Ολυμπιακός: Με Γκος αλλά χωρίς Παπανικολάου, Λαρεντζάκη και Πίτερς στην Καρδίτσα

  • Κατηγορία: ΕΛΛΑΔΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023 18:09

Μία επιστροφή και τρεις απουσίες μετράει ο Ολυμπιακός, με τον Γουίλιαμς Γκος να επιστρέφει στην αποστολή αλλά τους Παπανικολάου, Λαρεντζάκη και Πίτερς να μένουν εκτός.

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Καρδίτσα για να ρίξει εκεί την αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Basket League (10/12 - 20:15), ωστόσο μόνο πλήρης δε θα παρουσιαστεί. Και αυτό διότι οι Παπανικολάου, Λαρεντζάκης και Πίτερς δε θα ακολουθήσουν την αποστολή για διαφορετικούς λόγους.

Ο αρχηγός των Πειραιωτών έμεινε εκτός λόγω αιματώματος στη δεξιά μηροβουβωνική χώρα, μετά το χτύπημα που δέχτηκε στην αναμέτρηση με την Μπάγερν στο ΣΕΦ.

 
 
Από την πλευρά του ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και θα μεταβεί μόνο εάν αισθανθεί καλύτερα στην Καρδίτσα τη Δευτέρα. 

Ο Άλεκ Πίτερς βέβαια έχει έναν πολύ καλό λόγο να μη βρεθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Αμερικανός θα μείνει δίπλα στη γυναίκα του για τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού. 

 

Επιστροφή στη δράση για Γκος

Βέβαια ο Ολυμπιακός έχει και την επιστροφή του Γουίλιαμς Γκος για να γεμίσει τη 12άδα του. Ο Αμερικανός τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με τη Μακάμπι και έμεινε εκτός για μεγάλο διάστημα αλλά επιστρέφει στη δράση ενόψει και των απαιτητικών παιχνιδιών της EuroLeague, προσθέτοντας άλλη μία λύση στους γκαρντ για τον Γιώργο Μπαρτζώκα που έλειψε το τελευταίο διάστημα.

Θυμίζουμε πως οι Πετρούσεφ, Μήτρου-Λονγκ και ΜακΚίσικ δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τον δεύτερο να τρέχει εδώ και καιρό τις διαδικασίες για την απόκτηση του ελληνικού διαβατηρίου.