Ξυλοδαρμός στη Βουλή: Ανεξάρτητος βουλευτής των Σπαρτιατών επιτέθηκε σε βουλευτή της Ελλ. Λύσης

  • Κατηγορία: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024 16:07

Ένα σοβαρότατο επεισόδιο σημειώθηκε στη Βουλή, με τον ανεξάρτητο βουλευτή Κωνσταντίνο Φλώρο να χειροδικεί κατά του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένου. Σύμφωνα με πληροφορίες, τον έπιασε από τον λαιμό και τον έριξε κάτω.

Ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης μεταφέρθηκε στο ιατρείο της Βουλής για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως ο Κωνσταντίνος Φλώρος φέρεται να προσπάθησε να δικαιολογήσει την αδιανόητη ενέργειά του λέγοντας ότι ο Β. Γραμμένος τον έβρισε χυδαία και ότι τον απείλησε πως θα τον βάλει φυλακή με βραχιολάκια. 

Γλώσσα πεζοδρομίου ανάμεσα στους δύο βουλευτές
Οι δύο βουλευτές φέρονται να χρησιμοποίησαν γλώσσα πεζοδρομίου και χυδαίες ύβρεις. Μιλώντας στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ο Κ. Φλώρος, ο πρώην Σπαρτιάτης δηλαδή που επιτέθηκε στον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, ισχυρίστηκε πως προηγήθηκε λεκτικό επεισόδιο εντός της αιθούσης για την άρση ασυλίας του Βελόπουλου.

Σύμφωνα με τον Κ. Φλώρο, ειπώθηκαν τα εξής (ακολουθεί ο φερόμενος διάλογος σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο ανεξάρτητος βουλευτής):

Κ. Φλώρος: Αυτό θα το κρίνουν οι δικαστές.
Β. Γραμμένος: Βούλωσέ το εσύ, σκουπίδι!
Κ. Φλώρος: Άντε.
Β. Γραμένος: Γ@@@ τη μάνα σου… Εσένα τη μανούλα σου θα τη γ@@@@@. Θα σε πάω και με τα βραχιολάκια μέσα, θα το θυμάσαι παλιόπ@@@@@.

Εν τω μεταξύ, έξω από την αίθουσα της Ολομέλειας, και λίγο πριν ο ανεξάρτητος βουλευτής γρονθοκοπήσει τον Β. Γραμμένο, σύμφωνα με πληροφορίες ο Κ. Φλώρος μαινόμενος φέρεται να φώναζε «δεν θα ξαναπιάσεις στο στόμα σου τη μάνα μου ρε κ@@@@@@».

ADVERTISEMENT

Και ενώ οι ψυχραιμότεροι προσπάθησαν να τους χωρίσουν, ο Κ. Φλώρος φέρεται να συνέχισε λέγοντας: «Εσύ θα βρίσεις τη μάνα μου ρε κ@@@@@@ που η αδερφή μου πήγε να χάσει το παιδί της χθες εξαιτίας σου κ@@@@@@! Τη μάνα μου ρε; Θα σε γ@@@@@»!

Το πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε την ώρα που στην Ολομέλεια της Βουλής βρισκόταν σε εξέλιξη η συζήτηση για την άρση ασυλίας του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου, μετά από μήνυση που έχει καταθέσει εναντίον του ο πατέρας του Κωνσταντίνου Φλώρου.

Υπενθυμίζεται πως ο πατέρας του ανεξάρτητου βουλευτή Κωνσταντίνου Φλώρου (ανήκε στο κόμμα Βελόπουλου) έχει κατηγορήσει τον κ. Βελόπουλο πως τον εξύβριζε μέσω κρυφού λογαριασμού στο twitter. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, διά του Κ. Χήτα, αν και έχει αρνηθεί τις κατηγορίες λέγοντας ότι ο λογαριασμός δεν είναι δικός του, έχει ζητήσει την άρση της ασυλίας του.

Διαψεύδει τους διαλόγους η Ελληνική Λύση
Εντωμεταξύ, η Ελληνική Λύση με ανακοίνωσή της διαψεύδει τους διαλόγους που προηγήθηκαν του ξυλοδαρμού. 

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης:

ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΑΝΑΛΗΘΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΩΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΦΛΩΡΟ

Εδώ και αρκετή ώρα, διακινείται σε όλα τα sites ένας ευφάνταστος δήθεν διάλογος, μεταξύ του Βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένου και του Βουλευτή των Σπαρτιατών Κωνσταντίνου Φλώρου.

Τον εν λόγω διάλογο έδωσε ο ίδιος ο κατηγορούμενος -για κακούργημα πλέον- αλλά και κάποιοι "καλοθελητές", που επιχειρούν να εμπλέξουν την Ελληνική Λύση, επινοώντας τον, ως γραμμή υπεράσπισης.

Καλούμε όλα τα Μέσα Ενημέρωσης να απέχουν από την αναπαραγωγή του, σε διαφορετική περίπτωση θα αναγκαστούμε να προσφύγουμε στην Δικαιοσύνη.

Τασούλας: Αποβάλλεται ο Κ. Φλώρος από τη Βουλή για 15 ημέρες, θα έχει δικαστικές συνέπειες
Στην αίθουσα της Ολομέλειας τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, ο οποίος, αφού καταδίκασε το περιστατικό, ανακοίνωσε πως ο κ. Φλώρος θα φύγει με συνοδεία της Φρουράς για 15 μέρες από τη Βουλή, καθώς και ότι θα αντιμετωπίσει τις δικαστικές συνέπειες.
«Δυστυχώς, ο Κανονισμός δεν προβλέπει αυτή την κτηνώδη συμπεριφορά. Νομίζαμε ότι απευθυνόμαστε στοιχειωδώς σε ανθρώπους, μέσω του Κανονισμού. Τον απομακρύνω με τη Φρουρά για 15 ημέρες από τις διαδικασίες. Προφανώς και θα υπάρξει διαδικασία άρσης της ασυλίας, θα αντιμετωπίσει και δικαστικά τις συνέπειες», είπε χαρακτηριστικά. 

Άδωνις: Ντροπή!
Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε στο X το περιστατικό, υπενθυμίζοντας σχόλια που ανέφεραν ότι «τώρα που θα εκλεγούν οι πατριώτες, θα δείτε τι θα πάθετε…».

«Θυμηθείτε πόσοι έγραφαν εδώ ότι "τώρα που θα εκλεγούν οι πατριώτες, θα δείτε τι θα πάθετε…" και δείτε αυτές τις ντροπιαστικές εικόνες του πρώην βουλευτού των Σπαρτιατών να γρονθοκοπεί εν μέσω της Ολομελείας έναν βουλευτή της Ελληνικής Λύσης… Ντροπή!». 

Kαρέ-καρέ ο ξυλοδαρμός στη Βουλή

Βουλευτής προσπαθεί να συγκρατήσει τον Κ. Φλώρο (πρώην Σπαρτιάτες) 

Ο βουλευτής Κ. Φλώρος κινείται απειλητικά προς το μέρος του Β. Γραμμένου (Ελληνική Λύση)

Ο Β. Γραμμένος στο έδαφος μετά το επεισόδιο