Σύσσωμο το νοσοκομείο Καρδίτσας, ζητάει την παραμονή του διοικητή Δ. Κεχαγιά

  • Κατηγορία: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 07 Ιανουαρίου 2021 11:14

Σύσσωμο το νοσοκομείο Καρδίτσας, απέστειλε επιστολές στον Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια και ζητά να μην κάνει αποδεκτή την παραίτηση του διοικητή κ. Δημήτρη Κεχαγιά που έθεσε την παραίτηση του στην διάθεση του υπουργού λόγω του ζητήματος με το έγγραφο για τους εμβολιασμούς.

Τις επιστολές υπογράφουν η συντριπτική πλειοψηφία των διευθυντών, προϊσταμένων, ιατρών, νοσηλευτών, εργαζομένων άλλων ειδικοτήτων, αλλά και των υπολοίπων μελών του Δ.Σ. του νοσοκομείου Καρδίτσας

Μεγάλες διαστάσεις παίρνει πλέον η υποβολή παραίτησης του διοικητή του νοσοκομείου Καρδίτσας Δημήτρη Κεχαγιά προς τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε με το έγγραφο για τους εμβολιασμούς.

Επιστολές προς τον υπουργό, έστειλαν οι παρακάτω:

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου

Ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας κ. Θωμ. Καφφές

Η Διευθύντρια της ΜΕΘ κ. Άννα Θεοδότου

Η Διευθύντρια του ΤΕΠ κ. Αικατερίνη Μπελιά

Οι Διοικητικοί Υπάλληλοι του Γ.Ν. Καρδίτσας

Οι 68 Ιατροί του Γ.Ν. Καρδίτσας

Οι Προϊστάμενοι της Δ/νσης Νοσηλευτικής Υπηρεσίας και των Τμημάτων του Γ.Ν. Καρδίτσας

Στις επιστολές γίνεται λόγος για την επιτυχημένη μέχρι σήμερα θητεία του διοικητή του νοσοκομείου μας και επισημαίνεται ότι ο ίδιος δεν είχε γνώση για το έγγραφο συναίνεσης για τους εμβολιασμούς που τόσο θόρυβο προκάλεσε.

Ξεχωρίζει η αναφορά του κ. Θωμά Καφφέ, Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας που γνωστοποιεί στον Υπουργό: Ταυτοχρόνως σας ενημερώνω ότι εφόσον γίνει δεκτή η παραίτηση του Διοικητή θεωρείστε δεδομένη την παραίτησή μου από Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας καθώς το συγκεκριμένο θέμα είναι καθαρά ιατρικής φύσεως.

 

Διεξάγεται ΕΔΕ

Ήδη, από την ημέρα των Φώτων, ξεκίνησε η διεξαγωγή ΕΔΕ από την 5η ΥΠΕ που διεξάγει ο υποδιοικητής κ. Σταύρος Παπαγεωργίου και θα ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή.

Οι πληροφορίες μας από το νοσοκομείο αναφέρουν ότι οι συντάκτες του εγγράφου είναι γνωστοί, είναι υπάλληλοι, έχουν παραδεχτεί ότι αυτοί συνέταξαν το έγγραφο που μάλλον έγινε από υπερβάλλων ζήλο και τίποτα παραπάνω.

Οι επιστολές αναλυτικά.

 

«ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ».

Αξιότιμε κ.κ. Υπουργέ,

με λύπη μας πληροφορηθήκαμε την απόφασή Σας να ζητήσετε την παραίτηση του κ. Κεχαγιά από την θέση του Διοικητή του Νοσοκομείου μας.

Στο διάστημα της συνεργασίας μας με τον κ. Κεχαγιά διαπιστώσαμε την εξαιρετική ανταπόκρισή του στη διαχείριση της πανδημίας στο Νοσοκομείο μας με καίριες παρεμβάσεις, που φανερώνουν τη διοικητική του εμπειρία, ενώ ταυτόχρονα η συνεργασία τόσο με εμάς, όσο και με το υπόλοιπο προσωπικό του Νοσοκομείου, υπήρξε άψογη. Όλες οι προσπάθειές του είχαν ως αποτέλεσμα την απρόσκοπτη λειτουργία του Νοσοκομείου σε εποχές που, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, είναι δύσκολες για όλους.

Η ατυχής συγκυρία της κυκλοφορίας ενός λανθασμένου εγγράφου, χωρίς εξάλλου να έχει γνώση ο ίδιος, το οποίο άλλωστε δεν επηρέασε ούτε την προσέλευση, ούτε και τον αριθμό των εμβολιασθέντων Υγειονομικών και απεσύρθη αμέσως, θεωρούμε ότι είναι άδικο να προκαλέσει τέτοια απόφαση από μέρους Σας.

Η απομάκρυνση του Διοικητή θα καταστεί επιζήμια για το Νοσοκομείο της Καρδίτσας, καθότι στο βραχύ διάστημα της διοίκησής του δρομολογήθηκαν και συντελέστηκαν σημαντικά έργα για την ποιοτική αναβάθμισή του. Το γεγονός ότι όλοι οι φορείς του Νοσοκομείου συνηγορούν για το επιτυχημένο έργο του Διοικητή επιβεβαιώνει την ορθότητα της επιστολής-διαμαρτυρίας μας στην απόφασή Σας.

Κύριε Υπουργέ, προσδοκούμε να μη γίνει αποδεκτή από μέρους σας η παραίτηση του κ. Κεχαγιά με γνώμονα πάντα το ενδιαφέρον Σας για την απρόσκοπτη λειτουργία του Νοσοκομείου μας, δεδομένου ότι σύσσωμη η κοινωνία της Καρδίτσας αναγνωρίζει το έργο του Διοικητή και κατ΄ επέκταση της κυβέρνησής Σας στο δύσκολο αγώνα που δίνουμε όλοι μαζί στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

 

Τα Μέλη του Δ.Σ. του Γ.Ν. Καρδίτσας:

Κουκουζέλης Γεώργιος - Αλεξόπουλος Βασίλειος - Σακκάς Αθανάσιος - Κουρκούνη Βασιλική - Καραγιάννη Ευαγγελία

 

Επιστολή του Δ/ντή Ιατρικής Υπηρεσίας Καφφέ Θωμά

 

ΚΑΡΔΙΤΣΑ 05-01-2021

ΠΡΟΣ: Υπουργό Υγείας

κ. Κικίλια Βασίλειο

ΘΕΜΑ: « Ανοιχτή Επιστολή προς τον Υπουργό»

 

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Μετά από το θέμα που δημιουργήθηκε σχετικά με το έγγραφο συναίνεσης για τον εμβολιασμό και το γεγονός ότι λόγω αυτού αιτηθήκατε την παραίτηση του Διοικητή θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Κεχαγιάς Δημήτριος δεν είχε καμία σχέση με το συγκεκριμένο έγγραφο.

Αντίθετα η οργάνωση όλης της διαδικασίας του εμβολιασμού, ήταν απολύτως επιτυχής (200 άτομα προγραμματισμένα για τις 2 ημέρες εμβολιάστηκαν όλοι και επιπλέον επειδή είχε φροντίσει να υπάρχει επάρκεια εμβολίων εμβολιάστηκαν κι άλλοι 40 έως σήμερα), όπως προκύπτει από το υπ’ αριθμ. πρωτ. 203/05-01-2021 συνημμένο έγγραφο της Επιτροπής Νοσοκομειακών Λοιμώξεων.

Σημειωτέον ότι μόλις ο Διοικητής έλαβε γνώση του συγκεκριμένου εγγράφου απεσύρθη πάραυτα.

Πέρα από αυτό, σε όλη τη διαδρομή της πανδημίας, η συμβολή του ήταν καθοριστική στην οργάνωση και εκτέλεση όλων όσων έχει πετύχει το Νοσοκομείο μας.

Από τα ανωτέρω καθίσταται σαφές ότι πρόκειται για μια κατάφωρη αδικία για ένα καθόλα ατυχές γεγονός, στο οποίο δεν είχε καμία σχέση, να θεωρείται υπεύθυνος ο Διοικητής, τη στιγμή που θα έπρεπε να του απευθυνθούν πολλοί έπαινοι για την μέχρι τώρα προσφορά του στο Γ.Ν. Καρδίτσας και στην αδιάλειπτη παροχή Υπηρεσιών Υγείας στο σύνολο των κατοίκων του Νομού.

Ταυτοχρόνως σας ενημερώνω ότι εφόσον γίνει δεκτή η παραίτηση του Διοικητή θεωρείστε δεδομένη την παραίτησή μου από Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας καθώς το συγκεκριμένο θέμα είναι καθαρά ιατρικής φύσεως.

Ευελπιστώντας στην αντικειμενική σας κρίση προκειμένου να μη γίνει δεκτή η παραίτηση του Διοικητή, παραμένω στη διάθεσή σας για οποιοδήποτε διευκρίνιση.

 

Ο Δ/ντής Ιατρικής Υπηρεσίας

Καφφές Θωμάς

 

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ της Διευθύντρια ΜΕΘ Γ. Ν. Καρδίτσας

Αξιότιμε κε Υπουργέ Υγείας,

Με την παρούσα επιστολή μου θα ήθελα να Σας εκφράσω τη δυσαρέσκειά μου για το γεγονός ότι ζητήσατε και λάβατε την παραίτηση του Διοικητή του Γ. Ν. Καρδίτσας κου Δ. Κεχαγιά, μετά τη διακίνηση εγγράφου συναίνεσης για τον εμβολιασμό στο Νοσοκομείο Καρδίτσας.

Έχοντας σεβασμό στο θεσμικό Σας ρόλο, ως Διευθύντρια της ΜΕΘ του Γ. Ν. Καρδίτσας, θα ήθελα να σας επισημάνω πως εν μέσω της πανδημίας του COVID19, η απομάκρυνση και αντικατάσταση του Κου Κεχαγιά θα προκαλέσει σημαντικές καθυστερήσεις στις υπό εξέλιξη διαδικασίες που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία της ΜΕΘ και του Νοσοκομείου μας γενικότερα, ενόψει και της έλευσης του αναμενόμενου τρίτου κύματος της πανδημίας.

Επιτρέψτε μου επιπλέον να σας γνωστοποιήσω ότι ο κος Κεχαγιάς ως Διοικητής του Νοσοκομείου υπέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις από ετών ανάγκες του χώρου της ΜΕΘ και συνετέλεσε καθοριστικά, τόσο στην αναδιαμόρφωση, όσο και στην επίλυση λειτουργικών προβλημάτων, με αποτέλεσμα η ΜΕΘ να μπορέσει να ανταποκριθεί άμεσα στις αυξημένες ανάγκες που προέκυψαν στο Νομό Καρδίτσας, αντιμετωπίζοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μέχρι και σήμερα την πανδημία. Παράλληλα, αποδεικνύοντας τη διοικητική του εμπειρία, έχει προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για την προώθηση και υλοποίηση της αντικατάστασης του πεπαλαιωμένου εξοπλισμού της ΜΕΘ, προγραμματίζοντας ταυτόχρονα και τις επόμενες κινήσεις για την περαιτέρω αναβάθμιση του Τμήματος.

Η συνεργασία μας υπήρξε υποδειγματική και η πόρτα του γραφείου του ήταν πάντα ανοιχτή, στηρίζοντας το σύνολο του έμψυχου δυναμικού της ΜΕΘ, προσφέροντας απλόχερα και ανιδιοτελώς τις πολύτιμες και εμπεριστατωμένες γνώσεις του για την επίλυση των προβλημάτων που προέκυπταν και προκύπτουν καθημερινά.

Μετά ταύτα παρακαλώ Υμάς όπως μην αποδεχτείτε την παραίτηση του κου Κεχαγιά, καθότι η συμβολή του στην ομαλή συνέχιση της λειτουργίας του Νοσοκομείου Καρδίτσας ειδικά εν μέσω πανδημίας είναι καθοριστική και το έργο του αναγνωρίζεται από το σύνολο του προσωπικού του Νοσοκομείου και των πολιτών του Νομού μας.

 

Μετά τιμής,

Άννα Θεοδότου

Διευθύντρια ΜΕΘ Γ. Ν. Καρδίτσας

 

Ανοικτή επιστολή προς τον Υπουργό υγείας του Μσάουελ Ιωσήφ, Διευθυντή Πνευμονολογικής Κλινικής

Καρδίτσα, 7/1/2021

Αξιότιμε κε Υπουργέ Υγείας,

Απευθύνομαι σε Σας σχετικά με τα γεγονότα που εξελίχθηκαν στο Νοσοκομείο Καρδίτσας τις τελευταίες ημέρες, με την παραίτηση του Διοικητή του Νοσοκομείου Κου Δημ. Κεχαγιά, λόγω της διακίνησης εγγράφου συναίνεσης για τον εμβολιασμό του προσωπικού του Νοσοκομείου.

Ο Κος Κεχαγιάς, έχοντας αποδεδειγμένα διοικητική εμπειρία στο χώρο της υγείας, ανταποκρίθηκε άμεσα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, στις αυξημένες ανάγκες του Νοσοκομείου Καρδίτσας τη δύσκολη αυτή εποχή. Η δημιουργία της Πνευμονολογικής Κλινικής που υφίσταται στον οργανισμό, αποτέλεσε κομβικό σημείο αναφοράς για τη διαχείριση της πανδημίας του κορονοϊού. Αξιοποίησε με αυτό τον τρόπο στο έπακρο το ανθρώπινο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για την καλύτερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών υγείας για τους πολίτες του Νομού μας. Η συνεργασία μας υπήρξε άψογη και η συμβολή του καθοριστική για την ομαλή λειτουργία της νεοσυσταθείσας Πνευμονολογικής Κλινικής.

Με σεβασμό στο θεσμικό Σας ρόλο, ως Διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής, σας παρακαλώ όπως μην κάνετε αποδεκτή την παραίτηση του Διοικητή του Γ. Ν. Καρδίτσας που τέθηκε στη διάθεσή σας, προκειμένου να συνεχίσει αδιάλειπτα η λειτουργία του Νοσοκομείου, προασπίζοντας την υγεία των πολιτών του Νομού.

Μσάουελ Ιωσήφ

Διευθυντής Πνευμονολογικής Κλινικής

Επιστολή της Αικατερίνη Μπελιά, Διευθύντριας ΤΕΠ

 

ΚΑΡΔΙΤΣΑ 05-01-2021

ΠΡΟΣ: Υπουργό Υγείας

κ. Κικίλια Βασίλειο

ΘΕΜA: «Ένσταση κατά της εντολής παραίτησης του Διοικητή Δ. Κεχαγιά».

 

Με μεγάλη λύπη μόλις ενημερώθηκα ότι ο Υπουργός Υγείας ζήτησε την παραίτηση του Διοικητή του Γ.Ν Καρδίτσας, Δ. Κεχαγιά.

Ως διευθύντρια του ΤΕΠ και ως υπεύθυνη Ιατρός, με βάση το σχέδιο δράσης του Νοσοκομείου, για την αντιμετώπιση του SARS-COV 2, θέλω να εκφράσω την διαμαρτυρία μου σε αυτήν την εντολή λαμβάνοντας, πρωτίστως, υπόψη την αποδιοργάνωση που θα προκαλέσει εν μέσω της Πανδημίας.

Θέτω λοιπόν τα ακόλουθα ερωτήματα προς τον κ. Υπουργό:

1. Λαμβάνετε υπόψη σας πως η ΠΕ Καρδίτσας χτυπήθηκε πρόσφατα από μια τεράστια φυσική καταστροφή με μεγάλο αντίκτυπο στην καθημερινή λειτουργία του Νοσοκομείου;

2. Λαμβάνετε υπόψη σας τον αγώνα και τις τιτάνιες προσπάθειες που γίνονται καθημερινά για να μπορέσουμε να διαχειριστούμε την άνιση μάχη με τον SARS-COV 2; Όπου, παρά τον αποδεδειγμένο υψηλό αριθμό, κατά αναλογία, κρουσμάτων δεν λάβαμε την υποστήριξη και βοήθεια, κατά αναλογία που θα έπρεπε;

3. Τι το τόσο επιλήψιμο διέπραξε ο Διοικητής του Γ.Ν Καρδίτσας, Δ.Κεχαγιάς ώστε να ζητάτε την παραίτησή του εν μέσω μιας τεράστιας Υγειονομικής κρίσης και ενώ το 3ο Κύμα της Πανδημίας έχει ήδη αρχίσει να μας απειλεί;

Διότι ο Διοικητής του ΓΝ Καρδίτσας , παρά τις όποιες προσωπικές διαφωνίες μπορεί να προκύπτουν μέσα από την συνεργασία μας , είναι ο άνθρωπος που πορευτήκαμε μαζί σε όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας , δώσαμε και δίνουμε καθημερινά μικρότερες ή μεγαλύτερες μάχες και είναι από αυτούς του Διοικητές που είναι «εκεί», δεν κρύβεται και δεν εγκαταλείπει το καράβι όταν βουλιάζει!!!

4. Έχετε επισκεφτεί ποτέ το Νοσοκομείο Καρδίτσας; Αυτό που έχουμε ανάγκη κ. Υπουργέ δεν είναι να μας παραιτήσετε τον κ. Διοικητή μας. Ανάγκη έχουμε να ενισχύσετε το Γ. Ν. Καρδίτσας με ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και να μας βοηθήσετε να αναβαθμίσουμε την κτηριακή υποδομή του Νοσοκομείου.

Αν πραγματικά ας ενδιαφέρει το καλό του ΓΝ Καρδίτσας ΜΗΝ προβείτε στην αποδοχή της παραίτησης που σας τέθηκε στη διάθεσή σας! Κοιτάξτε γύρω σας και σας διαβεβαιώνω ότι υπάρχουν πολλοί άλλοι Διοικητές που θα έπρεπε να μετακινηθούν από τις θέσεις τους… σίγουρα όμως όχι ο Διοικητής του Γ.Ν Καρδίτσας, Δ. Κεχαγιάς.

5. Σας προσκαλώ σε έναν ανοικτό διάλογο , για να σας παραθέσω πολύ αναλυτικότερα τις απόψεις μου

Αικατερίνη Μπελιά

Αναισθησιολόγος-Διευθύντρια ΤΕΠ

 

«ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 68 ιατρών του νοσοκομείου Καρδίτσας

 

Αξιότιμε κ. Υπουργέ,

Πληροφορηθήκαμε μετά λύπης μας ότι ζητήσατε την παραίτηση του Διοικητή του Νοσοκομείου Καρδίτσας κ. Δημητρίου Κεχαγιά, την οποία και σας υπέβαλε. Μετά ταύτα θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε τα κάτωθι: 

Ως ιατροί του Νοσοκομείου Καρδίτσας και ταυτόχρονα ως πολίτες του Νομού της Καρδίτσας, σας δηλώνουμε ρητά ότι η συνεργασία μας με τον Διοικητή σε μια περίοδο κρίσης εν μέσω πανδημίας ήταν καθόλα άριστη και αγαστή καθώς ο Διοικητής ασκούσε και ασκεί το έργο του με αποτελεσματικό τρόπο, όντας παρών στις δύσκολες στιγμές και αποφάσεις για την πιο αποτελεσματική λειτουργία του Νοσοκομείου.

Μετά ταύτα, σας παρακαλούμε όπως προβείτε στην ανάκληση της απόφασης σας, και να μην κάνετε δεκτή την παραίτηση του Διοικητή με γνώμονα την μέχρι σήμερα χρηστή διοίκηση του Νοσοκομείου μας και την συνεχή και αδιάλειπτη λειτουργία του για την προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος και της προστασίας της υγείας των πολιτών του Νομού, κάτι το οποίο ενδιαφέρει και εσάς ως επικεφαλής της αντιμετώπισης της πανδημίας.

Ακολουθούν υπογραφές 68 Ιατρών του Γ.Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

 

Επιστολή 15 προϊσταμένων της Διεύθυνσης της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας και των τμημάτων του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας.

 

Καρδίτσα, 6/01/2021

Προς:

Υπουργό Υγείας Βασίλειο Κικίλια

Επιστολή διαμαρτυρίας κατά της εντολής παραίτησης του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας Δημήτριο Κεχαγιά, στελεχών της Διεύθυνσης της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας.

Με μεγάλη λύπη μας ενημερωθήκαμε ότι ζητήσατε την παραίτηση του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας Δημήτριου Κεχαγιά.

Με σεβασμό στο θεσμικό σας ρόλο ως Υπουργό υγείας, ως στελέχη της Διεύθυνσης της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας, θέλουμε να εκφράσουμε την διαμαρτυρία μας σε αυτήν την εντολή σας, λαμβάνοντας πρωτίστως υπόψη την αποδιοργάνωση που θα προκαλέσει έν μέσω της πανδημίας, η απομάκρυνση του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας Δημήτριου Κεχαγιά.

Να σας θυμίσουμε πως η Περιφέρεια Καρδίτσας χτυπήθηκε πρόσφατα από μια τεράστια φυσική καταστροφή τον «Ιανό» και πως η Περιφέρειά μας κατά την περίοδο της πανδημίας παρουσιάζει μεγάλο αριθμό κρουσμάτων covid-19. Παρόλα αυτά, το Νοσοκομείο μας, με Διοικητή τον Δ. Κεχαγιά και συστράτευση όλου του προσωπικού, κατάφερε να ανταποκριθεί με επιτυχία.

Ο Διοικητής του Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας, είναι ο άνθρωπος με τον οποίο πορευτήκαμε μαζί όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας, δώσαμε και δίνουμε καθημερινά μικρότερες ή μεγαλύτερες μάχες και είναι από εκείνους τους Διοικητές που είναι «εκεί», μας στηρίζει, δεν κρύβεται και δεν εγκαταλείπει το καράβι όταν βουλιάζει. Είναι ένα άτομο οργανωτικό, δίκαιο και γνωστής του χώρου της υγείας.

Επειδή αντιλαμβανόμαστε το πραγματικό σας ενδιαφέρον για τη βέλτιστη διαχείριση της πρωτόγνωρης υγειονομικής κρίσης που βιώνουμε αλλά και το ειλικρινές ενδιαφέρον σας για το νοσοκομείο και τον τόπο μας, παρακαλούμε να μην προβείτε στην αποδοχή της παραίτησης που τέθηκε στη διάθεσή σας!

Σας παρακαλούμε να επιτρέψετε στον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας Δ. Κεχαγιάς να συνεχίσει την ολοκλήρωση του έργο του και μην μας τον στερήσετε ειδικά στην δύσκολη αυτή στιγμή που ακόμη η πανδημία είναι σε έξαρση...

 

Με εκτίμηση

Ακολουθούν δεκαπέντε υπογραφές των προϊσταμένων της Διεύθυνσης της

Νοσηλευτικής Υπηρεσίας και των τμημάτων του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας.

 

«ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ» 106 εργαζόμενων στο νοσοκομείο Καρδίτσας

 

Αξιότιμε κ. Υπουργέ,

Πληροφορηθήκαμε μετά λύπης μας ότι ζητήσατε την παραίτηση του Διοικητή του Νοσοκομείου Καρδίτσας κ. Δημητρίου Κεχαγιά, την οποία και σας υπέβαλε. Μετά ταύτα θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε τα κάτωθι:

Ως υπάλληλοι του Νοσοκομείου Καρδίτσας και ταυτόχρονα ως πολίτες του Νομού της Καρδίτσας, σας δηλώνουμε ρητά ότι η συνεργασία μας με τον Διοικητή σε μια περίοδο κρίσης εν μέσω πανδημίας ήταν καθόλα άριστη και αγαστή καθώς ο Διοικητής ασκούσε και ασκεί το έργο του με το πλέον αποτελεσματικό τρόπο, όντας παρών στις δύσκολες στιγμές και αποφάσεις για την πιο αποτελεσματική λειτουργία του Νοσοκομείου.

Μετά ταύτα, σας παρακαλούμε όπως προβείτε στην ανάκληση της απόφασης σας, προκειμένου να μην κάνετε δεκτή την παραίτηση του Διοικητή για την συνεχή και αδιάλειπτη λειτουργία του Νοσοκομείου, με γνώμονα την προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος και της προστασίας της υγείας των πολιτών του Νομού, κάτι το οποίο ενδιαφέρει και εσάς ως επικεφαλής της αντιμετώπισης της πανδημίας.

Η συνεργασία όλων των εργαζομένων της Διοικητικής και Τεχνικής Υπηρεσίας με τον νυν Διοικητή υπήρξε εξαιρετική σε όλες τις εκφάνσεις της. Η παρουσία του ήταν συνεχής και η συνδρομή του στην επίλυση δυσεπίλυτων προβλημάτων αξιοσημείωτη. Η εμπειρία του σε κομβικής σημασίας θέματα, η ομαδικότητα, το πνεύμα συνεργασίας και η αλληλεγγύη προς εμάς τους εργαζομένους είναι απαράμιλλη. Επιπλέον, η αμεσότητα του, η ευγένεια, το ήθος και η εν γένει συμπεριφορά του όλο αυτό το διάστημα κέρδισε εργαζομένους και πολίτες.

 

Οι εργαζόμενοι του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας:

(ακολουθούν 106 υπογραφές)