«Συνάντηση χορευτικών ομάδων ΙΡΑ»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στα γειτονικά Τρίκαλα η πρώτη πανελλήνια συνάντηση των χορευτικών ομάδων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.

 Το Σάββατο 2 Μαρτίου, έντεκα ομάδες παραδοσιακών χορών από όλη την Ελλάδα και μια υπέροχη ορχήστρα από εξαίρετους μουσικούς, γέμισαν με νότες, χορό και κέφι το Πνευματικό Κέντρο της πόλης, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να παρακολουθήσει μια πολύ όμορφη παράσταση με χορούς από όλη την Ελλάδα. Ήταν κοινή διαπίστωση ότι οι χορευτικές ομάδες που αποτελούνταν από αστυνομικούς – μέλη της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, αλλά και φίλους της Ένωσης, ήταν σε πολύ καλό επίπεδο και απέδωσαν με τον καλύτερο τρόπο τους παραδοσιακούς χορούς του τόπου τους. Στην όμορφη εκδήλωση δεν μπορούσε παρά να δώσει το παρόν και η αντίστοιχη χορευτική ομάδα της τοπικής διοίκησης ΙΡΑ Καρδίτσας, η οποία συγκροτήθηκε εκ νέου έπειτα από παύση μερικών ετών και με την υποστήριξη του χορευτικού συλλόγου «Καλλίχορος».

Κλείνοντας αξίζει να αναφερθεί το άψογο της διοργάνωσης από την τοπική διοίκηση Τρικάλων που συνέβαλε ασφαλώς στο να θεωρείται ήδη αυτή η πρώτη συνάντηση των χορευτικών ομάδων ΙΡΑ ως θεσμός που θα διατηρηθεί και θα μεγαλώσει.