Πολικές θερμοκρασίες...

  • Κατηγορία: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017 21:22

Δυσχεραίνουν τις προσπάθειες περιφέρειας και δήμων για τον καθαρισμό του χιονιού...

Στους -10 βαθμούς έφτασε η θερμοκρασία στην Καρδίτσα την νύχτα προς την Πέμπτη με αποτέσμα το χιόνι να παγώσει. Ευτυχώς, ένα πέπλο ομίχλης που σκέπαζε μέχρι τις 9 το πρωί τα πεδινά του νομού βοήθησαν για να μην έχουμε ακόμη χειρότερα αποτελέσματα μιας και ο χειρότερος πάγος είναι με ξαστεριά.

Μετά τις 9 το πρωί, στην πόλη βγήκε ένα λαμπερός ήλιος και έκανε την πόλη μαγευτική.

Ο καιρός, δίνει πλέον στους δήμους το χρόνο να καθαρίσουν τις πόλεις και να τις παραδώσουν στους πολίτες όπως ήταν πριν.

Η δικαιολογία του πολύ γρήγορου χιονιού της πρώτης μέρα ήταν σωστή. Από εδώ και πέρα όμως δεν θα υπάρξει καμία δικαιολογία.

Φυσικά, θα πρέπει να βοηθήσουν και οι πολίτες μιας και κανένα πεζοδρόμιο δεν πρέπει να μείνει με χιόνι από τους ίδιους τους καταστηματάρχες.

Οι ίδιες συνθήκες επικρατούν σε όλο το νομό και όλοι οι δήμοι δίνουν την δική τους μάχη για τον καθαρισμό των δρόμων.

Ελεύθερη η κυκλοφορία...

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνσης Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας,

αίρεται από σήμερα (12-01-2017) και ώρα 09.30΄, η απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων άνω των 3,5 τόνων, σε όλο το εθνικό και επαρχιακό δίκτυο του νομού Καρδίτσας.

Αντίστοιχα νωρίτερα ακολουθήθηκε το ίδιο μέτρο και για τους νομούς Μαγνησίας και Τρικάλων από τις τοπικές αστυνομικές διευθύνσεις.