Εμβόλια: Έκρηξη αντισωμάτων με την 3η δόση…

Σας μεταφέρω την προσωπική εμπειρία γύρω από την δράση που έχουν τα εμβόλια για τον covid19.

Παραθέτω τις ημερομηνίες του προσωπικού μου εμβολιασμού, αλλά και τεστ αντισωμάτων που δείχνουν ότι η 3η δόση εκτοξεύει σε ελάχιστες ημέρες τα αντισώματα του ανθρώπινου οργανισμού.

Γράφει ο Γιώργος Αμβροσίου

Μεγάλος θόρυβος γίνεται πλέον για το θέμα του εμβολιασμού για τον covid19, αλλά και για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων.

Επειδή βαρέθηκα να ακούω διάφορους να απομονώνουν λέξεις οι φράσεις από δηλώσεις επιστημόνων και τελικά να διαστρεβλώνουν τα επιστημονικά δεδομένα κατά το πως θα ήθελαν οι ίδιοι να είναι τα πράγματα, σας μεταφέρω σήμερα την προσωπική μου εμπειρία.

Από την αρχή που μου δόθηκε η δυνατότητα να εμβολιαστώ, ήμουν από τους πρώτους που έκλεινα ραντεβού και έκανα τα εμβόλια.

Ταυτόχρονα, έκανα όμως και τεστ αντισωμάτων, όχι διότι δεν είχα εμπιστοσύνη στα όσα οι επιστήμονες αναφέρουν, αλλά διότι ήθελα να έχω απτές αποδείξεις όσων ο ίδιος αναπαραγάγω μέσω της εφημερίδας αλλά και της ιστοσελίδας μου.

Επειδή αυτό είναι κάτι που μπορώ ο ίδιος να τεστάρω, έκρινα ότι πρέπει να το κάνω, όπως φυσικά μπορεί να το κάνει και ο καθένας μας.

Πάμε λοιπόν στο προκείμενο.

Παρακάτω σας παραθέτω τις ημερομηνίες που έκανα τις δόσεις των εμβολίων, αλλά και τις ημερομηνίες και τα αποτελέσματα των τεστ αντισωμάτων.

 

1η δόση εμβολιασμού: 11/05/2021

Τύπος εμβολίου: BioNTech, Pfizer

 

2η δόση εμβολιασμού: 01/06/2021

Τύπος εμβολίου: BioNTech, Pfizer

 

Τεστ αντισωμάτων: 01/07/2021

Ένα μήνα μετά την δεύτερη δόση 9870

 

Τεστ αντισωμάτων: 01/11/2021

Ένα μήνα μετά την δεύτερη δόση 1370

 

3η δόση εμβολιασμού: 07/12/2021

Τύπος εμβολίου: BioNTech, Pfizer

 

Τεστ αντισωμάτων: 15/12/2021

8 μέρες μετά την 3η δόση 35333

 

Από τα παραπάνω, βγαίνουν τα εξής συμπεράσματα:

1ον τα αντισώματα που ανέπτυξε ο οργανισμός μου μετά την 2η δόση, ήταν σχετικά πολλά και αυτό μου παρείχαν όλο αυτό το διάστημα την προστασία από την νόσο του covid19.

2ον τα αντισώματα, στους πέντε μήνες μετά την δεύτερη δόση, είχαν πάει αισθητά μιας και από τα 9870, ήταν μόλις 1370 που και πάλι όμως ήταν αρκετά, συγκριτικά με άλλους συμπολίτες μου που αντάλλαξα απόψεις για το θέμα.

3ον Το ερέθισμα για να προχωρήσω σε έλεγχο αντισωμάτων, μόλις μια εβδομάδα μετά την 3η δόση, μου το έδωσε η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου, με την δήλωσή της ότι η ανοσία και τα αντισώματα που αναπτύσσονται μετά την τρίτη δόση είναι πολύ γρήγορη και αυτό συμβαίνει μόνο σε δύο ή τρεις ημέρες από την ημέρα του εμβολιασμού.

Να λοιπόν που είχε δίκιο, μιας και στις 7 ημέρες εγώ προσωπικά μέτρησα τα αντισώματα μου και βρέθηκε ότι από τα 1370, εκτοξεύτηκαν στα 35333.

Αυτό είναι πλέον ένα καθαρό δείγμα ότι η 3η δόση όχι απλά δουλεύει, αλλά προσφέρει σούπερ προστασία.

Γράφω σήμερα αυτό το σημείωμα, με την ελπίδα ότι θα μπορέσω να πείσω κάποιους δύσπιστους να πάνε επιτέλους και να κάνουν το εμβόλιο για να μπορέσουμε να σώσουμε ανθρώπινες ζωές.

Ας κοιτάξουμε δίπλα μας να δούμε πόση δυστυχία σκόρπισε ο καταραμένος αυτός ιός. Πόσα παιδάκια άφησε ορφανά, ακόμη και μωρά από την κοιλιά της μάνας τους.

Είναι κρίμα να έχουμε ένα όπλο στα χέρια μας και να μην το χρησιμοποιούμε. Αντί να ακούμε τους επιστήμονες, να ακούμε τους ρασοφόρους – πνευματικούς.

Πρώτα ως ευαισθητοποιημένος πολίτης και μετά ως δημοσιογράφος με 30 χρόνια εμπειρίας έκανα την έρευνά μου σε εμένα προσωπικά και σας μεταφέρω τα αποτελέσματά της. Εσείς διαβάστε και κρίνετε.

Καλό Σαββατοκύριακο.