Ένοπλη ληστεία από μασκοφόρο σε μίνι μάρκετ της Καρδίτσας (VIDEO)

  • Κατηγορία: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018 23:50

Μασκοφόρος εισέβαλε στο μίνι μάρκετ της Ιωάννας Αγιαννίδου και με την απειλή όπλου απέσπασε την είσπραξη από το ταμείο...

Αποκλειστικό βίντεο και φωτογραφίες της ΑΛΗΘΕΙΑΣ της Καρδίτσας.

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στις 8:52 το βράδυ της Δευτέρας 10 Δεκεμβρίου στην Καρδίτσα. Συγκεκριμένα, μασκοφόρος, με την απειλή όπλου εισέβαλε στο μίνι μάρκετ της Ιωάννας Αγιαννίδου επί της οδού Β. Τζέλλα και Ρήγα Φεραίου και απέσπασε την είσπραξη από το ταμείο...

Η ιδιοκτήτρια κάθονταν στο κατάστημα με μια φίλη της και ξαφνικά μπήκε σε αυτό ένας άντρας μεταξύ 25 και 35 ετών και προτάσσοντας όπλο, ζήτησε να του δώσουν τα χρήματα από το ταμείο.

Η κ. Αγιαννίδου άνοιξε το συρτάρι, πήρε χαρτονομίσματα και κέρματα ύψους 150€ περίπου και του τα έδωσε. Αυτός, δεν ζήτησε κάτι άλλο, πήρε τα χρήματα και εξαφανίστηκε.

Η ιδιοκτήτρια, όταν ξεπέρασε το αρχικό σοκ, κάλεσε την αστυνομία που πήρε το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που διαθέτει το κατάστημα με σκοπό την ανεύρεση του δράστη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην συγκεκριμένη περιοχή έχουν σημειωθεί και άλλα περιστατικά βίας το τελευταίο διάστημα.

Συγκεκριμένα, άγνωστοι έχουν σπάσει τα τζάμια ή έχουν διαρρήξει τρία ή τέσσερα αυτοκίνητα ενώ έχουν διαρρήξει και μια τουλάχιστον επιχείρηση.

Η αστυνομία οφείλει να ενισχύσει την αστυνόμευση στην περιοχή μιας και οι παθόντες εικάζουν ότι πιθανών να πρόκειται για τον ίδιο δράστη που μάλλον πρόκειται για εξαρτημένο άτομο που κάνει τα πάντα για την εξασφάλιση της δόσης του.

Ο μασκοφόρος την στιγμή που φεύγει από το μίνι μάρκετ όπου διέπραξε ένοπλη ληστεία.

Το εσωτερικό του μίνι μάρκετ που έγινε η ένοπλη ληστεία.

Η στιγμή που η ιδιοκτήτρια του μίνι μάρκετ δίνει τα χρήματα στον μασκοφόρο, ένοπλο ληστή