάθε χρόνο καταδεικνύοντας έτσι τις σχέσεις μεταξύ των περιοχών. Καταξιωμένοι ηπειρώτες μουσικοί θα συνοδεύσουν τους εκατοντάδες χορευτές που θα κατακλύσουν το χώρο του Σταδίου από το πρωί.

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Σοφάδων ευχαριστεί τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. της Πανθεσαλικής Στέγης για την πρόσκληση και την αναγνώριση τους στο έργο του Συλλόγου και τους εύχεται να συνεχίζουν με δύναμη και έμπνευση το δημιουργικό έργο τους.