×

Προειδοποίηση

Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Δεν ήταν δυνατόν να δημιουργηθεί φάκελοςPath: /home/www/slumdg16/alithianews.gr/www/cache/widgetkit

Θωρακίζεται με την Antiflood ο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ!

  • Κατηγορία: ΤΟΠΙΚΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2024 10:03

Ο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ, με μεγάλη χαρά και τιμή, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την εταιρεία αντιπλημμυρικών προϊόντων Antiflood.

Η Antiflood κατέχει ηγετική θέση στη δημιουργία αντιπλημμυρικών προϊόντων, δίνοντας μακροχρόνιες λύσεις σε κάθε ανάγκη αντιπλημμυρικής προστασίας. Η διοίκηση και το δυναμικό του Α.Σ.Κ., αισθανόμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μια εταιρεία με την πορεία και τη δυναμική της Antiflood, μοιράζεται μαζί μας το όραμα για την ανάπτυξη της κοινωνίας και του αθλητισμού.

Η Antiflood είναι μια Ελληνική εταιρεία, μέλος του ομίλου Urban Innovations, η οποία κατασκευάζει μοναδικά προϊόντα αντιπλημμυρικής προστασίας. Η κλιματική αλλαγή είναι μία πραγματικότητα που παρεμβαίνει βίαια πλέον στις ζωές μας, με τη συχνότητα των φαινόμενων να αυξάνεται ραγδαία. Για αυτό πλέον κρίνεται αναγκαία η προστασία της δημόσιας αλλά και της ιδιωτικής περιουσίας με λύσεις εξειδικευμένες για το σκοπό αυτό.

Τα προϊόντα της εταιρείας, μπορούν να προσφέρουν ουσιαστικές λύσεις αντικαθιστώντας ημίμετρα περιορισμένης αποτελεσματικότητας όπως είναι οι σάκοι άμμου, τα χωμάτινα αναχώματα κλπ.

Η εταιρεία παρέχει μία ευρεία γκάμα προϊόντων ταχείας ανάπτυξης και τοποθέτησης τα οποία παρέχουν λύσεις σε δημόσιους χώρους για την προστασία ολόκληρων οικισμών και πόλεων, αλλά εκτείνονται και στον ιδιωτικό τομέα όπως είναι η αντιπλημμυρική θωράκιση βιομηχανικών εγκαταστάσεων, καταστημάτων και κατοικιών.

Η Antiflood (1ο χλμ Περιφερειακή οδού Καρδίτσας – Τρικάλων) εγγυάται τη θωράκιση στα αντιπλημμυρικά συστήματα και είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που πίσω από την εμπορική της ονομασία και την επιτυχημένη διαδρομή της βρίσκεται ο Καρδιτσιώτης επιχειρηματίας κ. Κωνσταντίνος Τσίντζας. Στηρίζοντας δυναμικά την ομάδας της Καρδίτσας, που είναι και ο τόπος καταγωγής του, αποδεικνύει ταυτόχρονα την ειλικρινή του διάθεση συμπόρευσης για κάθε προσπάθεια που κοιτάζει μπροστά και ψηλά.

Για τη συνεργασία, ο κ. Κωνσταντίνος Τσίντζας δήλωσε: «Αξίζουν πραγματικά πολλά συγχαρητήρια στη διοίκηση της ομάδας, στο προπονητικό team, σε όλους τους παράγοντες τις ομάδας και φυσικά σε όλα τα παιδιά που βρίσκονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο για τις μεγάλες στιγμές και συγκινήσεις που χαρίζουν στην πόλη μας. Είναι πολύ σημαντικό για μία μικρή επαρχιακή πόλη όπως η Καρδίτσα να μπορεί να συμμετέχει στην κορυφαία κατηγορία του Ελληνικού μπάσκετ, και να μπορούμε να παρακολουθούμε από την άνεση της πόλης μας αγώνες και διοργανώσεις αυτού του επιπέδου. Θα σταθώ περισσότερο στα μικρά και νέα παιδιά της πόλης μας τα οποία μπορούν να παρακολουθούν από κοντά αθλητές που μέχρι τώρα έβλεπαν μόνο στην τηλεόραση καθώς και στις αφίσες που κρεμούσαν στο δωμάτιο τους. Γεγονός που φέρνει τα νέα παιδιά πιο κοντά στον αθλητισμό καλλιεργώντας με αυτόν τον τρόπο αθλητική παιδεία και κουλτούρα. Ο όμιλος urban innovations θα είναι πάντα δίπλα στην ομάδα και θα συνδράμει κατά το μέτρο που μπορεί ώστε η ομάδα αυτή να συνεχίσει να μας χαρίζει μοναδικές στιγμές και να κάνει τα Σαββατοκύριακα μας λίγο πιο όμορφα. Σας ευχαριστούμε πολύ».