6000 ευρώ για τη νοσηλεία της μικρής Ναταλίας

  • Κατηγορία: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2018 10:52

Οι καρδιτσιώτες βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στη αίθριο της αγοράς και πρόσφεραν χρήματα για την αποκατάσταση της υγείας της μικρής Ναταλίας.

Τελικά, για μια ακόμη φορά η Καρδίτσα έδειξε το αληθινό της πρόσωπο. Έδειξε ότι είναι πάντα κοντά σε όσους έχουν ανάγκη και έτσι έναναν και για την μικρή Ναταλία που στις 22 Σεπτεμβρίου υποβλήθηκε σε μια ακόμη εγχείρηση Καρδιάς.

Πάνω από 25 καλλιτέχνες της Καρδίτσας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των διοργανωτών που τελικά ανακοίνωσαν ότι το μαγικό κουτί που στήθηκε για τον ιερό αυτό σκοπό, συγκέντρωσε το ποσό των 6000 ευρώ.

Η ανακοίνωση

Τραγουδήσαμε για τη μικρή Ναταλία και το ποσό που συγκεντρώσαμε έφτασε 5960 ευρώ. Μπορεί να ηταν μια ιδιωτική πρωτοβουλία αλλά αν δεν ηταν οι μουσικοί να στηρίξουν αυτή τη προσπάθεια, αν δεν ηταν ο κόσμος εκει δεν θα γινόταν τίποτα. Ήταν πραγματικά συγκινητικό να βλέπεις γονείς να φέρνουν τα παιδιά τους για να ρίξουν τα χρήματα στο κουτί, ηλικιωμένους να μαζεύουν όσα περισσότερα λεφτά από την γειτονιά για να τα δώσουν, με την ευχή να γίνει γρήγορα καλά η Ναταλία. Μπορεί ο καθένας να έχει τα προβλήματα του, αλλά δεν γύρισαν την πλάτη σε ένα παιδί που χρειαζόταν βοήθεια. Μπράβο σε όλους! Όσοι δεν κατάφεραν να έρθουν και θέλουν να προσφέρουν ο λογαριασμός στην τράπεζα είναι ανοιχτός.

Ευχαριστούμε θερμά τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ.Αγοραστό, τον Αντιπεριφερειαρχη κ. Τσιάκο, τον Δήμαρχο Καρδίτσας κ. Αλεξάκο, τον Αντιδήμαρχο κ. Σβάρνα, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Καρδίτσας κ. Γιώργο Ντενίση και το Δ.Σ. τον κ. Λέμα Δημοτικό Σύμβουλο Καρδίτσας, την Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Ν.Καρδιτσας, Ομοσπονδία Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ν. Καρδίτσας, Σύλλογο Τριτέκνων Ν. Καρδίτσας, τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Καρδίτσας "Περσέας", ΠΕΔΙ ΕΟΠΥΥ Ν. Καρδίτσας, ΙΕΚ Καρδίτσας, Σύλλογος Γονέων Καλλιθήρου, Μορφωτικό Σύλλογο Καλλιθήρου, Σύλλογο Γυναικών Καλλιθήρου, Κοινοτική Λαϊκή Βιβλιοθήκη Καλλιθήρου, Νεφέλη Καλλιθήρου, τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, Νέος Αγών, Πρωινός Τύπος, η Αλήθεια, Επικαιρότητα, Ράδιο Παλμός, ΕΡΑ Θεσσαλίας, Karditsa Press, ARTKarditsa, Karditsa live net, την ομάδα "Θεσσαλία Όνειρο ", Ανοιχτή Ομάδα Καρδίτσας" ,Νομός Καρδίτσας, karditsa live streaming Βαγγέλης Παπαβασιλείου και όλους όσους γνωστοποιούσαν τη συναυλία για την μικρή Ναταλία. Όλους ξεχωριστά που πήραν την παρέα τους και ήρθαν εκεί δίνοντας ότι μπορούσαν με την ευχή να γίνει γρήγορα καλά η Ναταλία. Το πόσο που συγκεντρώθηκε έφτασε 6000 ευρώ! Μπράβο σε όλους! Μπράβο Καρδίτσα . Μπράβο στους μουσικούς που στήριξαν αυτή τη προσπάθεια!

Η μικρή Ναταλία

Η μικρή Ναταλία, πάσχει από το σύνδρομο shones complex, μια πάθηση της καρδιάς και υποβλήθηκε σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις στο νοσοκομείο Μητέρα στην Αθήνα. Στις 22 Σεπτεμβρίου υποβλήθηκε σε τρίτη επέμβαση και αυτή θα γίνει από τον καθηγητή Αυξέντιο Καλανγκό. Φυσικά, επέμβαση, εντατική και νοσήλια σε ένα ιδιωτικό νοσοκομείο, έχουν μεγάλο οικονομικό κόστος δεν είναι εύκολο να τα επωμισθεί η οικογένεια της μικρής που διαμένει μόνιμα στην Καρδίτσα. Οι γονείς της, Ιβόνη Κοντογιώργου και Χρυσόστομος Παπαδόπουλος, κάνουν ότι μπορούν για να συγκεντρώσουν χρήματα που θα βοηθήσουν το μικρό κορίτσι να βγει νικήτρια στη μάχη που δίνει για να ξεπεράσει τα προβλήματά της. Ο ασφαλιστικό φορέας καλύπτει ένα μέρος των εξόδων, αλλά απαιτούνται άλλα 8000€.

Η οικογένεια έδωσε στη δημοσιότητα έναν αριθμό λογαριασμού και καλούμαστε όλοι μας να δείξουμε ότι δεν χάσαμε την ανθρωπιά μας. Ο λαός μας λέει, “οι πολλοί σώζουν τον έναν” και αυτό οφείλουμε να το κάνουμε πράξη. Περαστικά Ναταλία, κουράγιο και δύναμη, Ιβόνη και Χρυσόστομε. Καλή τύχη στο κοριτσάκι σας...