×

Προειδοποίηση

Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Δεν ήταν δυνατόν να δημιουργηθεί φάκελοςPath: /home/www/slumdg16/alithianews.gr/www/cache/widgetkit

Εγχειρίστηκε ο Σπύρος Θώδης- Ενημέρωση των παλαιμάχων.

  • Κατηγορία: ΤΟΠΙΚΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2024 21:53

Πορεία προς την αποκατάσταση της υγείας του ΣΠΥΡΟΥ ΘΩΔΗ!

Θέλουμε να ενημερώσουμε όλους τους φίλους, που έδειξαν ενδιαφέρον και συμπαραστάθηκαν στο πρόβλημα υγείας του Σπύρου Θώδη ότι η κατάστασή του, που είναι εν εξελίξει, βαίνει καλώς. Η εγχείρηση έγινε στο νοσοκομείο "Αγία Όλγα" των Αθηνών, κατόπιν ενεργειών του Δημήτρη Πλακιά, που συντόνιζε την όλη επιχείρηση. Ήταν μια δύσκολη επέμβαση, που είχε διάρκεια πέντε ωρών, επειδή στην ουσία έγιναν δύο απανωτές εγχειρήσεις, στην κοιλιακή αορτή και στη μηριαία αρτηρία. Η καθυστέρηση, ακόμη και λίγων ημερών, θα είχε μοιραίες συνέπειες για την υγεία του. Ευτυχώς γλιτώσαμε τα χειρότερα!

Τώρα αρχίζει καινούριος Γολγοθάς! Η ανάρρωση, μέχρι την πλήρη αποκατάσταση χρειάζεται χρόνο και χρήματα, που οι παλαίμαχοι της Αναγέννησης Καρδίτσας δεν διαθέτουν. Για άλλη μια φορά κάνουμε έκκληση στην ανθρωπιά σας και τα φιλάνθρωπα αισθήματά σας και σας παρακαλούμε να βοηθήσετε έστω και με ένα ευρώ ο καθένας. Αύριο ο Σπύρος θα μεταφερθεί στην κλινική West Athens, στην οποία ιατρικός Διευθυντής είναι ο Δημήτρης Πλακιάς, για την πλήρη αποθεραπεία του. Ασθενοφόρα, αποκλειστικές, φάρμακα, γιατροί κοστίζουν και είναι πέρα από τις δυνατότητες μας. Οι παλαίμαχοι κάνουμε ο τι μπορούμε, αλλά είναι δύσκολο να τα αντιμετωπίσουμε όλα μόνοι μας. Χρειαζόμαστε τη δική σας αρωγή. Πέρα των παραπάνω υπάρχει ανάγκη να μπει σε ένα καθαρό σπίτι, που αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει. Λόγω πυρκαγιάς, όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενη ανάρτηση, το σπίτι του έχει φοβερές ελλείψεις. Οι ηλεκτρικές συσκευές έχουν καεί, το σπίτι χρειάζεται βάψιμο και δεν υπάρχει ζεστό νερό και θέρμανση. Παρακαλούμε να βοηθήσετε, όσοι μπορείτε και όπως μπορεί ο καθένας. Παρακαλούμε ιδιαίτερα την ΑΕΚ να στηρίξει έναν πρώην παίχτη της και να μην τον αφήσει στο έλεος του Θεού. Η Αναγέννηση έκανε και κάνει το χρέος της απέναντι στον παλαίμαχο Θώδη.

Οι παλαίμαχοι της Αναγέννησης πρόσφεραν χρήματα, εθελοντική εργασία κ.α Το ίδιο και οι παλαίμαχοι των Τρικάλων, της Χαλκίδας και οι old stars των Αθηνών. Ελπίζουμε να ευαισθητοποιηθούν όλοι για ένα τόσο σημαντικό θέμα. Απευθυνόμαστε κυρίως στους τοπικούς φορείς για τη σωτηρία ενός δικού μας παιδιού. Και πάλι σας ευχαριστούμε όλους, που συντρέξατε μέχρι στιγμής το φίλο μας Σπύρο Θώδη. Υ. Γ. Για τον σκοπό αυτό υπάρχει ένας λογαριασμός της Alfa Bank του ταμία των παλαιμάχων της Αναγέννησης Καρδίτσας Τακόπουλου Αναστασίου. GR 780. 140. 320. 032. 000. 234. 000. 2580.