Το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 7ης Ιουλίου

Ιδού οι έξη υποψήφιοι που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Ενώ όλα έδειχναν επανάκαμψη του Νίκου Μιχαλάκη, τελικά επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους και δεν θα είναι στο ψηφοδέλτιο.

Οριστικοποιήθηκε η 6άδα των υποψηφίων που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 7ης Ιουλίου και αυτοί θα είναι οι εξής:

Οι τρεις θέσεις ανήκουν αυτοδίκαια στους νυν βουλευτές Σπύρο Λάππα, Χρυσούλα Κατσαβριά – Σιωροπούλου και Παναγιώτα Βράντζα.

Οι άλλοι τρεις θα είναι:

Ο Ηλίας Αντωνίου, Συντονιστής της Ν.Ε. Του ΣΥΡΙΖΑ.

O Δομήνικος Βερίλλης, πρ. Δήμαρχος Καρδίτσας.

O Κωνσταντίνος Αγόρης, οικονομολόγος. Κατάγεται από τα Βραγκιανά Αργιθέας, είναι Ειδικός Σύμβουλος - Γραφείο Τύπου στην εταιρεία Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης, στενός συνεργάτης του Νίκου Παππά.

Σπούδασε Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ.

Πρώην Διευθυντής Σύνταξης στην εταιρεία Εφημερίδα Το Χωνί.

Πρώην Δημοσιογράφος - Ιδιοκτήτης στην εταιρεία News On Air Productions.

 

Είχαν επενδύσει στον Μιχαλάκη

 

Τις προηγούμενες ημέρες, όλα έδειχναν ότι θα γύριζε στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ο Νίκος Μιχαλάκης. Τοπικοί παράγοντες τον είχαν σίγουρο και εκεί επένδυαν το να συγκρατηθεί το ποσοστό της Καρδίτσας πάνω από 25%, κάτι που θα έδινε μια έδρα στο νομό.

Τελικά, αυτό δεν επετεύχθη και πλέον καλούνται οι παραπάνω έξη να συγκρατήσουν το ποσοστό στο όριο του 25%, κάτι που ξεπεράστηκε οριστικά στις Ευρωεκλογές.

Αυτό θα είναι πλέον και το στοίχημα στις εκλογές, μιας και αν η ΝΔ κάνει το 4-0, θα είναι και προσωπική ήττα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.