×

Προειδοποίηση

Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Δεν ήταν δυνατόν να δημιουργηθεί φάκελοςPath: /home/www/slumdg16/alithianews.gr/www/cache/widgetkit

Εντός έδρας νίκη για την ομάδα μας!

  • Κατηγορία: ΤΟΠΙΚΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2023 19:24

Με εντός έδρας νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Super League 2 η ομάδα μας, καθώς επικράτησε με σκορ 3-1 του Αιολικού στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.

Μόλις στο 1ο λεπτό της αναμέτρησης σημειώθηκε η πρώτη αξιοσημείωτη ευκαιρία και ανήκε στην ομάδα μας. Ο Κοζορώνης έκανε το γύρισμα, όμως οι αμυντικοί απομάκρυναν σε κόρνερ. Από την εκτέλεση του ο Γκόλιας έπιασε την κεφαλιά, με την μπάλα να περνά παράλληλα από την εστία.

Στο 2ο λεπτό νέα καλή στιγμή για την ομάδα μας με τον Ελιβελτο, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Βερνάρδος σουταρε με την μπάλα να περνά κόρνερ.

Στο 19ο λεπτό σουτ εκτός περιοχής του Ζακαριτς πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Τσέλιου.

Νέα ευκαιρία για την ομάδα μας στο 30ο λεπτό με τον Βερνάρδο να κάνει το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και τον Μιλόγεβιτς να μπλοκάρει.

Η ομάδα μας άνοιξε το σκορ στο 35ο λεπτό, όταν ο Κοζορώνης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Γκόλιας με εκπληκτικό τακουνάκι έκανε την πρώτη επαφή και ο Κοκκίνης με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 41ο λεπτό ο Κοκκίνης σουταρε εκτός περιοχής με την μπάλα να περνά πάνω από τα δοκάρια του Μιλόγεβιτς.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την ομάδα μας να προηγείται με σκορ 1-0 του Αιολικού.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους καλή ευκαιρία της ομάδας μας, όταν ο Ελιβελτο σουταρε εκτός περιοχής όμως ο Μιλόγεβιτς με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε την μπάλα.

Ο Αιολικός ισοφάρισε στο 62ο λεπτό μετά από πλασέ του Μανούσου μέσα από την περιοχή.

Η ομάδα μας πήρε εκ νέου του προβάδισμα στο 70ο λεπτό, όταν ο Κοζορώνης έγινε αποδέκτης της μπάλας, έδωσε εξαιρετικά στον Ξύδα, ο οποίος πλάσαρε ιδανικά τον Μιλόγεβιτς για το 2-1.

Στο 72ο λεπτό σπουδαία ευκαιρία για την ομάδα μας, όταν ο Κοζορώνης βρήκε εξαιρετικά τον Ξύδα, εκείνος σουταρε όμως ο Μιλόγεβιτς απέκρουσε σε κόρνερ.

Στο 74′ ο Ζακαριτς σουταρε εκτός περιοχής ζ με την μπάλα να περνά μόλις άουτ.

Στο 78ο λεπτό ο Κοζορώνης εκτέλεσε απευθείας το φάουλ, με τον Μιλόγεβιτς να αποκρούει σε κόρνερ.

Η ομάδα μας πέτυχε και τρίτο γκολ στο 88ο λεπτό, όταν ο Ξύδας έκανε τη σέντρα και ο Σταμόπουλος με εξαιρετική κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-1.

Στο 92ο λεπτό ο Κοζορώνης σουταρε στην κίνηση, με την μπάλα να περνά μόλις άουτ.

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με την ομάδα μας να παίρνει τους τρεις βαθμούς της νίκης.