Στο Μουζάκι ο Μητσοτάκης

  • Κατηγορία: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024 12:26

Ο πρωθυπουργός εγκαινιάσει τον νέο Αυτοκινητόδρομο Ε65 και ακολούθως όλο το κυβερνητικό κλιμάκιο θα έρθει στην Καρδίτσα και από το Μουζάκι θα ανακοινώσουν τα έργα που αφορούν όλη τη Θεσσαλία...

Στην κυκλοφορία θα δοθεί από αύριο Τρίτη 23 Απριλίου ο νέος Αυτοκινητόδρομο Ε65 (ολόκληρο το κομμάτι Λαμία – Καλαμπάκα).

Τα εγκαίνια θα κάνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, παρουσία και όλης της πολιτικής ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και εκπρόσωπων της Αυτοδιοίκησης και φορέων της Στερεάς και της Θεσσαλίας..

Έτσι, οι εξοδούχοι του φετινού Πάσχα που θα ταξιδέψουν προς Θεσσαλία δεν θα χρειαστεί να περάσουν από τις επικίνδυνες στροφές του δρόμου Λαμίας – Δομοκού και φυσικά, αυτό θα διευκολύνει τις μετακινήσεις όλων των πολιτών της Θεσσαλίας και της Δυτικής Μακεδονίας ως προς την μετάβασή τους προς την Πρωτεύουσα.

Τα εγκαίνια του νέου Αυτοκινητόδρομου θα γίνουν στις 10:30 το πρωί της Τρίτης (23/4).

Σύμφωνα με πληροφορίες η εκδήλωση των εγκαινίων θα γίνει στο 26ο χλμ του Ε65, κοντά στη δίδυμη σήραγγα μήκους 3χλμ, που "τρυπάει" το όρος Όθρυς.

Μετάβαση στο Μουζάκι

Ακολούθως, ο πρωθυπουργός και η ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών θα έρθουν στην Καρδίτσα και συγκεκριμένα στο Μουζάκι, όπου θα γίνει σχετική εκδήλωση στο κινηματοθέατρο.

Εκεί, παρουσία του πρωθυπουργού ο Υπουργός Υποδομών Χρήστος Σταϊκούρας θα κάνει ανακοινώσεις σχετικά με τα έργα της Θεσσαλίας, όπως την σιδηροδρομική γραμμή, Καλαμπάκα – Παλιοφάρσαλο και άλλα, που όμως δεν έχουν ανακοινωθεί.