Καθάρισαν τις ακαθαρσίες από το Αγνάντι!

  • Κατηγορία: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Κυριακή, 03 Σεπτεμβρίου 2017 19:04

Σάλο προκάλεσε το δημοσίευμα της ΑΛΗΘΕΙΑΣ για την κατάντια του Ξενώνα ΑΓΝΑΝΤΙ στο Νεοχώρι.

Γράφαμε ότι ο δημοτικός ξενώνας Αγνάντι, στο Νεοχώρι που για 20 χρόνια αποτέλεσε πόλο έλξης και διαφήμιση για την Λίμνη Πλαστήρα σε όλο τον κόσμο, έχει πλέον μεταβληθεί σε στάβλο για κατσίκια! Επίσης, ότι ο Δήμος απέβαλε τον μισθωτή λόγω αδυναμίας καταβολής των υπέρογκων ενοικίων, αλλά απέτυχε να μισθώσει ξανά το κτίριο που σήμερα καταρρέει καθημερινά. Τέλος, ότι οι φήμες που θέλουν το στολίδι της περιοχής να μισθώνεται με συμβολικό τίμημα για να μείνει κλειστό και όχι να λειτουργήσει, θα βρει αντιμέτωπους τους κατοίκους όλης της περιοχής και καλούμε την Δημοτική αρχή να διαψεύσει εμπράκτως της φήμες...

Τελικά, το δημοσίευμα έπιασε τόπο και η Δημοτική αρχή έβαλε υπαλλήλους να καθαρίσουν τον ξενώνα από τις ακαθαρσίες που τον γέμισαν τα πρόβατα και τα κατσίκια και θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτή τη φορά θα τον ασφαλίσουν με κλειδαριές για να μην έχουμε ξανά το ίδιο φαινόμενο.

Το ζητούμενο όμως είναι να λειτουργήσει ξανά ο ξενώνας με κάθε τρόπο. Δεν αρκεί ένα απλό σκούπισμα για να ξεπλυθούν όλα τα ανομήματα της Δημοτικής Αρχής. Πρέπει άμεσα να βρεθεί λύση για να λειτουργήσει το στολίδι των Αγράφων. Αν δεν βρουν μισθωτή, ας λειτουργήσει αρχικά το εστιατόριο ως δημοτική επιχείρηση και ας ψάξουν να εντάξουν σε κάποιο πρόγραμμα την συνολική του ανακαίνιση. Αν μάλιστα ο ξενώνας ανακαινισθεί, θα πάρει ο δήμος μεγαλύτερο μίσθωμα από τον ιδιώτη. Ας κάνουν κάτι γρήγορα.