«Απλώνω ευτυχία» από το 4ο Γυμνάσιο Καρδίτσας

  • Κατηγορία: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024 09:55

Με το Σύλλογο «φλόγα», Σύλλογο γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες.

Μια ξεχωριστή εκδήλωση συμπαράστασης και αλληλεγγύης υλοποιήθηκε την Τρίτη, 23 Απριλίου 2024, στο κλειστό Γυμναστήριο του 4ου Γυμνασίου Καρδίτσας. Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Σχολείου άπλωσαν τα μπλουζάκια με τα μηνύματά τους για την ευτυχία και έστειλαν έτσι το μήνυμα πως η ευτυχία βρίσκεται στα καθημερινά  και απλά πράγματα της ζωής.

Δίδαξαν πως η ευτυχία είναι κάτι που αξίζει να προσπαθήσει κάποιος και έδειξαν πως όταν ενωθούν πολλοί μαζί μπορούν να πετύχουν τα πάντα!

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η εκπρόσωπος του Συλλόγου «φλόγα», κ. Δώρα Ξηντάρα Γαρίτου, η οποία μίλησε στα παιδιά για τον εθελοντισμό και τη δράση της «φλόγας» καθώς και για την αξία να προσφέρει κανείς στο συνάνθρωπό του. Επίσης την εκδήλωσή  τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Καρδίτσας, η κ. Σιατήρα Στ., προϊσταμένη εκπαιδευτικών Θεμάτων και η κ. Καραΐσκου και η πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του Σχολείου, κ. Καλυβιώτη.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Διευθυντή του Σχολείου κ. Πετεινάρα Ι.  και την παρότρυνση των εκπαιδευτικών κ. Σχοινά Βασιλικής, κ. Νταφοπούλου Σταυρούλας, κ. Σουλτάνη Ελένης και κ. Μπουρναβέα Φωτεινής.